PDA

View Full Version : Posljednje lose odgledano

orange
09-21-2005, 09:39 AM
Evo da otvorimo i ovu temu, prijavljujte sve sto ste gledali u posljednje vrijeme i sto vam se nije dopalo, zasto vam se nije dopalo i tako to...

Ja sinoc pogledah "Prije sumraka" sa Ethan Hawkom i Julie nekako, ne sjecam joj se prezimena sad. Bezveze. Iako pravo volim ljubiche i rijetko koji ljubich mi ne valja, ovaj mi se bas nije svidio. Uzaaaasno spor film, cijela radnja filma je pola sata njihove setnje kroz Pariz (to je jedina dobra stvar filma, sto pregledate ljepote Pariza). Kraj nekakav iznenadan, pravo se zijanite kad krene odjavni titl... nedorecen film skroz.
Uglavnom, waste of time sto bi se reklo...

Luna
09-21-2005, 12:39 PM
American Psycho... --> ama totalno za zaboravit!!!

Reef
09-21-2005, 13:43 PM
Constantine ... meni je licno , ono izuzetan promasaj, jer je pokusaj pravljenja nekog Remake-a onog sto je vidjeno u Matrixu sa strane efekata ... naravno da ima jos brdo limova koje ne vredi gledati ... narocito sad !

sans
09-21-2005, 14:33 PM
Ja sam sinoć loše gledao jedan dobar film.

fingersbroken
09-21-2005, 14:39 PM
Bzze mi je lost in translation... nesto mi se cini da taj film niko skontao nije a sve kao ne usudjuju se da ga kritikuju.. kao dobar je.. isto ko carevo novo ruho :D... meni se samo pocetak dojmio.. i nista vise..

I bzze mi je, strasno mi je bzze (kao umjetnicko delo pogotovu) ovaj poslednji sa Angelinom i Bredom... cak ga nisam ni zavrsio.. Em je los em sam ga lose gledao :)

grof
09-21-2005, 15:00 PM
American Psycho... --> ama totalno za zaboravit!!!

Koji? Jel onaj Hitchcock-ov il ovaj novi? Ovaj prvi je klasicna stvar a za ovaj novi bih se mozda slozio sa tobom

Luna
09-21-2005, 15:10 PM
Koji? Jel onaj Hitchcock-ov il ovaj novi? Ovaj prvi je klasicna stvar a za ovaj novi bih se mozda slozio sa tobom

ma novi sa Christian Bale...

Chonbey
09-21-2005, 16:34 PM
American Psycho je izvrstan film, posmatrati ga samo kroz prizmu nasilja je pogresno (pretpostavljam da je to razlog za nesvidjanje).

Katastrofalan film je "Autostoperski vodic kroz galaksiju" - iako je roman zaista tezak za ekranizaciju, tako amaterski uradjen film davno nisam video. Steta, bilo je definitivno nacina da se uradi bolje.

fingersbroken
10-17-2005, 06:55 AM
Transporter 2 - bezveze. Jedino je audi u fimlu bio dobar :D

Reef
10-17-2005, 11:50 AM
Balkanska braca - Sraaaaaaanje ! totalno !

Luna
10-17-2005, 12:32 PM
Daredevil

Dobri i poznati glumci (Ben Affleck, Jennifer Garner, Collin Farrell...), ali ipak film nije nesto posebno!

Emir
10-17-2005, 15:01 PM
Meni se taj film dosta svideo ali mi kraj nesto nije bio kako treba, ili se mozda sprema nastavak...

galaksija
10-17-2005, 21:12 PM
Posljednje lose odgledano(jer je tam za sport zakljucana):
Upravo sam odgledala jednu emsiju na BH televiziji.Ekipa BHT je bila sa nasim navijacima na Marakani 12.oktobra 2005.godine.U tih 45 minuta prikazali su sve sta se desavalo.Prosli su cijelu Bosnu i snimali su od jutarnjih sati kroz Republiku Srpsku organizovanje cetnika za taj dan.
Na tribinama gdje su bili BH navijaci (i prije utakmice i za vrijeme utakmice)je bilo grozno.Cetnici su nosili parole NOZ ZICA SREBRENICA,MI SMO CETNICI,stavljali su fasisticka obiljezja na sebe (sajkace,cetnicke kokarde….) dok su nasim navijacima na ulasku na Marakanu oduzimali sve sto su mislili da je nacionalno i da je uvredljivo.
Poslije ovog sto sam vidjela (masa povrijednjenih) mogu samo reci da su neandertalci bili bolji u kulturi i komunikaciji i svemu od NJIH.Nisam nacionalista i ne mrzim nikoga,ali poslije svega OVO IM ZAISTA NIJE TREBALO.
Kakva su to cudovista?Od cega su napravljeni?
E Srbine,Srbine,ako me osamiris jednom okrenut cu ti i drugi obraz pa izvoli.Zar se nisu dovoljno nasladili onoliko krvi i djecijih suza prolivenih za vrijeme agresije.(Medju tom djecom bila sam i ja)
Iznervirana sam pa mi ne zamjerite.
Toliko.

insajder javlja
04-13-2008, 04:44 AM
svakakvih tema ima ovuda
...

mene je onaj matrix ubio kolko je glup film, nisam ni mogo da ga odgledam do kraja
isto tako gospodar prstenova, koji sam odgledao (prvi dio) jer sam platio kartu pa rekoh "jazuk da ne odgledam do kraja" :lol: a matrak nisam u bioskopu, već mi neko dao dvd :lol:

a u zadnje vrijeme I'm legend, mi se nešto ne svidje pretjerano, iako mi je glavni glumac inače favorit; ali opet, ne film ipak bješe toliko glup ko matrak ili lordofrings

BIZMARK
12-12-2009, 15:56 PM
Nemoj neko da gleda ovaj novi sa brad pitom i tilom svajgom (od kventina tarantina)... Ako ga je vec neko gledo, saosjecam sa njim:icon_eh2:

The Bosniak
12-12-2009, 20:51 PM
Posljednje loše odgledano su bezbrojna repriziranja obraćanja Muamera Zukorlića na TV Jedinstvo (TV Ubistvo), ROTV (TV Raška oblast - bivša regionalna).

insajder javlja
12-13-2009, 03:54 AM
Ovaj film sa brad pitom i svajgom, koji inace trebate zaobici u sirokom luku, ako vec niste imali tu nesrecu da ga gledate, se zove inglorius basterds, iliti prokletnici...

biševac
02-21-2012, 00:17 AM
poslednje loše što sam odgledo nije film nego bezbroj tv priloga, inserata iz samog filma, komentara i svega sl što se tiče filma anđeline đoli.. ono što "ubija" i potkret ostavlja bez texta je ta činjenica da se iz beograda napada film a iz sarajeva se brani čak neđe rekoše i da je veliki rejz dabrobosanski izjavio kako je to nešto najbolje što se desilo u bosnu od dejtona!!

a film kako sam ja razumeo govori o nekoj rospiji što se zagledala u nekog vlaha.. pa je onda puko rat i ta vlah je spasio rospiju neđe u toku filma... ljubavna priča, nema šta

a ovako je bilo dok se snimo:
http://www.vecernji.hr/vijesti/angelini-zabranjeno-snimanje-filma-podrucju-federacije-bih-clanak-202996
onda je rejz izdo fetvu, pa je film posvećen i od tabua posto je blaženi