PDA

View Full Version : BBC dokumentarni film o mecu BiH -SiCG, pogledaj te

Pasha
09-22-2005, 14:19 PM
http://hlod.net/grac/javno/clips/Frontline_Football_BBC_BiH-SiCG.avi

slika super , 48 minurta traje

Emir
09-22-2005, 14:23 PM
Heheh brate, ja bih te zamolio da nam malo opises taj dokumentarni film posto nismo svi u prilici da skinemo tako KVALITETAN film.

Pasha
09-22-2005, 15:26 PM
pa ne trebas nista skidat samo pritisni gore i cekaj malo i doce

ma ide jedan BBC raporter u sarajevo i beograd prica sa navijacima po gradu, pa se vracaju malo na historiju ratu i tako, dosta dobar video sa kvalitetnim snimkom, ko tv slika intervjusu savu milosevica i elvira baljica, navijanje bhfanaticosa kroz grad i tako to

ulavnom super film

Deddha
09-22-2005, 15:29 PM
Kakav god da je, sigurno je bolji od onog kretenskog intervjua hadzifejzovichevog sa onim indijancem sa pala i onom budalom drugom :mad:

NEPOKOLEBLJIVI
09-23-2005, 13:38 PM
Bilo bi dobro da neko skine ovaj dokumentarac i da ga na reze,kako bi ga medjusobno distribuirali. Tema zanimljiva...

KamikazA
10-02-2005, 02:04 AM
Imam film na kompjuteru. I nije nesto. Sem one krvave glave na Kosevu nista posebno. :D Grupa seljaka sa Lukavice dosla u Seher Sarajvo i navija "Republika Srpskaaaaaaa" i tako to. Inace svidja mi se kad onaj Alen kaze "narod na lancu nosi imena svojih djevojaka, i tako to, dok ja imam dvije stvari - prvo simbol svoje religije, pa simbol Zeljeznicara. Bog i Zeljo, pa onda sve ostalo". :)

Ostalo manje vise "sta ce biti" i od jednih i od drugih, i na kraju malo sta. kao i sada u Beogradu vjerovatno.