PDA

View Full Version : David Copperfield

Reef
09-23-2005, 14:45 PM
Najpoznatiji svetski iluzionista i mađioničar Dejvid Koperfild u okviru evropske turneje, predstaviće se domaćoj publici 2. oktobra, nastupom u Beogradskoj Areni. On je sa 12 godina postao najmlađi član Udruženja mađioničara Amerike, a već sa 16 je držao kurs o magiji na Univerzitetu u Njujorku. Koperfilda, iza koga stoje višestruko nagrađivane televizijske emisije i hiljade nastupa po najvećim dvoranama širom sveta, najviše se pamti po nestanku Kipa slobode, aviona, ljudi iz publike...

nedelja, 2. oktobar
Beogradska Arena

Karte se krecu od 1500- 10 000 dinara ...

fingersbroken
09-23-2005, 15:41 PM
Samo cu ti jedno rec, pa ko hoj veruj ko nej nemoj, cika cova je sihirbaz :)

galaksija
09-25-2005, 14:49 PM
Samo cu ti jedno rec, pa ko hoj veruj ko nej nemoj, cika cova je sihirbaz :)
Da...i ja sam cula za to.Ciko je potpisao ugovor sa zlim dzinima.
Pa zar ne nastupa 02.10 u Tuzli?A 03.10 u Sarajevu?

orange
09-25-2005, 14:52 PM
Ja dobila dzaba kartu za Zetru, al pravo da vam kazem... mene je malo strah njega i njegovih fazona...ono definitivno nisu cista posla...

Al kontam da ipak odem, cisto da se svojim ocima uvjerim...

Reef
09-25-2005, 15:13 PM
Ne sumnjam da jeste sihirbaz,ali ... genijalno je sakriti kip slobode :) Treba imat ... pa stegnut :) i to treba da se ispostuje :D

galaksija
09-25-2005, 16:15 PM
Ne sumnjam da jeste sihirbaz,ali ... genijalno je sakriti kip slobode :) Treba imat ... pa stegnut :) i to treba da se ispostuje :D
Ma care,ne mogu da postujem nekoga ko ima ugovor sa Sotonom.Nije to fazon,sto kaze orangina nisu to cista posla.

Reef
09-25-2005, 16:30 PM
OK , ako ti ne mozes, onda nije valjda da svi moramo da se povodimo za tvojim stavom ... ili ... ;) Ja cu ga ispostovati, pa bar kao umetnika ;) a ti ne moras ... :)

galaksija
09-25-2005, 16:37 PM
OK , ako ti ne mozes, onda nije valjda da svi moramo da se povodimo za tvojim stavom ... ili ... ;) Ja cu ga ispostovati, pa bar kao umetnika ;) a ti ne moras ... :)
Zanimljiv jeste,ali ga ne postujem ;)

Reef
09-25-2005, 16:39 PM
ok, volim i ja tebe :) Uostalom, ne trazim ja da se ti meni nesto opravdavass ... svako svoje bo'oti ! :D

galaksija
09-25-2005, 16:44 PM
:D On me voli :rolleyes:

ZrnO
09-25-2005, 16:50 PM
selam

veceras David Copperfield gostuje u Becu,vec je napravljena velika kolona od ljudi, do sale se nikako nemoze pric ....bas cemo videt sta je pripremijo ..

orange
09-25-2005, 16:54 PM
:D On me voli :rolleyes:

Vas dvoje... get a room! :D

Chonbey
09-25-2005, 19:11 PM
Gledao sam Copperfield-a prosle godine ovde. Stvarno deluje uznemiravajuce sta je sve radio

PutNick
09-25-2005, 21:55 PM
Ja sam gledao jednu njegovu predstavu, ali na TV-u i bila mi je bas "interesantna" ona fora kada chova razdvoji trup i noge (a mozda ih uopste i ne razdvaja nego ja samo to tako vidim) i onda lepo uzme svoje "nogice u rucice" i skakuce po publici. :eek: Te tacke skrivanja "Kipa slobode" i prolaska krzo "Kineski zid" nisam video... ali uz odgovarajuci UGOVOR sve to moze da se izvede. Ipak chovek, koliko se meni chini, koristi samo 2-3 % svoga vida. :cool:

orange
10-02-2005, 11:06 AM
Bila sam sinoc na tom famoznom "show"-u. Dobila kartu, da se razumijemo, 30€ ne bi dala za to, nema sanse. Pa sta da kazem, zabavljac je samo takav, provaljivao je vise nego sto je "madjionicario". Bilo je, sto kaze Chonbey, par stvari koje je uradio a koje su bile onako prilicno uznemiravajuce, ne znam sjecas li se fola sa lutrijom i Lincoln autom... mene je to bas, ali BAS zbunilo...
Prebacio je sebe i lika na Jamajku, taj trik radi na svakom nastupu, hajd, to bi se mozda, ali samo mozda dalo i objasniti na neki "normalan" nacin, prebacio je 13 ljudi iz publike sa bine na skroz drugi dio sale... ne znam, cijelo vrijeme u povratku sam sa tatom raspravljala je li on stvarno ima nekih poslova sa onima koje mi ne vidimo ili je toliko usavrsio tehniku do perfekcije... ja ipak mislim da je ovo prvo u pitanju...

U svakom slucaju drago mi je da sam vidjela i to, cisto onako znatizelje radi.

galaksija
10-02-2005, 11:51 AM
A ja sam cula da je negdje na nekom nastupu prebacio oko 30 ljudi na Havaje.Pomislila sam da ce to uraditi sinoc u Sarajevu,pa rekoh isplati se za 30 € karta:vidis i Havaje za toliko :)

orange
10-02-2005, 12:01 PM
Suti zeno, ja sam svaki put kad bi izasao medju publiku da fata dobrovoljce tonula u stolicu ko Dusko Dugousko u space shuttle-u :D

Neka fala ti, bi ja na Havaje ali u privatnom aranzmanu, haj ti :D

Phikret
10-03-2005, 19:38 PM
Najavio je on i da Milosevica (kako je obećao na kratko :)), vrati iz Haga :)

Na televiziji je izveo jedan "trik" sa kartama koji u stvari nije uopste trik vec matematicki algoritam ako se dobro insan zamisli. Fora je bila da povlacis prstom po ekranu a on ce da ti pogodi na kojoj karti drzis prst :).

Hašašin
10-04-2005, 06:01 AM
Ene kakav matematicki algoritam?Hajde nesto phikrete iz nase oblasti...I sta on ti pogodi na kojoj karti drzis prst?Sto mi je to poznato...Cini mi se da sam to nekad davno radio:)

Maryam
10-04-2005, 13:17 PM
Hm, ne znam bas, jestel citali danasnji Avaz, gdje kazu da je voditeljica NTV Hayat-a Dzena Ceremdia (bivse njeno prezime), ispricala kako se desilo to prebacivanje 13 clanova publike iz jednog dijela u drugi dio zetre. Sem ako ito nije neka foluska, ispade dejvid madjionicar sa vrhunskom tehologijom i glupom publikom.

Nemoj te se uvrijediti ovo "glupom", kazem zato sto mislim da se on tamo ziv ismija kako ga niko ne provali.

A to da on ima posla sa dzinima, ni to nije iskljuceno, kad sitni pojedinci iz naseg okruzenja, tako ostvaruju svoje neke ambicije a sto nebi i on.

Uglavnom, nisam otisla da ga gledam, niti sam ga gledal na TV. U ostalom ko je on? Samo je jedan insan u istoriji covjecanstva kome mogu odati svoje priznanje, postovanje i divljenje. A ovi sarlatani, bolesno ambiciozni, budalaluci me ne zanimaju.

fingersbroken
10-05-2005, 16:40 PM
Pa sto nam ne rece kako. Mene zivo zanima razotkrivanje trikova, a nisam citao sta pise u avazu :)

Sandokan
10-06-2005, 00:47 AM
Kazhu da je publika u Bgd otishla kuchi
TOTALNO RAZOCHARANA!!

fingersbroken
10-06-2005, 03:40 AM
Vlado Georgijev reche da je izasho posle 10 min..

Hašašin
10-06-2005, 04:20 AM
Ma i taj Koperfild je jedan sarlatan sto ga nema na zemaljskoj kugli.Za sta bih njemu odao priznanje?Za uspjesno obmanjivanje ljudi?Smijesno.Eto i Beogradjani shvatili da je to samo trik obicni i nista vise..

Phikret
10-06-2005, 16:39 PM
Hasasine eto me dole za koji dan ako Bog da pa cu ti pokazat kako se ono izvodi :) ;)

Deddha
10-06-2005, 20:58 PM
Vlado Georgijev reche da je izasho posle 10 min..
Jel zbog konkurencije :D

Hašašin
10-08-2005, 04:09 AM
Ne nego zbog transcedencije:)

ZrnO
10-08-2005, 15:16 PM
Prije nekoliko citah intervju sa Cericem pita novinar Cerica jestel culi za D.Koperfilda kaze jesam i pita ga sta mislite o njemu kaze nista kralj je :).
Inace nisam znala da je bijo izdao fetvu da se ne ide na njegov program .!

biševac
10-15-2011, 10:26 AM
http://www.youtube.com/watch?v=lZHDeBy9S78