PDA

View Full Version : Hajte bujrum.. :)

Dinna_
09-26-2005, 14:44 PM
Seljam core, sta cinite? Ja sam vi sahi ovi dana dobro. Salj rekoh da ve pozdravim i nadam se da cemo odek provest dosta vremena...

Za sve core, hajte bujrum na kafu, mada mogu i momci doci da popricaju sa nama.. :)

;)

ElViRa
09-26-2005, 22:24 PM
E za mene jedna gara sa secrom... :D

pink
09-27-2005, 00:49 AM
Seljam Dinche :) Kako mi jesi , sto cinis, cime se zanimas? Kako to roblje i skola? Ja nesto kasno svrnuh, odocnih se tu sa sestrom posetkujuci.

Dinna_
09-27-2005, 12:40 PM
Seljam core, valha sam ti vilo pinke dobro sahi, mada mi je pocela skola, alj ko demek imam obaveza, alj nemam, to salj veljim:-) Sta ima kod tebe?
Sellam i za sve ostale naveste :p :D

Reef
09-27-2005, 12:44 PM
a mi sto nismo nveste ... nama nema kako smo ? Pa bolje sa nama da muhabetish ... radi sebe :D i radi nas :D i rdi zajednickog suzhivota na forumu :) a jel ti beseona slatka sa onom dugom crnom uvijenom kosom :D setio sam te se mislim ...

And_U_Price
09-27-2005, 12:48 PM
Ja video da je rifche ovde i dodjoh da ga odvedem . Bezi reef sta ces ti ovde u zenski kutak? Pusti cure neka seire uz kahvu. :)

Reef
09-27-2005, 12:49 PM
pa ja hajem da se druzim sa zhenskijem svijetom ... medjusobno se potpomazemo :) druzenje ... ziveo komunizam :D

Aznaida
09-27-2005, 14:08 PM
Selam, cure :)
Hajte i meni stavite jednu duplu kahvu, tek sam jednu popila danas :)
Sta ima kod vas? Dino, jesi ti ona Dina zbog koje je Rifko otvorio onu temu 'provodadzisanje'? :D

Reef
09-27-2005, 14:10 PM
jeste :) Moram da reklamiram poznanicu svoju ! :D

ZrnO
09-27-2005, 15:20 PM
Selam core a i vi koji niste core :)

Sta cinite kako ste mi,evo i mene da vi se pridruzim neka me kisa muci citav dan, no ja vi nepijem kahvu,mozel jedan sokic :)..

Aznaida
09-27-2005, 16:29 PM
Selam core a i vi koji niste core :)

Hehe, ovaj tvoj komentar me jako podseti na jednog mog profesora...Da nisi ti isla u Gimnaziju mozda..? :)

pink
09-27-2005, 16:50 PM
"Decki i vi sto niste decki" ? :) Neprevazidjeni : Mr. Kika

Inace devojke sta cinite?

Dinna_
09-29-2005, 10:16 AM
Vidite core da muskarci ne mogu bez nas, ne mogu, eh sada su se otkrili... Ne daju nam ni uz kafu da muhabetimo mirom, hoce i oni da raspravljaju zenska posla. Tema je hajte bujrum, pa boga mi neka udje ko god hoce.. :D

Pozdravljam sve nove naveste, Azeminu, Aznaidu... moze koje god hocete pice!

Aznaida, valjda jesam, Reef-a cu ja polomit za onu temu! :D

Sandokan
09-29-2005, 10:19 AM
Ja video da je rifche ovde i dodjoh da ga odvedem . Bezi reef sta ces ti ovde u zenski kutak? Pusti cure neka seire uz kahvu. :)
Pogrshno si shvatio,ovo je za sve DUGOKOSE!! :D

Sandokan
09-29-2005, 10:21 AM
Hehe, ovaj tvoj komentar me jako podseti na jednog mog profesora...Da nisi ti isla u Gimnaziju mozda..? :)
Pazi sad ,OVO NISU TICE,TO SVE NAS GLEDAJU RUSKI SATELITI!! :eek:

Reef
09-29-2005, 12:50 PM
Ada Dino, dje ces bolju reklamu. Ne brini , ja te ovo reklamiram drugima . Ja nemam curu, ali ne znaci da ganjam tebe,osim ako me ti ne teras :D, evo Sandokan hoce da ima devojku :) pa Finger bez zhene, pa dr.Avicena , pa ostatak svijeta koji posecuje ovaj forum.Zamisli koliko mozes da postanes popularna ! Sta ti fali da biras :)

I da, manu sam ti vec zaboravio ;)

Reef
09-29-2005, 12:51 PM
Pogrshno si shvatio,ovo je za sve DUGOKOSE!! :D

Sacekaj da se ofarbam, kakav li ce posle bit komentar :D

Dinna_
09-29-2005, 13:14 PM
Hmm... bas fino od tebe Reef, ali meni nije potrebno da me reklamiras niti da budem popularna! :D

A daj ja da obratim kartu da se ne kaze...

Ovako, Reef-a ne znam bas dobro vec samo u kratkim crtama, gde sam mogla da primetim da mu je zelja da ode u Hollywoodu i da je veoma dobar umetnik.. Znaci devojke, navalite, umetnici su najbolji momci... :D

Dinna_
09-29-2005, 13:47 PM
Vilo Pinke... dje si snaho? Hej moja ti jucerak ti bijah na nakaF vasar, digo kosu, turnu vikljere, trunak crvenila, rumenila.. te ti se ja podboci! Hej imado i plahe dimije, ne da mi stajase zgodno, no salj malo vakta to traja. Moradoh odma kakuci da se vrnem, poce kisa da pada... :D

pink
09-29-2005, 13:52 PM
Hej ooo Dinche ada jucerake sam klela dje potrefise vasar da turu na ta dan. Kot toljiko ljijepija dana! A pokvarilj ti se frizura ot kise? Videlj koga poznata? Kakoga omladinca plahog ugrabilj da vidis? Ja ti nisam bila na vasar, nesto mene to mlogo ne vuce dem a ionako me babo ne bi puscio da odem. Imalo se posla kot kuce. Eve sadek moram dem rucak da turam. Jesilj kasnije kot kuce da svrnem trohu da mi popricas kako ti bi?

al_Bazari
09-29-2005, 13:53 PM
turnu vikljere

valha ti ovo nije sahi! pa ti kako god hoj.

Dinna_
09-29-2005, 14:01 PM
@alj_bazari

Valha ja odekanke mogu da pisem sta goj hocu.. jelj ti krivo? :D

Pinke bijah tamo jucerak, ne da bese ugodno.. Vido, ene kako da jok, plahih omladinace bijase, to razvijeno, rumeno.. : No sam ti ja vilo sramec, znas bogati. Krivo mi osta sto mi se kosa iskvari. Sta hoj da srpemas za dorucak? Ja sam ti kakuci, kad god hoj svrni, te cemo komunicirat... ljubim te na celo cora :p

ZrnO
09-30-2005, 12:37 PM

nisam valla Aznaida :)

Dinnce iskidal se puno sto ti se kosa istetila??:)

al_Bazari
09-30-2005, 23:11 PM
@alj_bazari

Valha ja odekanke mogu da pisem sta goj hocu.. jelj ti krivo? :D

Valha kad tebE nije krivo, nije ni menE. Pisi, no sta! Eneeeeeee...

pink
10-20-2005, 14:41 PM
Velju dje lji ste se delje sve te ve nema ni da navirite odek? Jes , Ramazan je no jopenake more se dako naj kaplju vremena odek da se seljam nazove. :)

Ja sam kca da vi popricam sto se otvorijo nakaf nof ducan odek bljizo mene. Sestra me spotkaci i to dece te u kola te pravac u carsiju. Velji dem do banke, nesto da uplatim. Velju taman dem i ja da nesto predadnem. Te otaljen svrnusmo u naku cvecaru hoce nakoj svapskoj babi odek sto u istu zgradu zivi, taman ispot njenoga stana da kupi buket cvijeca velji da joj se zafalji sto joj cori kat se vrne is skolje otvori ponekat vrata i puhci je u kucu, kad ono sestra ima nakoga posla te nije kuci. Te i tunekane ocamesmo dokljen cvecarka ta buket ni namehci po volji. E tune poce ono micko sestrino da trci i da galami. Hej ooo , rekoh sestro sta ti bi sa detetom? Au sta je ovo, bi reko covek nevaspitano je! Te sestra zaprijeti, vala malji ni okom ne smede vise da trepne. Rekoh ee sta ti je pusti strah.

No sve ja to pricam, a hocu sam da vi reknem za tu novu prodavnicu. Amaaaan te guzve. Vala ne bi kabulila da odem pa kad bi mi sve ono sto hocu da kupim dzabe dalji. Eto! Te tudijerake se s onijem narodom razmimoilazismo nake jade demek kupismo. Ono sve vala ljijepo predjano, a cisto, a novo, a svi hoce prvi da bidnu te najbolje da izaberu... Ona deca videla balone te u glas obadvoje teta da ni balon, te tante da ni balon.
Nemade mi care no moradoh otis te uzet him po jedan balon. Ucutase se posenake.

Vala mi svanu kad izljegosmo is te prodavnice, ko cete mi verovat.

Alj jopen bujrum dodjite da zednako odemo dako se za koji dan razgusi ta guzva.

Te tako, odoh ja sadek da sta namirujem i polako iftar da spremam.

Seljam

Dinna_
10-20-2005, 14:55 PM
E Pinka cora cuma te ne pogodila... Kud se obrete odekanke u ova jarak?:D

Hej sto je plaha ta prudavnica... Moramo zajedno svrnut kad bidnes imala vakta. Ilj po jutraru moremo, holj, jesilj horna? Kcah da kupim nake stvari, odekank ne mogu da pricam,... to mi kad sednemo na bozu gredom, ispricacu ti sve. Moja ti, eve me odekanke na ova komljuter, pisu mi naki jadi, a mene glavi ufistela a nesto mi se i spava... Moja ti neda sam lijena ovih dana! Ono cijo dan nisam kakuci, te u naku skolu, te nedje po nakim knjiga, pa dodjem kuci, jutrarim se i salj nesto procitam i spavam. Sahi cu napravit vakta te da sljegnemo do te prodavnice. A ne rece mi kako cvijece joj vi kupiste? Jelj kadife, lale? KOje?

Haj sto su ji nemirna ta deca, bolje ne ulazi i take prodavnice vise... Haj pa sljegni na kafu kad bidnes mogla...

pink
10-20-2005, 15:03 PM
Ja vala nasumice potrefih odek.

Uzesmo joj nake ruze zute i narandzaste i nakoga zbunja ona cvecarka posenake umota okolo , te to demek nakaf jesenji buket. Hodi mu ga znadi.

A vala i sama nesto kad dodjem uvece is skolje sam lji ti sednem i odmorim se trohu, te sta izedem i pravac na spavanje.

Ti Dinche ko ti je lakse mos svrnut kod mene na iftar pa cemo posen taman po iftaru do prodavnice, dako se ova mahljukat do taput malo omalji?

Dinna_
10-20-2005, 15:06 PM
Ada no sta no mogu, ja cu doj salj jos malo... Sa biciklom me ete:D:D:D

Umaljice, no sta! Mi cemo odma po jutaru!

Samarkand
10-29-2005, 20:03 PM
Pa sto mi ne rekoste ranije za ovaj kahvic! I to jos zenski, taman da ne moram da se pravdam onom mom di sam i skim sam bila.

Hašašin
10-30-2005, 02:35 AM
Ada pomenu Dina onu prUdavnicu, vice da je plaha, e ne da bi hajo otis da je vidim no ti ne mogu rej.

PS Jes da jos nisam cuo za plahu prUdavnicu al' hajd.