PDA

View Full Version : Politicki predstavnici Bosnjaka

Emir
09-29-2005, 17:01 PM
Ono sto prvo zelim da naglasim je da se biti sankcionisani svi komentari u kojima se nece nalaziti argumenti.

Ovo nece biti mjesto gdje ce se voditi diskusije o nekakvim vladama ili ko je vise izgradio vec se treba voditi diskusija samo o nacionalnim interesima.
Kao sto je vec poznato elektorska skupstina je odlozena tako da ce dosadasnje rukovodstvo BNV-a ostati.
Koga Vi smatrate za legitimnog predstavnika Bosnjaka u svijetu i zasto?

Halis
09-29-2005, 19:15 PM
Opasno u samom pocetku!

Cuvajte se velikog inace .....

Mi smatramo jedinog i legitimnog prestvnika Boshnjaka, (ali pazi, svih Boshnjaka od Mashrika do Magriba)

Dr. Sulejmana Ugljanina!

:)

Doa
09-29-2005, 19:30 PM
Dr. Sulejman Ugljanin!!!!!!!!!!!!!!!

Phikret
09-29-2005, 20:24 PM
Formalno predstavnici postoje. Sustinski NE.

Hašašin
10-01-2005, 02:45 AM
dr.Sulejman Ugljanin ili dr.Su.Uglj, ko bi drugi?Mislim da je on jedini moguci predstavnik Bosnjaka i da ce to insAllah ostat jos dugo vremena.

And_U_Price
10-01-2005, 03:33 AM
Muftija ulan-batorski i cijele Mongolije!!! :)

Hašašin
10-01-2005, 04:23 AM
Jestel' vi culi za toga muftiju ulambatorskog i cijele mongolije?:).Ja nisam.Da ne misli to na muamera zukorlica?:)

SPAWN
10-01-2005, 12:30 PM
pitanje...

Ko je legitimni predstavnik Bosnjaka u Bosni? Jel isto Suljo?

Halis
10-01-2005, 12:37 PM
pitanje...

Ko je legitimni predstavnik Bosnjaka u Bosni? Jel isto Suljo?

Naravno da jeste čuj kakvo je to pitanje, je li legitimni predstavnik bošnjak Bosne SDA jeste, je li Dr. Sulejman član glavnog odbora jeste, je li član prvog predsjedništva SDA i jedan od podpredsjednika Stranke davne '90 i to ostao do danas.

Je li ti sada jasnije!

SPAWN
10-01-2005, 17:06 PM
Prijatelju,ne vici na mene...
Ne verujem da se bas Tihic i Terzic slazu sa ovim tvojim al hajd...

Halis
10-01-2005, 20:16 PM
Ma nevicem to sigurno ne, a i neznam da sam ti prijatelj.

Cuj jashta nego se slazu, mozesh proverit, ja sam proverio i uverio se.

Emir
10-02-2005, 01:40 AM
Ma nista nemoj da provjerava, treba da vjeruje..
Budi vjernik

SPAWN
10-02-2005, 01:46 AM
Nije da me nesto posebno zanima,al posto sam voleo strumfove nekad davno,tebi babo strumfe verujem na rec

geronimo
10-04-2005, 16:42 PM
Uz duzno postovanje Sulejmanu Ugljaninu kao coveku, mislim da on nije legitimni predstavnik Boshnjaka u ovom momentu, odnosno, on i Rasim predstavljaju nuzno zlo pa sad mi da biramo koga cemo. Suljo je nekad bio onakav kakav je trebao u tom momentu Boshnjacima (pandan Slobu i kompaniji) ali valjda sad Boshnaci treba da se okrenu malo evropskim integracijama i civilnom drustvu, a po mom misljenju Sulejman Ugljanin nije covek za takve stvari.
Pre nekoliko godina sam gledao SUlja na RTS-u imao je neki intervju i pravo da vam kazem bilo me je sramota dok sam ga gledao (politicar treba da bude menadzer i da pored srcanosti i ubedjenja mora da zna da prica i da ima harizmu) zato sto ni jednu recenicu nije sklopio kako treba.
Ponavljam, ne sumnjam u iskrene namere i osecaje Sulejmana Ugljanina ali mislim da bi trebao da prepusti mesto mladjim ljudima koji bi mogli sebe u nekoj buducnosti da nazivaju legitimnim predstavnicima Boshnjaka Sandzaka!

resko
10-04-2005, 17:09 PM
za one koji neznaju koje legitimni predstavnik bosnjaka i legitmni predsjednik bosnjackog nacionalnog vijeca nek posjete sajt www.bnv.org.yu

al_Bazari
10-05-2005, 10:37 AM
Mi smatramo jedinog i legitimnog prestvnika Boshnjaka, (ali pazi, svih Boshnjaka od Mashrika do Magriba)

Dr. Sulejmana Ugljanina!

:)

:confused: :confused: :confused:

insajder javlja
04-01-2008, 08:34 AM
e halise brate moj jesi i ti zapeo, pa zar neznaš da je legitimni predstavnik bošnjaka vitomir mihajlović

evo brate ako ne vjeruješ:

http://img395.imageshack.us/img395/9027/sdpvitomirlb9.th.jpg (http://img395.imageshack.us/my.php?image=sdpvitomirlb9.jpg)