PDA

View Full Version : Od grane biser

orange
10-27-2005, 11:03 AM
Drustvo, nije da se pravim policajac al fakat vam nije fazon, pa skoro na svakoj temi ovo uradite. Tema je super, i ja jedva cekam da vidim da je neko nesto odgovorio da procitam neki novi pametan post a ono ispade da skrolam cijelu stranicu vaseg naduravanja... ne ide vala, nemojte se ljutiti al haj malo ohanite s ovim.

Birdume, ovaj zadnji post ti je super!! :)

fingersbroken
10-27-2005, 12:23 PM
Vec su svim prilozi prebaceni u novu temu, specijalno napravljenu za galaskiju. Tamo nek se siri, a ovde nek se nastavi o zadatoj temi. Pozdravljam.

Luna
10-27-2005, 12:41 PM
Pa bas sam post u vezi teme postavila... --> ??? :confused:

fingersbroken
10-27-2005, 18:56 PM
Nije se odnosilo na tvoje pitanje, vec na primjedbu upucenu clanovima koji su se malo previse rasporstranili u ovoj temi. Svi ti postovi su vec prebaceni u zasebnu temu, i ja samo to objasnih. A vi slobodno nastavite. Sto se mene tice, od sad na dalje i ubuduce mozete kako hocete.... ili kako vam birdum bardum kaze... a u svakom slucaju onako kako on kaze da je najbolje... jer on zna ;).

Luna
10-28-2005, 08:21 AM
... mene vodja kroz forum nije potreban!!!

... nego gdje je neki odgovor na moje gore postavljeno pitanje??? Sta je muskarci, jestel jezik progutali??? :cool:

fingersbroken
10-28-2005, 11:45 AM
Post od orange je ovdje samo da predstavi celokupnije sliku... Upravo nakon njenog posta sam iz teme o batini izbrisao neke komentare na koje se njen post i odnosti. A ovo dalje je divota divna.. te sam morao da ga odvojim da mu se divim... Ne mogu da razumijem al mogu da se divim...

pink
10-28-2005, 23:47 PM
Polako Luno , nismo u kaubojskom filmu :)