View Full Version : Grafiti u NP!
Sandokan
11-05-2005, 20:40 PM
na zidu osnovne shkole BRATSTVO osvanuo je grafit poslije prve Bajramske nochi:
NOZH ZHICA SREBR(e)NICA !!??
Bruka!
Koliko sam upoznat na istoj zgradi se nalazi i nesto kao
Trci balija poljem, idem za njim da ga koljem.... nesto u tom smislu
Sta vise reci, zalosno kakvih tipova imamo po gradu, a ono sto je jos gore je sto ima i muslimana koji ih podrzavaju (bar politicki)
Hašašin
11-07-2005, 03:50 AM
To vidjeli ovi lokalni futovi od onih novosadskih pa hoce i oni ko tako nesto.Pa znate treba ih razumjet.Ovih dana su i zvanicno izgubili Kosovo znate..Boli puno kad se izgubi "kolijevka" svojeg naroda.Izgubljeni su svi oni silni mitovi o Kosovsko bici,silnim junacima..Na Kosovu se kuhala ta njihova corba!E sad nema vise.Crna Gora je takodje na putu samostalnosti,u Vojvodini se takodje nesto sprema...Ne znam samo sto u Novom Sadu nisu napisali nesto za Madjare nego bas za Bosnjake.Mislim tamo nema nesto puno Bosnjaka.A ona futo od ministra se naso da kao prefarba one grafite.Trebo bi i sad ove kod nas,ha sta mislite?:D Nema smisla po Novom Sadu ih brise, a kod nas ne smije..
Birdum-Bardum
11-07-2005, 09:12 AM
Crna Gora ako ode u nezavisnost, ode i pola Sandzaka, tako da se tome ne treba radovati, jer ni nama ne odgovara da se Crna Gora odvoji.
A sto se tice grafitem, ne cudi me, jer radikali su i dalje najjaca stranka u Srbiji. Dakle, Srbi jos uvijek vecinski razmisljaju radikalno.
Ne cudi me.
Hvala.
ul_8mart_br?
11-07-2005, 10:47 AM
Ma to su djeca, istraumirana generacija, gubitnici. A sve su im pjevali uspavanke da su oni dio neba. Nemaju vise nista za pucat, sad su uzeli krede i lakove, a i toga ce nestat brzo.
Hašašin
11-08-2005, 03:11 AM
Taman tako.Nista drugo do istraumirana djeca..Slazem se da se ne treba radovat crnogorskoj nezavisnosti, jer nam nece donijet nista dobro, a u najgorem slucaju ni nista lose.
Sandokan
11-08-2005, 10:07 AM
Shto je najgore ,NI OVA "NASHA" DJECA NISU NISHTA BOLJA!
resko
11-08-2005, 15:25 PM
sellam
brate hasasin brisao bi onaj futo to i u pazaru ali ovdje nesmije ovdje mu veselinovic azem i jordan kroje kapu kad bi ovdje izbrisao nema vise podrske radikala. nego ovih dana ga cijela ozloglasena drzavna bezbednost cuva i njega i njegovu familiju pitam se zbog cega, pun hadzet policije.
Hašašin
11-09-2005, 04:17 AM
sto li Rasima cuvaju bas me interesuje?On je ovako bas fin i nema bas nikakve veze ni sa kriminalom ni sa drogom...
vBulletin® v3.7.1, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.