View Full Version : Trenutno !!!
(u cast Pinkete)
Ja radim par poslova, gledam utakmicu, slusam neku laganu ziku i odmaram , a radim !
fingersbroken
09-15-2005, 19:16 PM
Bate, za ovu si temu moro da uzmes izun od pinkete da pokrenes.. ona ima copyrights na ovaj naslov :)
TRENUTNO!!!
Skidam Video Spotove sa Warez Foruma :D
Trenutno se smejem jer procitah naslov teme i podseti me na neka lepa vremena. He he autorska prava :D
Do ovog trenutka nisam ni svesna bila koliko me je "trenutno" obelezilo za ceo zivot :)
Inace, trenutno ne mogu da spavam, slusam Mariah Carey, a misli mi lutaju sve do njegovog slatkog osmeha...
Deddha
09-16-2005, 01:53 AM
Niste josh rekli shta podrazumijevate pod ovim "trenutno", sa obzirom da neki trenuci mogu da traju duzhe a neki krache. Kako neko reche, volio bih da ovaj trenutak potraje chitavu vjechnost
P.S Kako ovi smajliji?
Pod "trenutno" ne podrazumevamo nista jer trenutno je trenutno ( znaci ovog trena / casa) a inace se odnosi na to gde se u trenutku dok ovde pisete nalazite i sta trenutno mislite :).
Sto se smilles tice,( ukoliko ne znas tastaturnu kombinaciju za njih) onda dole ispod prozorcica u kom pises odgovor klikni na Go Advanced i naci ces ih.
Deddha
09-16-2005, 02:42 AM
Pa bio sam podaleko(ne znam koordinate tog mjesta), chemu je najzasluzhniji sting i ona njegova inglish man in new york :o :p
Taman htedoh da kazem da trenutno kucam poruku, pa procitah Pinketin :D post...
Eto imam neki ispit u 10 inshallah, a nesto ga nisam spremio kako treba (jedan od krivaca je i ovaj forum), no sta me briga ima vremena, da nisam hteo da radim forum nebi ga radio sto opet vuce da on nije kriv vec ja sam :D
Eto ko zainat dodjo da vidim sta ima na forum i kako napreduje i ovako sve pisem neke dokone stvari samo da me odvuku od knjige.
Cini mi se inspiraciji nikad kraja, no odoh pa se cujemo :D
Ciciban
09-16-2005, 08:35 AM
P.S Kako ovi smajliji?
Dobro hvala na pitanju, kako ste vi?
Birdum-Bardum
09-16-2005, 08:47 AM
Evo ja "Trenutno..." instaliram neke programe kolezi i chatam sa fingersbrokenom preko MSN-a. Ubismo se nake jade. :) Jade? Ona pjevačica, plavuša. :)
fingersbroken
09-16-2005, 09:13 AM
pandur bijase jel?
Dobro hvala na pitanju, kako ste vi?
'Cu da izadjem na Televiziju , kad a ? :D
Evo mi vam trenutno mashemo :) Sandokan i Reef ... Is Friday I'm In love !!!
fingersbroken
09-16-2005, 11:02 AM
a ja se trenutno pitam sto sandokan ceka sto se ne registruje? :)
/dopuna: brat se vec registrovo... pa hajde bujrum za moderatora sporta :)
sad ce to emiru da sredi ;).. samo ne znam hocel trenutno :D
I ja se zapitah isto sto i fingersbroken.
Inace trenutno slusam rad usisivaca jer mali sestric mi pomaze da namirujemo :D ( a zanimljivo mu da slusa ovo zujanje :confused: )
Mahanje za Sandokana i Reefa :)
ja trenutno cekam rezultate ispita ...cinite dovu :)
Hhehehe, eto malo da skrenem sa teme...
Treba pitat nekog malo iskusnijeg da li je ispravno trazit od drugog da cini dovu za tebe...
Vrlo je diskutabilno, ni ja nisam dobro shvatio, ali cu se ako niko ne odgovori potruditi da ti dam odgovor.
Trenutno sedim u internet klubu i sedim sa Aznaidom dok ona pijucka kahvu, a ja ne pijem jer nesto ne hajem kahvu.
Da ima turski caj....
najbolje je da dovu cinis sam za sebe ,ali Allah prima i dovu coveka koji moli za svoga brata muslimana ....sto vise dova to bolje :)
trenutno jos nisu izasli rezultati :)
pa jes to, ali kad trazis od nekog da cini dovu za tebe postaje sumnjivo
Trenutno me iscijepa promaha u Sanjak :D
pa jes to, ali kad trazis od nekog da cini dovu za tebe postaje sumnjivo
bas me interesuje kako to???
Deddha
09-19-2005, 11:59 AM
Ja sam trenutno u jednom ekstravagantno-lezherno-emotivno-senzitivnom stanju :D
Zrno, otvoricu temu u Islam sto se tice ovoga, pa cemo nac nekog malo ucevnijeg da objasni
Deddha
09-19-2005, 12:11 PM
Nemoj sad nishta. Pusti nek traje :D
Ljudi...
zna li neko jel Laki i dalje nervozan?
Sad mi bi milo kad vidoh da je ZrnO tu medju nama :) Drzim ti palceve i ucim ti dovu da rezultati budu pozitivni!!!
Inace sam trenutno mrtva umorna, dosad trcala oko sestrine dece te jedva cekam da malo legnem i odmorim ove stare kosti :D
orange
09-19-2005, 15:45 PM
...slusam Toseta&Tonija kako se mlate oko nake cure, kontam ima li idje ista slatko u kuci, nesto mi secer spao opasno :D , tipkam seminarski i razmisljam kako mi je uzasno dosadna tema i sto se ne sjetih kakve zanimljivije... udri se bekane...
grofe , Laki nije neurozan.
orange, sto se teme i semniraskog tice slabo ti mogu pomoci, ali sto se secera tice tu nam vec polica slatkisa u kuhinji moze puno pomoci! Sad se mislim , mogle bismo i po jednu kaficu popit :D
orange
09-19-2005, 16:25 PM
uh dje me nadje... vala samo da si jednu zemlju blize, doletila bi pa kako god... :D
eto, skuhaj ti i popij i za mene ko Merima u "Bice bice"... samo nemoj meni s mlijekom, ne hajem je plaho ;)
fingersbroken
09-19-2005, 16:57 PM
Gle sto pinki predje na kafice sad najerdared :D
Ma laki.. pusti te se lakija... legenda iz filma :)
Laki je bolji iz dana u dan, da ne pricam kakav je iz hefte u heftu
a do sad sam spavao, nesto sam umoran ovih dana pa moradoh malo da odahnem :D
Ja bih predlozio po jedan Orange-Juice usput da se icedi :) Cisti radi , da se i ja omrsim tim kahvenisanjem:) Upravo sam dosao na poso, oteko sam od spavanja i mislim da se veceras necu probuditi ovde :)
orange
09-19-2005, 20:17 PM
Ja bih predlozio po jedan Orange-Juice usput da se icedi :) Cisti radi , da se i ja omrsim tim kahvenisanjem:) Upravo sam dosao na poso, oteko sam od spavanja i mislim da se veceras necu probuditi ovde :)
Jel to ti meni nesto prijetis?!?!?! :mad:
Birdum-Bardum
09-20-2005, 11:48 AM
Samo vas gledam... :eek:
(Nemam vremena "Trenutno !!!" za više.) :)
Aznaida
09-20-2005, 17:55 PM
Sad sam odgledala jedan film...skroz je bezveze..'Meet the Focker's'
Jel to ti meni nesto prijetis?!?!?! :mad:
Pa Reef je kulturica, on curama ne preti ... on ih ... i voli !
hadalj
09-20-2005, 23:20 PM
ja trenutno vala dodjo
te dok se snadjo ovuda, ovo nesto neobicno, drukcije od onoga historijskog Foruma, kojem ne bih da spominjem ime.
Inace eve obradovase me malo ovi ljudi ovuda, nakima sam se bogomi i pozeleo, lijepo ih vided ka ono nekad.
Nesto me vala boli i stomak, bice da pojedo naki sendvic u ovo gluva doba, te more bit od toga.
Dobro nam dosao, inshallah da vidis haira ovom forumu i mi nesto naucimo od tebe
hadalj
09-20-2005, 23:30 PM
fala brate i tebi sve sa hirom bilo.
A to naucit vala slaba fajda, ne nzam ko je sta od kakog hadalja naucio, no opet ko zna more bit se i iznenadimo
Andol
09-21-2005, 00:11 AM
ENE GA HADALJ :eek:
ja trenutno vala dodjo
te dok se snadjo ovuda, ovo nesto neobicno, drukcije od onoga historijskog Foruma, kojem ne bih da spominjem ime.
Inace eve obradovase me malo ovi ljudi ovuda, nakima sam se bogomi i pozeleo, lijepo ih vided ka ono nekad.
Nesto me vala boli i stomak, bice da pojedo naki sendvic u ovo gluva doba, te more bit od toga.
Bujrum Beksa care !! :D Nego s' chime beshe taj sendvich, nesto sam ogladneo trenutno ! :D
Birdum-Bardum
09-21-2005, 08:36 AM
fala brate i tebi sve sa hirom bilo.
Kako misliš brate ovo sa hirom? Nadam se da ovdje neće biti hirova. :D šalim se, naravno da će biti. :D
Aznaida
09-21-2005, 22:25 PM
Trenutno-nista posebno, osim sto 'silom prilika' pratim utakmicu chievo-inter. Za sad inter vodi 1-0 :)
hadalj
09-21-2005, 23:44 PM
Kako misliš brate ovo sa hirom? Nadam se da ovdje neće biti hirova. :D šalim se, naravno da će biti. :D
auuuu sta jedno slovo more ucinet covekuu.
Nijesam naravno mislio na hirove, no kad smo vec kod toga, eve jednog informatickog. Ja bi hajo da se ova forum malo tehnicki dotera ako je ikako moguce. Nekako mi nesto fali, neskladno mi po nedje nesto.
Evo i usput kad smo kod trenutno da pokazem dje idem sat.
jedna mi koleginica dade jedan site http://www.openbc.com, da vidis sto je lijepo uradjeno, ovo se zove forum, te ako bi ko nesto ovako mogo napravit ne bi bilo zgorega.
Konkretno mi reci sta nije uredu
Ovom FORUMU nista ne FALI, kom ne odgovara niko ga ne vuce ovde da dolazi ;)
Trenutno nidje nikoga, a ja popila pred aksam kafu pa sad ne mogu da spavam i mislim se blago ovome narodu sto u ovo doba uvelike spava.
fingersbroken
09-22-2005, 09:20 AM
Brat beksa to si se ti samo naviko na onaj tamo forum pa ti sve sto je razlicito sad neskladno.. malo da se naviknes i sve ce ti bit okej... a tamo imas temu za preporuke pa ni preporuci sta god hoj :) ti si nam u svakom slucaju odek dobrodosao..
juskos
09-22-2005, 18:24 PM
E pa nek vam je sve sa hajirom i da insallah bude lijep i skladan forum da budete otvoreni i ne pristrasni.
A na nama je da vas podrzimo u naporima.
Eto ja sad trenutno slusam radio dobre vibracije i crvena jabuka.
PutNick
09-22-2005, 23:13 PM
Recima jednog velikana sa foruma "pisem ko shto govorim, i govorim ko shto pishem" :D ... i ujedno, tako reci nezvanicno, nastaje i moj prvi post na ovom forumu.
Andol
09-23-2005, 00:23 AM
E pa nek vam je sve sa hajirom i da insallah bude lijep i skladan forum da budete otvoreni i ne pristrasni.
Sve ti s hajrom i hajde bujrum.
Forum je vec otvoren, a posto nijedan ne moze da prodje bez hirova, mislim da ce ekipa moderatora poradit na tome. Da se vode konstruktivne diskusije i prijatni razgovori. Pa kolko se moze... :o
Deddha
09-23-2005, 03:30 AM
Trenutno je neka ruzhna muzika, koju evo shto napishem komentar mijenjam :D Da ne ulazim u neka dublja psihichka i duhovna stanja, da ne bi doshlo do ozhivljavanja tek zakopanog topika "normalan" :eek:
Mitko
09-23-2005, 04:05 AM
Trenutno se chita, i refreshira , chesto se posechuje 'portal' misli se shto se napisati..
Aznaida
09-23-2005, 15:18 PM
Recima jednog velikana sa foruma "pisem ko shto govorim, i govorim ko shto pishem" :D ... i ujedno, tako reci nezvanicno, nastaje i moj prvi post na ovom forumu.
Nista, samo kontam :D
PutNick
09-24-2005, 14:08 PM
Trenutno pokusavam da se otkacim od kompjutera... moram da idem na posao, evo vec trcim, samo mi prsti slepljeni za tastaturu...
Trenutno: Podesavam neke LAN programe (preko Net-a)
I pici Lil Flip - Rollin :)
hadalj
09-24-2005, 23:11 PM
Brat beksa to si se ti samo naviko na onaj tamo forum pa ti sve sto je razlicito sad neskladno.. malo da se naviknes i sve ce ti bit okej... a tamo imas temu za preporuke pa ni preporuci sta god hoj :) ti si nam u svakom slucaju odek dobrodosao..
ada da jesam naviko na ona "historijski forum" vala jesam, al opet hajem ja i da promijenim.
No kad reko da mi neskladno nema veze sa onim no nekako ove boje mi nekako tuhaf, mogli bi malo bolje odvojit ove cline, ono nesto sve ovo bledo plavo, te ne mores da se orijetises sta je sta.
Pogleda sam Portal, nesto mi nije bas pregledan.
Eto men se tako cini, no more bit grijesim.
fahrudin
09-27-2005, 01:49 AM
trenutno preracunavam koliko vremena mogu da spavam ako sad odem u krevet a ustanem u 7 :confused:
ili da navijem budilnik da zakasni :D
Zavisi da li bi sutra trebao da ustanes u 7 ili sutra MORAS da ustane u 7 ? Ima tu razlike.
Ukoliko sad legnes i istog trena zaspes a probudis se su 7h onda ces spavati tacno 5 sati i 7 minuta.
Zaksanit mozes i bez budilnika ;).
Inace ja ne mogu da spavam. Ne ranim sutra, imam slobodno. Milina.
Trenutno ? :D
Slusam MUZIKU :D i uploadujem nesto na server :) .
trenutno me glava boli od neke buke sto mi se stvori ispod prozora ....a traje ,traje...i jos uvek traje ...
And_U_Price
10-03-2005, 19:29 PM
Kako kad tipkas po Forumu? Izgorece ti halva! :)
Ja beh maloprije tek pocela , te ne moradoh neprestano da mijesam halvu. Nije izgorela! Mogu ti rec jedna je od ukusnijih koje sam ikad u zivotu ispekla :)
Bujrum!
... eh to mi pravo ne dostaje, miris halve u oci Ramazana...
... dok sam zivela kod kuce, moja Mama bi obavezno ispekla halvu... - hmm... evo bas se stuzi pisajuci ovo...
... veceras kad budem dosla kuci sa posla, ima sebi da spremim halvu... i ako cu sama jest... :(
fahrudin
10-16-2005, 18:11 PM
trenutno razmisljam kako li je izasla ta halva od ove gore sto se fali :)
He he bice opet halve uoci 27-me noci ;)
Trenutno me boli glava, a cini mi se jos vise ce me zabolet kad vidim raspored predavanja za sutra !
orange
10-16-2005, 21:55 PM
... mi je na licu nekakva maska koju sam sama pravila (gazala), cekam 15 minuta da djeluje, toliko se osusilo da ne mogu lice pomaknuti, osjecam se ko mumija :D
Sto ti je zensko... :o
Jupiii :) Sutra ne moram da ranim!
Trenutno me orange podseti da ja jos nikad u zivotu masku na lice nisam stavila, a da mi je polako vreme navikavat se na to :)
And_U_Price
10-16-2005, 22:31 PM
A ja se trenutno satirem od knjige jer sutra kao Bog da imam ispit :( i to ni manje ni vise nego psihijatriju :) Najgore je kad sebe pronadjete u psihijatriji. Ja se nasao, par puta... :D
galaksija
10-16-2005, 22:38 PM
A ja se trenutno satirem od knjige jer sutra kao Bog da imam ispit :( i to ni manje ni vise nego psihijatriju :) Najgore je kad sebe pronadjete u psihijatriji. Ja se nasao, par puta... :D
Sretno sutra na ispitu!
P.S. Hoces da izadjem za tebe na ispit???? :D
orange
10-17-2005, 10:59 AM
Jupiii :) Sutra ne moram da ranim!
Trenutno me orange podseti da ja jos nikad u zivotu masku na lice nisam stavila, a da mi je polako vreme navikavat se na to :)
Godine sestro... godine... :D
(mlijeko u prahu, pivski kvasac u prahu i zamijesis sa cajem od kamilice... predobro je!)
nparis
10-17-2005, 18:08 PM
Nek vam je hajrli forum, ja malo zakasnio sto mi niste rekli ranije? eeh stvarno ste.. al nemari sad sam tu :D
And_U_Price
10-17-2005, 18:22 PM
Trenutno cekam da burazer spremi nesto za iftar. inace vakat bio prije 20 min :)
Trenutno grickam cokoladu , iftarim se. Predavanje zavrsilo pre 10 min.
Mislim se blago se ovome Aviceni i licnog kuvara ima!
MashAllah sta je musafira :)
MAHALUSA
10-17-2005, 18:58 PM
Trenutno cekam da burazer spremi nesto za iftar. inace vakat bio prije 20 min
pa idi ba pomozi mu...
ccccccccccccc...
ili se vadis na to kako nije tvoj red?!
:p
trenutno se nerviram jer u ovoj cyber kafani svira malajska muzika..
raspametice me ove njihove zalopoljke..
:mad: :eek:
galaksija
10-17-2005, 19:28 PM
Trenutno jedem chipi chips :D
And_U_Price
10-17-2005, 20:21 PM
@pink i MAHALUSA:
Veceras je upravo njegov red a inace kuha drugi cimer, ja sam zaduzen za degustaciju :)
Pevam :D :D :D ... tko te meni poslao, da mi Andjelima kvaris posao !!!
orange
10-17-2005, 22:16 PM
O jesi dosadio sa Rundekom i andjelima! :p
Ja trenutno pijem nakav plaho dobar kapucino... kako sjeda poslije teravije... ko budali samar, sto bi se reklo! :D
Eto gledam nesto sto mi dodje u vezi vojske i kontam sta li bi to moglo bit....
Otvorio sam ali opet nesto ne kontam... moram otic u vojni odsek da vidim sta li to hoce
A ti probaj da procitas to sto pise unutra?
Mislim se dje li je ovo Strumpf sto ga nema ? Dal' polozi ispit?
Kakav ispit ?
hehe
ma nije bilo loshe na ispitu ali sam izasao jer nisam bas spremio teorijska pitanja. Zadaci su dobro isli, ali kad sam video da nista ozbiljno ne mogu da dobijem odustao sam. Inshallah sredicemo to sledeci put....
Eto dodjoh da vidim sta se cini po forumu.
And_U_Price
10-21-2005, 17:20 PM
Strumpfe to se kaze" Odlozio mi profesor ispit za sledeci rok :)
Hheheh taman....
Evo ga pola 1 i ja se kontam da odem da spavam... mada ukljucili mi kablovsku pa ima lom kanala, mozda bude i neki dobar film
http://www.glasbergen.com/images/g336.gif
Hašašin
10-30-2005, 02:13 AM
Hehe stvarno jakoooo ovo Lunino :) :) Bas me interesuje dje nadje ovo?A ovo je najjace "I wish I was more like you".E ovo bas podize ego do maximuma :) :)
Hašašin
10-31-2005, 03:09 AM
Trenutno?Kako li to mislis nije mi jasno?
Aznaida
11-01-2005, 20:51 PM
http://www.glasbergen.com/images/sat.gif
Hašašin
11-02-2005, 03:11 AM
Sta je to bilo ha?Ja ne znam stvarno?:)
The_Massacre
11-28-2005, 17:12 PM
TRENUTNO !!!!!!!!!!!!!!!!!!
odgovaram na temu :)
zucky_85
10-22-2007, 15:51 PM
Trenutno se vala mrznem,ne radi mi peć,i je l potrebno reć' da slušam nešto?
nije znači:)
I pitam se,jesmo li pristrasni?Reče neko da ne budemo to,ok.
I tako to...joj samo depresija da ne počne sa ovim snijegom prvim.
Selam!
refresh_image
10-23-2007, 03:55 AM
Evo postavih klip u "ima li bujruma", nisam naso prikladnije mjesto... i sad se eto cudim sto ga nema na portalu... A ja, vidim i da ovo sto je prije mene napisano, takodje nije bilo na portalu (a napisano je juce), pa cijenim da ni ovo sad nece izici... A ja, i meni je hladno za noge, koliko god ukljucivo pec, pokrivo se i sve ostalo sto se radi u slucaju kad ti je hladno:D
zucky_85
10-23-2007, 12:15 PM
Aha yest' nema nas na portalu,trenutno se pitam što li?:)
E i znaš šta mi još(trenutno bi drago),godinama sam se pitala šta viče Nele u ovoj pesmi...(sedrenika)...
lutko pošto je pašteta...!:)
refresh_image
10-23-2007, 15:43 PM
Abide, reci nam de, sta to tvoje ruke rade, udarnicki rade burazere, da bude gasa za sve, sve u sklopu akcije zastite nase okoline...:D
zucky_85
10-23-2007, 20:36 PM
hehe,joooo rudnik...
il' "zamišljaaam nedjelja je,dvije djevojke hodaju sa nama po toploj Prizrenskoj kaldrmi,ponosni ja i ti k'o dva mlada jelena..."tra la la...
refresh_image
10-23-2007, 20:43 PM
Bukurije je ostala sama, na strazi, na strazi, pored Prizrena...:cool:
zucky_85
11-03-2007, 19:15 PM
...ne znaju one da ti je srce veće neg' u tog bradatog maza,nikad ti neće pružiti šansu,ne poznaješ dovoljno efektnih fraza...i opet ćeš teturati uz smrdljiv zid,na iskrivljenoj česmi opraćeš lice,sjest na pločnik zapalit cigaru i gledati na drugu stranuu uliceeee...;)
Odmaram kičmu,gledam Centralni,čitam i ne verujem...
Deddha
11-04-2007, 08:55 AM
Nadiru sjecanja... zestoko, ne pitaju:confused:
SandzackiVuk
11-04-2007, 12:18 PM
Pijem Kahvu
Deddha
11-06-2007, 06:58 AM
Jel tursku?:D
Cilim
11-06-2007, 23:40 PM
Sve zaboravljam jel' kafa bese smanjuje ili povecava pritisak?I smijel da se pije navece?
zucky_85
11-07-2007, 12:41 PM
Povećava pritisak;)
A smeš i da je piješ uveče vala,čak ti neće ništa bit';)
SandzackiVuk
11-07-2007, 15:03 PM
Razmisljam sta de jedem jer sam puno gladan
SandzackiVuk
11-07-2007, 15:04 PM
Imal dje faje?
SandzackiVuk
11-08-2007, 13:51 PM
Jel zna neko nekog dobrog zubara
ja pa ja pa ja
11-08-2007, 22:38 PM
taman da napisem da ne chatate ovde jer ima tema za chat,kad ono zatvorena tema:eek:
pa nista:D
dakle,trenutno:rolleyes:
pojma vi nemate sta je trenutno:confused:
lako je rec' trenutno,al nije to s'm tek tako.
trenutno je,razuzumes ti mene,sirok pojam...hm..da.
sva sreca sto ovo ne izlazi na portal,da se ne brukam.
Cilim
11-09-2007, 00:00 AM
Hm..da,nego pojma ti nemas,sta hoj sad bate?
zucky_85
12-21-2007, 15:19 PM
U iščekivanju gostiju il' bolje rečeno prepuštanju ih mami i sestrama ,odmaram, i čudim se što mi se samo domali prst ruke ukočio od hladnoće i više ni jedan :confused: ,trpim i neprestano pucanje veze i uživam u Bayramskoj euforiji...
Sandokan
12-30-2007, 17:38 PM
A brate,Naspavo!!???
Il mi se neshto kidash u ovo "poslednje" vrijeme?
Gosti?Otishli??
MyNameIsBond
12-31-2007, 14:26 PM
A brate,Naspavo!!???
Il mi se neshto kidash u ovo "poslednje" vrijeme?
Gosti?Otishli??
interesantno ponašanje, podsjeti me na ono vrijeme kada je tek izašo iz kazamata iz ulice Oslobođenje, gdje je opet boravio zbog huliganstva u ulici rifata burdževića itd itd
Haljit
07-30-2008, 23:49 PM
Na offffrrrnp upravo zatvorili rimejevu zanimljivu temu: "Da li vise volite belu ili crnu stranu krema"
Steta, kazu ta zanimljiva tema o eurokremu je vec imala ranije. U svakom slucaju smo ipak uspjeli saznati da rime sada isto kao i pinkica ranije vise voli (srpsku) "BELU" stranu.
Deddha
08-02-2008, 20:26 PM
Na offffrrrnp upravo zatvorili rimejevu zanimljivu temu: "Da li vise volite belu ili crnu stranu krema"
Steta, kazu ta zanimljiva tema o eurokremu je vec imala ranije. U svakom slucaju smo ipak uspjeli saznati da rime sada isto kao i pinkica ranije vise voli (srpsku) "BELU" stranu.
Pa rime to da zaboravi na boju svog lica (koja je onako "ciganjska", "ala suntic od mahala"):D
Mamoš
02-02-2012, 22:56 PM
Zadnja dva dana pokušavam da izbjegnem priču o "čedinom razbijanju dodika"...
Sa svih strana čedoljupci (inače Bošnjaci skloni podaničkom mentalitetu, obožavanju raznih paganskih mesija za koje su ubjeđeni da ih spašavaju ) prosto me zatrpavaju linkovima tv duela kojeg sam već odgledao..
Dodik jeste pokazao kako je glup, kako je neotesan... ali da ga je Čeda razbio time što mu je rekao da mora da voli Sarajevo?? Za vašu informaciju poštovana glupa bošnjačka maso, koliko god je Dodik ispao onakav kakav jeste, od Čedinog nastupa ama baš nikakve koristi ni Bosna ni Bošnjaci nemaju!! "Reko mu u lice" - pa šta, reknuću mu i ja.. I to ću još bolje argumentovati, recimo time da je i Srbija genocidna tvorevina nastala genocidima u 19. vijeku, ili time da Alija Izetbegović nije odbio Kutiljerov plan a što on ponavlja zadnjih dana, ili nečim drugim a što je Čeda ispustio, kao recimo to da po zvaničnim izvještajima JNA iz 1992 u Dobrovoljačkoj pade svega 4 do 6 "srpske nejači"... A Čeda je ustvari pričao o tome kako Srbija ima druge neke junake a ne Mladića i Karadžića.
Koje junake? Da ne misli na Dražu Mihajlovića možda, a kojeg upravo tako predstavlja njegov novi drug a stara politička opajdara Vuk Drašković?
A ko je ono bio zamjenik predsjednika Vlade Srbije kada su nastali oni snimci Mladića koji iako u bjekstvu slobodno se šeta i snima?? A ko ono nikada nije spomenuo Mladića u toku devedestih, osim što je stranka tog istog bila najjača podrška Mladiću i Karadžiću kada su se sukobili sa mrtvim Slobom?
Helem, trenutno izražavam svoje žaljenje jer je sandzaknews u svojoj kolumni stavio onako bolestan tekst!
Jedan veliki unlike za sandzaknews i urednike naslovnice
Mamoš
02-02-2012, 23:09 PM
Zadnja dva dana pokušavam da izbjegnem priču o "čedinom razbijanju dodika"...
Sa svih strana čedoljupci (inače Bošnjaci skloni podaničkom mentalitetu, obožavanju raznih paganskih mesija za koje su ubjeđeni da ih spašavaju ) prosto me zatrpavaju linkovima tv duela kojeg sam već odgledao..
Dodik jeste pokazao kako je glup, kako je neotesan... ali da ga je Čeda razbio time što mu je rekao da mora da voli Sarajevo?? Za vašu informaciju poštovana glupa bošnjačka maso, koliko god je Dodik ispao onakav kakav jeste, od Čedinog nastupa ama baš nikakve koristi ni Bosna ni Bošnjaci nemaju!! "Reko mu u lice" - pa šta, reknuću mu i ja.. I to ću još bolje argumentovati, recimo time da je i Srbija genocidna tvorevina nastala genocidima u 19. vijeku, ili time da Alija Izetbegović nije odbio Kutiljerov plan a što on ponavlja zadnjih dana, ili nečim drugim a što je Čeda ispustio, kao recimo to da po zvaničnim izvještajima JNA iz 1992 u Dobrovoljačkoj pade svega 4 do 6 "srpske nejači"... A Čeda je ustvari pričao o tome kako Srbija ima druge neke junake a ne Mladića i Karadžića.
Koje junake? Da ne misli na Dražu Mihajlovića možda, a kojeg upravo tako predstavlja njegov novi drug a stara politička opajdara Vuk Drašković?
A ko je ono bio zamjenik predsjednika Vlade Srbije kada su nastali oni snimci Mladića koji iako u bjekstvu slobodno se šeta i snima?? A ko ono nikada nije spomenuo Mladića u toku devedestih, osim što je stranka tog istog bila najjača podrška Mladiću i Karadžiću kada su se sukobili sa mrtvim Slobom?
Helem, trenutno izražavam svoje žaljenje jer je sandzaknews u svojoj kolumni stavio onako bolestan tekst!
Jedan veliki unlike za sandzaknews i urednike naslovnice
biševac
02-05-2012, 01:25 AM
http://www.youtube.com/watch?v=-iqR6BkuKwc
zapeva'te bre, nije sve tako crno :D čak se sve zabijeljelo dako nam na neki hajir ovo izađe
vBulletin® v3.7.1, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.