View Full Version : Omiljeni Zanr
Meni su Psiho drame omiljene . Mogu da uzivam i u dobrim Istorisjkim filmovima ... sta vi kazete ?
Birdum-Bardum
09-16-2005, 07:59 AM
Komendija je neprevaziđena, mada je teško moj ukus zadovoljiti. Džim Keri može nešto kod mene da uradi. Svakako filmovi u kojima su dobro prikazane ljudske pozitivne osobina i snaga tih osobina su za mene filmovi dobri i sa moje strane rado gledani. A to se može uraditi u dosta žanrova, pa i u komediji, naravno. :)
Na prvom mestu komedija.
Na drugom drama.
Drame nikako ne volim, jer sam se udubim u film i totalno pokvarmi raspolozenje cak sam u stanju i da se iznerviram za nekakve gluposti.
Film dozivljavam kao sansu da se nesto nauci ili jedan fin odmor, a sta moze bolje da te odmori od jednog srcanog smijeha koji jedino moze da ti pruzi dobra komedija.
hmm ...
1: Komedije (Rap-erske)
2: SF
3: Akcije
Andol
09-17-2005, 03:54 AM
Zanr kome nije za cilj da prikaze radnju!
Ciciban
09-17-2005, 12:21 PM
Samo neka nisu ratni, ostalo je sve ok.
Naravno, Vojnik James Ryan, se ne ubraja u ratne filmove :)
E te ja bash volim, ratne.
Onda komedija mozhe da dodje, Dzim Keri shto reche Birdum-Bardum i pomalo ona' Lesli Nilsen mada njega neshto nema u zadnje vrijeme, k'o da je umro :p
Ciciban
09-19-2005, 18:57 PM
Lazem, nije ok, ne volim psiho, horore i fantastiku, to sve imam u privatnom zivotu :D, takodjer ne volim katastrofen filmove, i toga mi je zivot pun, eh ovo ostalo (a shto je halal) mi je ok :)
Deddha
09-19-2005, 19:55 PM
eh ovo ostalo (a shto je halal) mi je ok :)
Ma sve je halal, oproshteni su ti grijesi :p
orange
09-19-2005, 20:08 PM
Ljubici su mi omiljeni. Mislim, svrha filma je da me opusti, odmori, relaksira. A to nijedna drama (njih imam i previse u zivotu svaki dan), horor (toga jos vise) ili sci-fi ne moze. Zato ja uzivam u ljubicima, vecina ih ima hepi end pa ne moram kontati sta im se desilo, znam da su ostali sretni i zaljubljeni :D
Sta cu kad sam romanticna dusha.... :D
Deddha
09-19-2005, 20:30 PM
Ne znam shta fali psiho-trilerima. Francuskih nekoliko zadnjih su za svaku pohvalu. Purpurne rijeke 1 i 2, vidok i pakt sa vukovima ;)
Aznaida
09-19-2005, 22:33 PM
1. Psiho drame
2. Komedije
3. Horor
4. Science fiction :D
sta je Haram je bitno odgovoriti :) koliko ja kontam po ovim sledecim postovima koji sadrze "HALAL"varijantu ... :D
Aznaida
09-23-2005, 15:14 PM
Kad smo vec kod horora (recimo da jesmo ;) ), je li gledao neko 'Krug 2'? Gledala sam 'Krug 1' i mislim da je to jedan od najuspelijih horora...bas zbog onog osecaja koji ostavlja za sobom...scary!!!
fingersbroken
09-23-2005, 15:24 PM
E jes fakat bio krug jedan scary... prvih dana sam sve ocekivao kakva ce mi se devojcica pojavit na put.. :D... elem, i napravio je pravu expanziju onog fazona sa devojcicom i kosom preko lica.. koristeno u vise filmova.
Valja napomenut samo da je taj film originalno japanski a ona americka verzija je samo remake.. . Kazu da je japanski puno strasniji.. Obzirom da znam japanski mentalitet donekle, i da sam vidjao neke filmove, u tu tvdnju bez sumnje vjerujem..
galaksija
09-25-2005, 14:54 PM
Komedija je ok ako su u pitanju crtani filmovi kao naprimjer Shrek :)
Ja licno volim trilere.
Sandokan
08-14-2006, 23:12 PM
Ene ga sin ,Nebojsa:D
vBulletin® v3.7.1, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.