View Full Version : Sramne optuzbe szs-a
Na TV-u su se veceras mogle cuti sramne optuzbe koje je izneo Fetko na racun predsjednika BNVS-a Dr Sulejmana Ugljanina. Naime doticni je optuzio predsjednika da sprema atentate od kojih nekoliko nije uspjelo i da on ima imena "placenih ubica" koji zive u Turskoj i koje je po Fetkovim rijecima Ugljanin angazovao za likvidaciju konkurenata.
U mom zivotu nesto sramnije nisam cuo. Ne znam gdje ce biti granica ovih izmisljotina, i da li je uopste ima.
Zalosno je sto pored svega ovoga sto se djesava i svih propalih optuzbi koje su pokrenute i prije ove, oni nastavljaju i dalje ali sa sve morbidnijim i podmuklijim optuzbama.
Inshallah svi cemo bit pitani za svoje postupke, a svako ko je zeljan tudjeg tereta neka spremi hrbat.
ul_8mart_br?
12-08-2005, 10:40 AM
Ovi su sigurno propali, poslije ovakvog smeca nema vracanja. Da je normalna drzava u pitanju, ovaj tip bi morao lezat u zatvoru za ovakve optuzbe. Mora da je paranoican strah u pitanju, jer covjek treba biti budala da bi ovako govorio protiv svojih politickih rivala.
NEPOKOLEBLJIVI
12-08-2005, 14:42 PM
Kada god dozivi neki politicki krah i neuspeh (a fala Alahu dozivljava ih non-stop) Cvetko Smuric poseze za lazima i glupostima. Ovakvo nesto u zivotu nisam cuo. Da Cvetko ima obraza i morala nikad se vise nebi pojavio na TV... :mad: Bruka.
Fevziju Murica znam od prije jos dok je bio u Merhametu. Mislim da ne postoji politicar u Sandzaku, a i sire, koji ima vecu zelju za vlascu i vladanjem a uz to doticni je jos i narcisoidna i histrionicna licnost (izvinjavam se clanstvu i urednistvu foruma sto ovo iznosim javno) kojoj niposto nebi smjelo povjeriti bilo koju odgovornu funkciju.
Mislim da bi na ovakve klevete bilo najbolje odgovoriti tuzbom sudu pa neka tamo dokazuje to sto je iznio.
Birdum-Bardum
12-08-2005, 16:04 PM
Ovo je samo pokazatelj njihove, odnosno njegove panike i njegovih unutarnjih osobina koje opisa grof. U ovoj drzavi ovakve stvar prolaze glatko, a nesto sumnjam da ce ovog puta biti drugacije. Ostaje nam samo da gledamo, trpimo i nadamo se da ce nas narod preko ovih i ovakvih dogadjaja neke stvari shvatiti i na sljedecim izborima malo bolje razmisliti o tome kojeg ce kandidata zaokruziti.
Hvala.
resko
12-08-2005, 22:09 PM
selam alejkum
ta stranka nije vise szs nego je srs. pa zar njima nevlada vojvoda vojislav seselj iz haga. covjek kad se davi i za slamku se hvata. nego sta bi sa onom tucom izmedju fetka i azema. ko li je vise batina dobijo. ko li je jaci od njih dvojice ali na fer bez telohranitelja i burazera. nemaju vise kud pa poceli izmedju sebe da se biju. insallah pa se ukrhaju kako treba.
Maryam
12-09-2005, 12:59 PM
Hahahahaha, nista smjesnije nisam cula. Pa oni su pravi lakrdijasi i komedijasi. Nisam samo sigurna da li su svjesni da su promasili profesiju.
Onom sam jednom sjela na zubarsku stolicu i nikad vise. Hahahha, a tek to da se medjusobom tuku i biju. Odlicno poznajem i jednog i drugog. Cak sam kao srednjoskolka radila sa obojicom, katastrofa jedna.
sellam
vBulletin® v3.7.1, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.