PDA

View Full Version : www.tuhaj.com

pink
12-23-2005, 11:19 AM
Zanimljiv naziv ovog (http://www.tuhaj.com) najveceg i nadam se najboljeg pazarskog pretrazivaca na web-u. Jeste da se jos uvek nalazi u fazi izgradnje, ali sam ubedjena da ce biti odlican site!

Respekt autoru za ime!

Emir
12-23-2005, 15:25 PM
Hehehe, hvala... inshallah da se tvoje zelje ispune.
Evo sada radi, ali jos uvijek nisam odavrao sve kategorije koje ce biti na njemu. Inshallah potrudicu se da bude sto bolji. Sad trenutno radi kao direktorijski pretrazivac (narodno receno ista tehnologija kao sto radi yahoo) on pretrazuje one sajtove koji su uneseni u bazu.
Portudicu se da ga sto bolje razradim i prosirim.
Eto ovo je bio prvi korak. Molim Vas prijavite svoje sajtove i sajtove vasih prijatelj da bi ovo stvarno bio nas pravi pretrazivac.

Maestral
12-25-2005, 13:07 PM
Dali se moze nekako povecati broj znakova u naslovu sajta, tj dozvoliti da broj znakova u naslovu odgovara duzini polja za naslov, a poput polja za opis sajta

Isti je slucaj kako u Exploreru tako i u Firefoxu

Maestral
12-25-2005, 13:13 PM
Sada sam pokusao sa vecim slovima i izgleda problem nije u ovom prijasnjem sto sam pisao. Zbog toga bi mozda na formularu za upisivanje podataka sajta trebalo naglasiti do kolikog broja znakova je max limit za duzinu naslova

Emir
12-25-2005, 19:18 PM
Malo sam imao problema da te rayumijem, ali eto ako si mislio na broj karaktera u topicu i opisu ja cu naznacit koliko tacno ce da bude u kojem polju. Sada trenutno nisam u mogucnosti to da uradim, pa inshallah cim dodjem u Pazar uradicu sve to...

Emir
01-06-2006, 10:39 AM
Evo do sada ima prijavljeno oko 60 sajtova... ako imate neki prijedlog bujrum

Sandokan
01-09-2006, 22:52 PM
Ja sam danas prijavio torcidu Sandzak.

Mutesawwif
01-17-2006, 21:54 PM
ja sam ubacio nekoliko islamskih sajtova :)

Emir
01-18-2006, 17:10 PM
eto do sad ima preko 100 sajtova prijavljeno

Emir
02-02-2006, 10:19 AM
Evo nastavlja prijavljivanje, i dodata je jos jedna opcija na sajtu koja se tice banera za pokazivanje pozicije na sajtu.
Ova opcija omogucava svim vlasnicima prijavljenih sajtova da dobiju kod za prikazivanje njihovog mjesta na top listi tuhaj.com.
Adresa za ovu formu je sledeca
http://www.tuhaj.com/banner.php