View Full Version : Prva ljubav
fahrudin
09-15-2005, 21:45 PM
secate li se one prve simpatije? kad je bila i koliko ste godina imali?
evo ja naprimer secam se da mi je prva simpatija koje se secam bila jedna iz odeljenja, prvi razred osnovne, ( znam, rano sam poceo :D ) i tako ona je bila popularna medju devojcicama i to me je privuklo bilo da je sarmiram (gledam ispod oka)
Deddha
09-16-2005, 02:09 AM
Ti si neki shvalerchina pravi. Moje prve ljubavi vuku korijene tek iz srednje.
fahrudin
09-16-2005, 23:30 PM
kakav jadni svalercina, otisla princeza za neku svajcarsku jos iz prvog, (bi tad popularno inostranstvo), nesecam joj se lika vise, jedino se secam da je nosila neki rajf za kosu i naocare, a kad bolje razmislim, moguce da sam se u njene naocare bio zaljubio jer mi je to tad bilo jako cudno :)
Deddha
09-17-2005, 02:44 AM
Ma bolje shto se i ne sjechash. Takve ljubavi kad upoznash bolje i kad vidjash cheshche brzo izvjetre. Ja mislim da je najljepshe u svemu tome mashtanje :)
Ljubav je ko ozonski omotac, nikada ti ne nedostaje dok ne nestane
orange
09-20-2005, 18:07 PM
E moj Fahro, cuj rano poceo, pa ja u obdanistu bila sretno zaljubljena! :D
Jesam ozbiljno, moj "momak" se zvao Kenan i vazda mi je krao igracke od drugih curica da se samo nas dvoje mozemo igrati... ahhh to je bila ljubav... :D
Salu na stranu, prva prava ljubav je i kod mene bila tek u gimnaziji... nazalost neslavno zavrsena :(
fahrudin
09-21-2005, 20:00 PM
jedina ljubav koja se zavrsava slavno je kad se lesi vrati kuci ;)
KamikazA
10-02-2005, 02:45 AM
( znam, rano sam poceo :D )
Cuj poceo rano. Moja prva ljubav je bila kad sam bio 4 godine. :eek: Mala je bila iz ulice i imala je 5 godina. :D I ja sam nju volio, a i ona mene... sve dok se jednog dana nisam izglupirao i zaje*o nasu vezu. Taj dan vam nazalost ne mogu opisivat. :D
I ja sam nju volio, a i ona mene... sve dok se jednog dana nisam izglupirao i zaje*o nasu vezu. Taj dan vam nazalost ne mogu opisivat. :D
Hajde hajde, nemoj sad da nas ostavljash na cedilu :eek:
Mora da si joj pechio memu pa ti se naljutila? :D
KamikazA
10-02-2005, 02:57 AM
Mora da si joj pechio memu pa ti se naljutila? :D
:eek: :D
Nazalost, bilo je mnogo gore. ;)
MAHALUSA
10-04-2005, 18:35 PM
kad meni spomenu prva ljubav..odmah se sjetim balasevica..
i njegov pjesme..
prva je ljubav dosla tiho nezvana sama..za sva vremena skrila se tu ngdje duboko u nama..
:)
moja prva simpatija..
mislim da sam bila 5.osnovne..
moja prva ljubav..
7.osnovne..kosmija..
totalni promasaj..
:)
KamikazA
10-04-2005, 18:51 PM
Ja se ipak sjetim pjesme "Moja prva ljubav sada svjetom hara, postala je kraljica trotoara". :D
... prva ljubav - davno je to bilo, skoro 8 godina ima!
... bila, prosla i ne vratila se... - proslost je proslost, gledamo naprijed!
vBulletin® v3.7.1, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.