View Full Version : Cvece
Mi zene rado primamo bukete cveca, pogotovu ako dolaze od nama dragih osoba. Veliki buketi su posebno zanimljivi, neki sareni , neki jednostavni, no opet nije sve u tome.
Vazan je pre svega cvet. Neko nam se cvece vise dopada neko manje.
Ja volim ruzu, tamno crvenu.
Ne volim bas ogromne bukete, jedna ruza je sasvim dovoljna kada je dobijem od prave osobe je u pravom trenu. :)
A koji cvetovi ste vi drage moje?
A koji cvetovi ste vi drage moje?
Pinketice, a jel mozemo mi u ovom podforumu da bar poklanjamo cvece koje volimo da poklanjamo :)
Aznaida
09-16-2005, 22:12 PM
Znas kako, sto se tice poklanjanja cveca, nema lepseg poklona. I to ne za rodjendan ili godisnjicu ili bilo koji znacajan datum, nego samo onako...zato sto se setio...da vam pokloni malo pzanje...dovoljan je samo jedan cvet, a meni zaista nije bas mnogo bitno koji.. :) bitna je ta paznja...
fingersbroken
09-16-2005, 22:52 PM
a.. recimo... jasmin :D
fahrudin
09-17-2005, 00:26 AM
ja volim da poklanjam seme za cvijece, vazil se i to? :D
Ciciban
09-17-2005, 13:17 PM
a.. recimo... jasmin :D
Ne mirishe fino :D
Deddha
09-19-2005, 22:08 PM
Jel mozhe onaj zambak. Mirishe fino, provjereno :o
fingersbroken
09-19-2005, 22:22 PM
Ziku nje... a ja kupio novi parfem :D
... bas sam veceras dobila ruzu za poklon... (ma da nije ruza moj omiljeni cvijet... ali ipak sam se jako obradovala)
Andol
09-20-2005, 10:51 AM
Koji ti je omiljeni? Visibaba? Detelina sa cetiri lista? Ne stvarno... :)
Koji ti je omiljeni? Visibaba? Detelina sa cetiri lista? Ne stvarno...
... sta te briga ... - ili bi ti to meni da kupis cvijece? :eek: pa se raspitujes... :rolleyes:
... nego da mi je znati ko se krije iza ovog nicka - nesto si mi previse zapeo na moje postove?!!? :cool:
... a da se drzimi teme - koje je tvoje omiljeno cvijece --> kaktus??? :D
Ziku nje... a ja kupio novi parfem
prstu,prstu :)
tako ti znaci ... a i ti cicibanka :) mogli ste negde gde vas ja ne vidim ...
:D Usput, crna ruza za oboje ! :D
ElViRa
09-21-2005, 18:44 PM
Ja nisam bas zagrijana da mi se stalno kupuje cvijece... :)
Sta ja znam, nisam tip takav. :cool:
Ali ako vec neko mi pokloni cvijece, vise volim u saksiji jer duze se mogu radovati, nego buket koji nakon par dana uvehne. :p
Mada buket uvijek bolje izgleda :D ...al et
Ali prelijepo mirisu ljiljani...
juskos
09-23-2005, 17:01 PM
EE vi zenske vi bi ste samo da vam muskarci nesto poklanjaju bilo da su to ruze ili parfemi ili buketi ili ti paznja.
Zasto se to kolo ne okrene unazad i ne pocnu cure da svojim muzevima momcima poklanjaju kravate kosulje cvijece skupoceni satovi ili ti tako nesto.
A sto se cvijeca tice najbolje je ono koje je naslikano tako moze i vise godina da se koristi i nema sanse da uvehne.
Grehota bacat pare na na takve stvari.
He he he juskose, verovao ili ne bila sam u dilemi sta da poklonim jednom drugu.
Tvoj mi post olaksa odluku, poklonicu mu " zidni sahat" moze ga dugo godina koristit, ni baterije mu ne mora menjat, a nigde ga nece ni izgubit! I plus nije cvece, ne mora ga zalivat. :)
juskos
09-23-2005, 17:07 PM
Pinki postovanje i zidni je dobar ali je sahat.
Nek mu je sa hajirom i da ga u zdravlju i veselju koristi i lepsi jos da promeni dako mu ko pokloni kakv longines ili tag hauer ili kakv seiko sportura.
galaksija
09-24-2005, 16:50 PM
Lijepo je dobiti cvijece za poklon...ali po meni najljepsi poklon je:musko srce ;) Razlog:duze traje od cvijeca i nema cijene :)
fahrudin
09-25-2005, 00:03 AM
Lijepo je dobiti cvijece za poklon...ali po meni najljepsi poklon je:musko srce ;) Razlog:duze traje od cvijeca i nema cijene :)
i plus ustedis na cvijece :D
ElViRa
09-25-2005, 13:22 PM
Ovo mi je nesto nepoznato.... :rolleyes:
Zar muskarci imaju srce :confused:
galaksija
09-25-2005, 15:45 PM
Ovo mi je nesto nepoznato.... :rolleyes:
Zar muskarci imaju srce :confused:
Pa Elvirice draga...PRAVI muskarci ga imaju ;)
ElViRa
09-25-2005, 16:05 PM
Neznam, al to mi je nesto nepoznto....i nisam bas sigurna da ima... :D
orange
09-25-2005, 16:22 PM
Neznam, al to mi je nesto nepoznto....i nisam bas sigurna da ima... :D
Elvirice, nista ti ne sekiraj, ovi nasi plahi muski na forumu ce ti dokazati da nisi u pravu... sigurna sam! ;)
ElViRa
09-25-2005, 19:20 PM
E hajd da vidim i to.... :D
MAHALUSA
10-04-2005, 19:17 PM
:)
od omiljenih..
http://img.photobucket.com/albums/v345/kdjoergensen/gardening/bulbs/lilies/Dscn4202.jpg
http://www.nawal.com/data/501/DSCN0851kala.jpg
Nesto mi Andol' nema u zadnje vrijeme -> a ja bi bas da mu poklonim jedno cvijece:
http://www.clipartland.de/gfx/kaktus.gif
vBulletin® v3.7.1, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.