PDA

View Full Version : Fdu Np

Reef
09-14-2005, 15:29 PM
Godina 2004...

Jun... Prijemni ispit na tadanjem "Bijelom dvoru znanosti" , a kasnije "Internacionalnom univerzitetu u Novom Pazaru", ispit na kome se biraju oni koji mozda mogu da se bave glumom ...
Izbor vrsi niko drugi do gospodina Envera Petrovcija ... prima 6 ljudi, a na onom sledecem ispitnom roku , u tim se ubacuje jos 3 coveka ... i tako krece prica ...

Jusuf,Andjela,Dusan,Haris,Lemana,Sandra,Marko i Rifko ... Sef katedre dr.Enver Petrovci, asistent miss mr.Aida Kozar ...
Profesorski kadar chine jos i : mr.Andrijana Videnovic,mr.Miodrag Krcmarik, mr.Miodrag Benka, mr.Vera Obradovic ... na kratko je bio tu i dr. ferid Karajica ...
Prva godina je zavrsena prilicno uspesno. Na zadovoljstvo onih koji su mogli videti ono sto su pripremali studenti glume sa nabrojanim ljudima, govorilo se da se u Pazaru pojavljuje nesto novo ... Videcemo !!!

Vasa saznanja o njima... Koliko ste vi otvoreni za ove ljude ? ... Da li mislite da su u stanju da urade nesto po ovom pitanju ? ...
Pricajte o njima, sa njima !!!

Aznaida
09-15-2005, 14:13 PM
Mislim da ova grupa ima dovoljno potencijala da uradi nesto po pitanju afirmacije pozorisne umetnosti kod nas, a znam da puno i rade :) Vidjecemo... :)

pink
09-16-2005, 01:08 AM
Verujem u ove ljude! Dakle, bice nesto od njih . :)

Emir
09-16-2005, 07:56 AM
Pravo da ti kazem pojma nemam ko su tako da pojma nemam ni sta mogu da urade...
Inshallah cim su zavrsili visoke skole, trebalo bi da ce moci nesto da odrade, evo ja him drzim palceve

Birdum-Bardum
09-16-2005, 08:10 AM
To što su završili škole nije nikakvo mjerilo. Jer školovani ljudi mogu da naprave i loše i dobro. Nadam se da će ovi naši uraditi nešto dobro, inšallah. :)

Emir
09-16-2005, 08:19 AM
Pa znas kako, obzirom da ja pojma nemam ko su, jedino sto ja ovdje vidim jeste da bi trebalo da su skolovani cim predaju na fakultetu. Da znam njihove sposobnosti onda bi dao detaljniji prikaz moga misljenja.
Cim su nasi bice dobro inshallah :D
kaze samo rad rad rad

fingersbroken
09-16-2005, 08:51 AM
Nasi jesu al jok predavaci nego studenti... i nemoj se brukat da ih ne znas.. eto ti ga jedan moderator ovde je na onoj listi sto ju je sam naveo... kvalitetni ljudi.. ako je sudit po njemu :)