View Full Version : Anketa: Trebamo li se obracunati sa "Bosnjacima"
Dzeno
09-10-2006, 20:27 PM
Evo na forumu RADIO TELEVIZIJE SRBIJE ima ova fasisticka tema.Dali dolikuje jednoj rtv da se bavi ovakvim temama.To nam samo kaze da je na celu RtS onaj supljeglavac i fasista.I dalje su na vlasti piuni proslog rezima.Pogledajte.
http://www.rts.co.yu/forum/prikaz_poruka.asp?ForumID=30&TemaID=18158&PagePosition=1
ul_8mart_br?
09-10-2006, 22:20 PM
Pogledao sam Dzeno, ne znam koliko nam je korisno da se bavimo onim o cemu prica par alapaca po "javnim kucama". U dosadi i nedostatku posla bandaraju one o mnogim zivotnim pricama svakojakih musterija , u ovom slucaju vjerovatno se radi o propalim sudbinama danas otpadnika i onih koji su devedesetih bili junaci i miljenici i posjetitelji "javne kuce". A patron ko patron, uvijek cezne za "dobrim vremenima".
Dzeno
09-10-2006, 22:46 PM
Da u pravu si da se ne treba baviti ovim temama,nema ovdje nikakve koristi.Ljudi koji su posjetili onu anketu,dosta njih nise komentarisalo one postove,al su vecinom glasali.To je njhova realnost.
Birdum-Bardum
09-11-2006, 09:33 AM
Ma na njih i ne treba obraćati pažnju. Bitno je da mi sebe, Bošnjake, jačamo i da napredujemo, a oni koji ni sebe ne vole kako će voljeti nas i bilo koga drugog. Neka ih nek umru u svojoj toj mržnji i ludilu.
Hvala.
Helleneyse
09-15-2006, 13:06 PM
Batali Dzeno bate, ako te to bude toliko zamaralo, samo djes dzabe gubit zivce...
vBulletin® v3.7.1, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.