View Full Version : Bez komentara
Ja sam potpuno bez komentara
A mozel sam jedno pitanje? :D:D:D:D he he he
Ja sam potpuno bez komentara
Komentarisite sta vas je ostavilo bez komentara, mada sam ja ipak kao sto vidite imao komentar
Deddha
09-16-2005, 17:50 PM
A mozel sam jedno pitanje? :D:D: he he he
Jedino ako je bez komentara :D
Aznaida
09-16-2005, 21:00 PM
Dosadasnja diskusija na ovoj temi :rolleyes:
fingersbroken
09-16-2005, 21:18 PM
ova je tema bila prava da se niko nije setio da komentarise.. tad bi bila bez komentara :D... ovako gramaticki posmatrano pink jedina nije pogresila... ona nije dala komentar ona je postavila pitanje :D
Ali opet sustinski: i pitanje je forumski komentar tako da je fora propala... a doduse nije strumf mozda ni hteo da bude fora :D... al bi bila dobra
Zato hajmo dalje: sta vas je ostavilo bez komentara. Mene bi recimo pravo ostavilo bez komentara da je ova fora sto je prepricasmo upalila, tj da niko stvarno nije ovde komentar dao... e ja bih ostao bez komentara i ovde bih to napisao :D
Sinocnje vece i danasnje jutro u Novoj Varosi !!!
Bez komentara ?
Pa sinoch kad sam se vrach'o kuchi oko 01:30 ugled'o sam jednog "vodju svih vodja" kako ga predvodi puna marica, on napred oni iza njega. Povede ih dechko na "mesto zlochina", a on zauzvrat mozhe da radi shta hoche, niko ga ne dira :mad: :mad:
fingersbroken
09-18-2005, 04:14 AM
Pa nisu skontali sanse.. ja rekoh malopre da je ova tema propala : )
Sandokan
09-18-2005, 07:14 AM
Bez komentara ?
Pa sinoch kad sam se vrach'o kuchi oko 01:30 ugled'o sam jednog "vodju svih vodja" kako ga predvodi puna marica, on napred oni iza njega. Povede ih dechko na "mesto zlochina", a on zauzvrat mozhe da radi shta hoche, niko ga ne dira :mad: :mad:
??!!??
:eek: :confused:
Andol
09-18-2005, 09:09 AM
Andol (prvace) i dalje :)
No coment.
vBulletin® v3.7.1, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.