View Full Version : SDA vs. SDP
Mene iskreno vise ne zanima ova utakmica, vase , prognoze, vasa gledanja na obe frakcije, na ljude koji su clanovi, simpatizeri ili ljudi iz senke ...
Moj tip je nesto trece, ali ovo je nesto sto je uspelo da razdvoji ljude !!!
P.S. Ja sam za neku trecu opciju, koja trenutno ne postoji :) ;)
fingersbroken
09-16-2005, 11:28 AM
I da se razumijemo: politika jeste prljava i u njoj je maltene sve dozvoljeno ali ne i na ovom forumu. Na ovom forumu zelimo prije svega biti ljudi, i graditi lijepe medjuljudske odnose jedne prema drugima. Mogu nam se misljenja razlikovati ali se zato ne moramo mrzeti, ili nedaj Boze, psovati i vrijedjati. Ocekujem da toga na ovom forumu nece biti i da cemo fino i konstruktivno o svemu diskutovati. Sve dok je tako, svako ima pravo da pise sta misli i sta hoce. Samo nek nije iz zlobe i mrznje..
Mene ne zanima politika.. zanimaju me ljudi..
Nista da se ne lazemo, ja sam za SDA :D
Nego odma Rifku da skrenem paznju da su samo stoka mogla da se razdvoje, jok narod.
Ja nikog ne mrzim zato sto misli sa je sdp bolji, jer ja znam da ce inshallah on doc pameti :D
Ne treba mrzet nekog zbog njegovog misljenja, narocito nas narod jer on uglavnom nema svoje misljenje vec ga neko tutka i uci citav zivot kako ce da dise, a kamoli da razmislja.
al_Bazari
09-16-2005, 12:08 PM
Daaaaaaaaa, ne mo' te vise, aman!
Da Emire, ali razdvojiti u smislu razdvajanja bas radi ovoga sto si sam sponeuo ... Ja sam siguran da se i ljudi mogu razdvojiti no, o tome cemo u temu razdvajanja :) :D . I drago mi je , da ekipa sa ovog foruma nema problema sa ljudima koji ne misle kao oni ... medjusobno postovanje pre svega :)
Mislim da che tema da zakuje shto se tiche posechenosti, samo ne razumijem svrhu teme.
Je l' da se izjasnimo ko je chlan koje stranke ili .. ?
Reef, danas mnogo lijepo vrijeme, proljechni se miris shiri toplo sunce nama sja.. :D
fingersbroken
09-16-2005, 16:25 PM
Mislim lijepo je bit otvoren i otvoreno rec koju opciju podrzavas al mislim da nebismo uopce trebali o tome. Ono mozemo.. vidim poceli smo.. nije problem.. al samo polako molim. Da ne bude sad nesto cisto iz provokacije protnuto ovdje... Sad jedan vikne SULJO drugi RASIM pa se poteraju ko ce jace i odmah zatim eto tuce. I Rasim i Suljo, oba imena nek se izgovaraju al nek bude sa blagim tonom i bez mrznje i provokacije.. nek bude ljudski. Pa ljudismo, jel jesmo il nismo? Samo nek je ljudski.. I nece se nicije brisati zbog opredeljenja... brisano ce bit samo nesto sto nastane iz mrznje.. a nadamo se toga bit nece.
Birdum-Bardum
09-16-2005, 16:41 PM
Meni ovdje sve mirise na krv... :)
fingersbroken
09-16-2005, 16:57 PM
Nema toga... nije ti ovo tamo neki forum :) A bacice neko 'bombu' da bi 'krvi' bilo.. al brate.. mi smo ljudi... i ljudski cemo da se ponasamo.. inshAllah :)
Birdum-Bardum
09-16-2005, 17:03 PM
Braco i sestre, moramo se pripremiti za mogucu "bombu", jer ce neko svakako na ovu temu pokusati da je "baci". Kolike god rane da su mora se saburiti. :)
Tako je, slazhem se.
I da se dogovorimo ko ljudi, ako je neko ipak kojim sluchajem baci da moderator ovog podforuma bude spreman i da se baci na nju, tako bi sprijechio zle namere tih ljudi da nas pobiju, imali bi mnogo manje zhrtvi, a novog moderatora bi lako nashli :D
Birdum-Bardum
09-16-2005, 17:11 PM
Eeee. djeco djecooo, danas treba da si maximalno hrabar covjek i da si spreman zivot svoj da das, ako hocesa da si Moderator. Kako je to nekad bilo, samo kad se sjetim. Tad je mogo svako da bude Moderator ko je htio. Dajte ljudi da se nekako dogovorimo da nasim Moderatorima nabavimo Pancire i Sljemove, evo mogli bismo da pitamo Davinica, covjek je struja da nabavi te stvarcice. Jos kazu da ima robu prva liga, po evropskim standardima. :) Ima da nam Moderatori ove teme budu ko Robocop, tj. Robomoderatori. :)
U pravu si, brate.
Bolje sprijechit nego lijechit.
Ovo je i dobra kampanja shto se tiche nasheg foruma. Mogli bi i odmah da proradimo na marketingu. To shto se tiche moderatora se potpuno slazhem.
Uradit shlemove, pancire sa adresom sajta, pravi bingo.
http://www.cientifica.com/archives/robocop.jpeg
Ja mislim da bi se charshija zapalila ovakvim postupkom administracije foruma i da bi se brzo zaboravili problemi oko dvije spomenute stranke.
Birdum-Bardum
09-16-2005, 17:20 PM
Evo postovani Clanovi i Musafiri gore je slika Moderatora Buducnosti foruma Politika. Ko je na njega krenuo smesta je nadrljo. On sa ovim pancirom i sljemom moze da ugusi ne samo jednu nego vise stotina bombi.
Deddha
09-16-2005, 18:36 PM
I Rasim i Suljo, oba imena nek se izgovaraju...
Ovo drugo neka bude malo cheshche i malo glasnije :p I, trebalo je ovo ime da bude prvo ;)
Sandokan
09-16-2005, 20:26 PM
Dr.Sulejman Ugljanin
Birdum-Bardum
09-20-2005, 14:03 PM
Ljudi ova je tema postala nesnosna ovdje, predlazem da je zatvorimo da se nebismo vise svadjali. :D
fingersbroken
09-20-2005, 15:07 PM
Ja mislim da nam fale rootiranja da bismo poceli mirno da pisemo :D
NEPOKOLEBLJIVI
09-20-2005, 15:10 PM
Ne vidim svrhu ovakve teme? Ako nekog zanima ja sam za SDA ali neznam sta da pisem ovde? Mi smo ovo, ono ...Tema je promasena...
Birdum-Bardum
09-20-2005, 15:21 PM
Ova je tema smisljena da bismo se ukrvili, ali nesto nam slabo ide sad za sad. :D
fingersbroken
09-20-2005, 15:34 PM
Pa pravo da ti kazem sad cu da je zatvorim. Al necu odma. Evo predlazem da je zatvorim i uklonim. Ono.. nema smisla... otvorena je da bi se krvili malo.. a jok izjasnjavali otvoreno... dalo bi se skontat majka mu stara ko je gdje. Il sda il sdp... u bitci se poznaju junaci.. a ovako u mirno doba izjasnjavanje.. nema smisla. Da je brisemo? Promasena je.. totalno.. pa moze mozda ponovo :)
fingersbroken
09-20-2005, 15:48 PM
Posto je promasena evo nje u korpi za smece... necemo je brisat.. al cemo je ipak zatvorit :). Ajmo ponovo. Moze svadja puno bolje :).
vBulletin® v3.7.1, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.