PDA

View Full Version : Urednistvo sandzaknews.com

björn
11-16-2006, 20:30 PM
Jel u urednistvu www.sandzaknews.com sede samo ljudi iz SDA?

ul_8mart_br?
11-16-2006, 22:53 PM
Ne samo tamo moj bjorn nego jos na mnogim mjestima, skoro ima na svedsku televiziju da dodju i zasjednu :D
Imali ko sa ovog sajta da pohrani radoznalost naseg bjorn efendije.

fingersbroken
11-17-2006, 04:11 AM
Urednistvo sam bio i ja pa su me istjerali jer nisam u SDA :D... Sala mala. Pokaza covjek da mu je bitno da se ispostuju njegovi uslovi prvo pa tek onda da odluci da pise. No problem je sto covjek ne moze nikad znat njegove uslove. Istim se tonom i nacinom obracao na ofnp gdje kolo vode pripadnici SDP-mesihat-vehabijske koalicije. Primetio sam jedino da mu niko osim samog sebe ne valja. No, njegovo pravo. U svakom slucaju, licni stavovi clanova i urednistva ovde ne bi trebali bit razlog nekom da odluci da pise il ne pise. Ako nista a ono zbog toga sto razlicitom misljenju nece bit oduzeta prilika da se iznese i odbrani, za razliku od nekih drugih tamo foruma..

björn
11-17-2006, 11:16 AM
Dobro ljudi ja samo pitah, sto odma to shvatate ko kritiku? Nemam nista protiv da su iz SDA samo ako profesionalno odradjuju posao.:)

FingersbrokenPrimetio sam jedino da mu niko osim samog sebe ne valja.
Kazu da je musliman muslimanu ogledalo pa eto drago mi je da vidis sebe brate:) Ali te ujedno moram i pohvaliti jer Omer ibn el-Hattab, radijallahu `anhu, kaze "Allah se smilovao svakom onom koji nam ukaze na nasa hrdjava djela!"

Birdum-Bardum
11-17-2006, 11:42 AM
E to je već nešto. Tako je lijepo, kada se uđe u diskusiju, pa se lijepo muhabbeti sa braćom, itd. Kad se hoće sve se može riješiti, inšallah.

Hvala.

Emir
11-17-2006, 11:54 AM
Urednistvo na tom sajtu su ljudi koji su clanovi i simpatizeti stranaka :)

fingersbroken
11-17-2006, 15:38 PM
Ah doduse pogresio sam, nisam primjetio da samom sebi valjas, to sam napamet rekao, primjetio sam bio samo ono prvo. Tek sad sam ispravno po ogledalu ocenu dao :D

Sala mala... Bujrum ti nama..

fingersbroken
11-18-2006, 12:20 PM
Jel to znaci da ako tamo nema znaci da nije tacno? Imalo nemalo, moras pitat njih, a da je tacno... majka mu stara, zbog cega bi se onda vadili da su pare vec dali???

Drugo, mi se nismo raspravljali (bar ja nisam) vec diskutovali (bar ja to tako vidim) tako da niko iz toga ne mora ni prvi ni drugi da izlazi nit ti moras pokazivat kako si dobar pa je napustas da bi se pridrzavao hadis (JAOJJ.. TRRRN!!!). Nejse, nije ni bitno. Ako ne diskutujemo onda na forumu ne moramo ni da pisemo... O nesmislu raspravljanja je besmisleno raspravljat (zipa silogizma) :)