View Full Version : Ujedinjeni mladi Novog Pazara
Birdum-Bardum
07-04-2007, 14:46 PM
Juče mi privuče pažnju novi bilbord na raskrsnici kod autobuske stanice, te se ja vratih da ga uslikam. Slikao sam ga pomoću mojeg mobilnog aparata.
Evo tih slika:
Slika 1
http://img201.imageshack.us/img201/9738/bilbord1yr7.jpg
i
Slika 2 (obratiti pažnju na potpisnike iliti učesnike)
http://img341.imageshack.us/img341/235/bilbord2zk5.jpg
Šta vi mislite o ovom bilbordu i o sadržaju istog? I kako vam se sviđa ovakva jedna inicijativa?
Hvala.
Yeni_Pazarac
07-04-2007, 15:53 PM
Meni se cini da je ovo jos jedan nacin da se opravdaju donacije zapadnih zemalja ovim nevladinim organizacijama a sve to kroz nasu neupucenu i lahkovjernu omladinu , vidim da su dobili nevjerovatnu podrsku , samo da sacekamo njihovog predstavnika ili glasnogovornika pa da vidimo kakvi su njihovi ciljevi , jer jos uvjek je sve sveze ...
Birdum-Bardum
07-05-2007, 07:27 AM
Meni je interesantno što se među onim logoima na dnu bilborda nalazi i logo SDA Koalicija Mladih, a odmah zatim i SDP Forum Mladih. Nekako ne vjerujem da bi smjeli da stave te logoe bez pristanka tih organizacija, tj. političkih stranaka.
Šta ako se u skorijoj budućnosti desi pomirenje SDA i SDP? Šta mislite o tome?
Hvala.
Yeni_Pazarac
07-05-2007, 09:11 AM
Sto se pomirenja tice imaju sve predispozicije , Bosnjaci i tamo i tamo , sa istih su prostora , kultura , vjera , jezik , historija , sve su to faktori koji ih uvezuju , dakle asimilacija ( makar bila samo u ciljnom smislu ) ove dve stranke bi znacila jednu politicku zrelost i razumjevanje , nestale bi vestacki kreirane razlike , kao i zavist i ljubomora , samim tim postali bi kao narod ultra jaki i potpuni .
a zbog cega da se mire kad u vladi i skupstini srbije izglasavaju zajedničke zakone i čine vladajuću koaliciju,primaju dobre plate i završavaju poslove ,a na lokalu glume ljute neprijatelje . DOKLE DA NAROD ZBOG NJIH ISPAŠTA!?
Birdum-Bardum
07-06-2007, 07:42 AM
Ovo je inicijativa mladih, koliko sam ja mogao da pročitam na bilbordu.
Hvala.
vBulletin® v3.7.1, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.