PDA

View Full Version : Nba

Reef
09-17-2005, 12:58 PM
KOliko pratimo najjacu kosarkasku ligu na svetu ... Ko je nas favorit ? Najbolji mladi igrac, najbolji evropski igrac ... koga bismo zeleli videti u NBA-u bliskoj buducnosti .

Ja uzivam u igri Spursa, zbog Manua Ginnobilija ... uzivam u igri skoro svih plejeva jer su vanzemaljci ... Miami mi je bio ok u toku prosle sezone, i posebno mi drago sto se vratio Alonzo Morning na teren ... Detroit je bio hit takodje ...

Za par godina mislim da ce mali Tripkovic iz partizana da se nadje na Draftu, pa ako se bude snasao , napravice haos ... Zao mi je sto je najbolji evropski kosarkas (MVP eurolige par godina zaredom ) Turkcan imao samo par sezona u ligi preko okeana , ali ko zna ...

I da ne zaboravim Petrovic,Hido Turkolu,Kukoc,Divac,Stojakovic,Kirilenko,Mehmet Okur,Nowitzki ... vec usli u itoriju preko-okeanske kosarke !

Doa
09-17-2005, 18:24 PM
Ja inace najvise gotivim Philadelphiju .... Jes zadnjih godina malo oslabila ali ce se izvuci ...

fingersbroken
09-18-2005, 04:27 AM
Ja vec godinama navijam za bilo koji tim gdje igra Shaq

Sandokan
09-18-2005, 07:37 AM
To TI i nije neki fazon!!
Znachi navijash za Pazar pa kad Plojovic predje u Zvezdu, Ti navijash za NJU!!??
Oduvek sam voleo Boston Celtics

fingersbroken
09-18-2005, 12:46 PM
Pazar je Pazar... moj rodni grad sa Plojovicem il bez njega. A za NBA klubove me u sustini bas briga, osim eto sto hajem par igraca... pa dje oni igraju ja hajem da pobede.. A da sam navijac nisam.. u tome je razlika :).

LEO
09-18-2005, 17:17 PM
Moj tim je Huston Rockets!! Yao Ming i Tracy McGrady su najveci tandem u NBA ligi!!

Deddha
09-19-2005, 20:15 PM
Dalas maverics ;)

Ogledalo
11-09-2008, 16:25 PM
Detroit pistons...definitivno...
P.S. Chris Webber najkompletniji igrac svih vremena... ;)