PDA

View Full Version : Nezavisnost Kosova i Bosnjaci

fahrudin
02-23-2008, 22:09 PM
selam svima, jestel svi zdravo i dobro? nije me bilo odavno..

imam jedno pitanje, ustvari dva, pa ako neko moze da mi odgovori.

procito sam neki izvestaj da je u novi pazar bio protest protiv nezavisnosti kosova organizovan od studenata i na celu je bila neka djevojka bogucanin, pa me zanima dali je ista clan sda partije ili uopste koje partije? i prisutni na tom skupu koje nacionalnosti su bili?

takodje sam video na tv da je u prijepolje bio slican skup dje se prisutnima isto obratila neka "nasa" i porucila bosnjacima kosova da se ne brinu, da ih "oni nisu zaboravili".. nakon toga su kamere okrenule prema masi koja je zatim krenula ka nekom spomeniku, sve sa srpskim zastavama i cetnickim simbolima i dizuci po tri prsta.. pa me zanima dal neko zna u ime koga i koje organizacije je ta mala govorila?

zelio bi da vam pokazem par slika, u ime bosnjaka kosova kako mi, partijski oprijedeljeni ili neopredijeljeni smo u peci docekali nezavisnost, sta vi mislite o tome?

http://i228.photobucket.com/albums/ee52/mirzaerovic/023-1.jpg

http://i228.photobucket.com/albums/ee52/mirzaerovic/017-1.jpg

Deddha
02-23-2008, 22:59 PM
Ja mislim da je jedna tema sa ovakvom tematikom zatvorena vec. Dato je i objasnjenje za to. No, ti si sva prilika zakasnio. No, mislim da ce ti neko iz urednistva vec pojasniti, ili ponoviti razloge zatvaranja jedne ovakve teme:rolleyes:

insajder javlja
02-23-2008, 23:04 PM
neznam samo je li pod pitanjemsta vi mislite o tome? podrazumijevao naše mišljenje o nezavisnosti :rolleyes::rolleyes: ili mišljenje o mitingu u peći? :cool::D

PutNick
02-23-2008, 23:10 PM
Fahrudine, kako ti Deddha vec rece, slicna tema je vec postojala i zatvorena je, pa zato zatvaramo i ovu temu.

Tema "Finale na Kosovu" je trenutno sklonjena sa foruma zbog mogucnosti provokacija. Primjeri kao sto su posljednji postovi u njoj, onda, odobravanje rusenja objekata ljudi porijeklom sa Kosova a koji zive u Srbiji na jednom drugom forumu, poziv i uputa za pravljenje zapaljivog koktela na jednom trecem forumu, ilustruju na lijep nacin zloupotrebu interneta u izazivanju haosa u zemlji. Apelujemo na clanstvo da u tom smislu ne otezava posao urednistvu.