PDA

View Full Version : Pretraga foruma

Richard
03-10-2008, 22:48 PM
A da vas pitam nesto, zasto na ovom forumu nije moguce koristiti opciju za pretragu?

Emir
03-10-2008, 23:14 PM
Bilo je nekih problema sa pretragom pa je iskljucena

Richard
03-10-2008, 23:23 PM
Pa da li ima nekog ko se imalo razume u programiranje da popravi taj problem?

Ukoliko je ova skripta za forum kupljena, onda se od proizvodjaca moze potraziti podrska oko resavanja tog problema?

Ovako bez opcije za pretragu, forum nekako gubi na funkcionalnosti.

Emir
03-10-2008, 23:25 PM
Nema niko ko zna, potrazicemo nekog. Hvala

Richard
03-10-2008, 23:33 PM
Pa eto poznajem jednog vrsnog programera, pa ako objasnite problem ovde, ja cu ga zamoliti da vam on nadje resenje.
Naravno besplatno.

Emir
03-11-2008, 00:01 AM
Ne znamo dje je problem. Zahvaljujem se na ponudjenoj pomoci.

insajder javlja
03-11-2008, 03:41 AM
Pa eto poznajem jednog vrsnog programera, pa ako objasnite problem ovde, ja cu ga zamoliti da vam on nadje resenje.
Naravno besplatno.

garant je na rootavog mislio
ili babha :D

ma izđleda da je babha taj "vrsni prođramer"

na junusa nije sigurno, njega mrze tamo! tamooni!

fingersbroken
03-11-2008, 04:31 AM
Ma ocigledno se sluzba ponovo aktivira za sakupljanje nekakvih dokaza. To im je potrebno za pravljenje dosijea, ili cega vec. Mozda za clanke u novinama. Vrlo su aktivni u borbi protiv muslimana. Kakvoj borbi? Propaganda... mislim da boljih nosioca propagande nema..

Pametan potez sa ukidanjem pretrage, moglo bi se reci, ali ja bih im vrlo rado ostavio tu opciju i cak im pomogao da nadju to sto traze. Ne znam kome ce na dunjaluku oni time nauditi? Trude se ocigledno, jer im se cini da je dunjalucka kazna u njihovim rukama, i da ce nekog skupo kostati, a zaboravljaju da se sve, pa i ono sto oni rade, placa kad tad i da ne mora da ih skupo kosta bas sad odmah. Ocigledno da ljudima daleke stvari ne deluju opasnim. Ahiret im se cini kao daleki svet na kom ce neko drugi odgovarati. Ma i pusti kazne, gdje je tu svijest o Bogu?

Ako hoce da rade protiv muslimana, tj da se grijese, ne treba im braniti. Ali eto, lijepo od Emira sto im cini to tezim. Ne zato sto brani od njih ljude, vec sto brani njih same time sto im otezava da se lakse o ljude ogrijese.

Sramota i zalost. Toliko malo ljudi radi na smirenju i popravljanju situacije da je to neverovatno. Kad citam forume, posebno ofnp, imam utisak da su ljudi toliko zedni krvi tudje da bi jedva cekali da zarate. Tekbiri vise lice na uzvike "zakolji", i hadisi koji se spominju su tu samo da saperu ociglednost mrznje koja se nalazi u tim postovima. Gdje je tu mudrost, vjera, svijest o Bogu? Vrlo nisko. Sa svih strana. I vrlo rijetko ko radi i govori nesto sto bi bilo koristno.

Vise stet nego haira od svega napisanog na ovim forumima. U tome je belaj. A ovi sto su po zadatku tu, oni ce uvek naci ono sto traze, nece ih spreciti ni nedostatak pretrage ni banovanje. Ako treba slagace i izmislice, samo da ispune svoje ciljeve. U to smo se vec i uvjerili...