View Full Version : nužne su promjene!!!
insajder javlja
03-13-2008, 14:23 PM
vidim cijenjeni propagatori "promjena" sve češće posjećuju ovaj forum!
pa eve i za njihan tema, pa da pišu do mile volje :D
samo, ima jedan problem, tu sam ja da dijalog učinim što konstruktivnijim, pa neznam koliko him to baš odogovara!!
insajder javlja
03-13-2008, 14:23 PM
sandžakbek,
hajde da mijenjamo!!
SMJENA MUHTIJE! SMJENA MUHTIJE! SMJENA MUHTIJE!
sandzak beg
03-13-2008, 14:34 PM
Gotov je !
Haljit
03-13-2008, 17:04 PM
Gotov je !
Nije taj gotov tek tako lahko, dok jorgan ne pojede nece on bit gotov
insajder javlja
03-13-2008, 17:26 PM
Ko, Muamer?
ma emire, ja sam se nadao bar nečemu originalnijem od ovoga inicijatora promjena :(
Gotov je !
nisi me bre originalan, ja sam i saaam kontao da to stavim u naslov teme, ali nekako mi ne ide... autorska prava, pokreti Dos, Dosta iz 2000 već su zapikirali taj slogan...
de malo originalnije!!
ma i ja s tobom našao da "pobavam" da napravim promijene:icon_confused:
ma đe je meni diskutabilni08?!?!
diskutant08
03-13-2008, 20:19 PM
Ja kucam diskutabilni08 i pas ali nikako da se uloguje!Posle shvatim da su nuzne promijene:D
Da nisam promijenio ime nika u polju nebih mogao da ucestvujem u ovim promijenama kao diskutabilni nema sanse! :icon_mrgreen:
Neda vas majka,neda vas Rijaset u bosni i dr.Mustafa.Niko nema pravo da bije muslimane koji samo hoce "kamen temeljac" da postave,iako je vec postavljen,a postavljacemo ga i 100 puta ako treba i to na isto mjesto:001_unsure:.Nego ima problem oni to nedaju!A ko su to "oni"?I ja se pitam ko su to "oni"?"Oni" kazu to je nase,molim?Kako vase,zar nije nase?Pa jeste i vase je to!Pa sta je problem?Problem je sto je on gotov!A ko je gotov?Pa muftija je smijenjen!
Ali kako?
sandzak beg
03-13-2008, 20:48 PM
sandžakbek,
hajde da mijenjamo!!
Nema potrebe da mijenjamo, nego poklanjam ti SDP i Radomira Ljajića sa sve njegovom privatnom islamskom zajednicom, isto ti i poklanjam Sulejmana Ugljanina sa sve njegovom islamskom zajednicom, prošo him je rok trajanja pa su postali vrlo opasni po okolinu.
ul_8mart_br?
03-14-2008, 02:01 AM
Mnogo si mi bre revolucionaran sandzak begu.
Nas narod u Sandzaku je imao dvije dobre osobine:
-privrzen je vjeri
-slozan je u organiziranju
Obje ove pozitivne osobine su dozivjele veliku eroziju.
Vjerska organizacija je planski devastirana, vjerski sluzbenici su vjesto uvuceni u politiku. Stavljeni su u takvu poziciju da su sa jedne strane gubili vezu sa stvarnoscu a s druge strane koristeni da obesmisle svaki vid politickog organiziranja naseg naroda. Uporedo sa tim, profilisana je jedna cudna i isfrustrirana vrsta politicara ciji je glavni posao da u nedostatku podrske naroda sire defektizam. Cilj je stvoriti takav haos da je prosto nemoguce racionalno postaviti stvari na svoje mjesto. Uzeli chamur u ruke i onako iz blata gadjaju sve okolo uz vrisku "svi smo isti".
E pa buraz, nisu svi isti.
Yeni_Pazarac
03-14-2008, 09:41 AM
" Promjene " ... ova riječ je kod nekih stranaka postala običan sihir koji se plasira onom biračkom tijelu koje je zadobilo " opekotine trećeg stepena " od istih koju tu riječ koriste, a što najčudnije tu se plasira samo još par riječi ( lopov, prevarant, uzurpator,budućnost, Jevropa ) , i na tim riječima se zasnivaju njihove predizborne kampanje , to je oproban recept koji pali, a što je najmračnije u svemu tome sve se desi kao što su obećavali samo obrnuto srazmerno, misliiim .... :icon_eek:
Deddha
03-14-2008, 18:29 PM
Lahko je njima sad govoriti "gotov je", onda kada se to govorilo oni su uvodili perjanice toga, kome se inace to tad govorilo, u dzamiju obuvene, napustali mjesta kontrolora na biralistima (da bi mogli ljudi toga, kome je inace napravljen taj slogan, da zauzmu mjesto i da kradu), a osnivali su i stranku po nalogu onih koje su uvodili u dzamiju obuvene (mirka marjanovica u altun alem dzamiju uvodio hajro tutic, i na opasku ovog kasapinovog tada predsjednika vlade da skine cipele, hajro tutic mu govorio "ma ne treba nista" uz osmjeh na licu, dok je sve to posmatrala muAmerikancova bulumenta, a nuze bakin se tad istakao kao najpomamljeniji posmatrac tog protivprirodnog bluda)... Cuveni "narodni kongres bosnjaka jugoslavije", na cijoj listi se izmedju ostalih nalazio i malic nurovic, inace poznati mesihatovski prodavac ikona i onih bedzeva ratko mladic i radovan karadzic, majica "ratko mladic-srpski heroj", kalendara porodicnih slava, sve po uzoru na prodavce istih djakonija na autobosukoj stanici u beogradu:glare:
insajder javlja
03-15-2008, 19:39 PM
Nema potrebe da mijenjamo, nego poklanjam ti SDP i Radomira Ljajića sa sve njegovom privatnom islamskom zajednicom,
A jok bate
Svog prasima (tj ne svog, jer si ti nebitna figura, nego beogradskog pampers-ministra za jednokratnu, dvokratnu ili tako nekako upotrebu) zadrži za sebe, sJebe ili kako god hoćeš :D
ihhss ti poklona!?
Pampers pelenu u koju je cijela srpska vlada, i plus vascijeli mešihat – np srao, ti našo meni da poklanjaš?! Neka ga tebi, taman ti nekako i pristaje takav ambijent..
A meni: neka hvala, ja za razliku od... nevolim govna
Vi svakako imate onu „fetvu o narko dilerima“, pa vam se to nekako i prasim tu neđe uklapa..
isto ti i poklanjam Sulejmana Ugljanina sa sve njegovom islamskom zajednicom, prošo him je rok trajanja pa su postali vrlo opasni po okolinu.
Ooo pa ti pravo naučio srat'!! Vidi se da je vožd prenio svojega znanja na te
Vidi se da su urodili plodom onoliki dersovi u Arap džamiji, Bor džamiji... kada je vožd bio pravi vehabija i svakoga četvrtka bi se dernjao sa mimbera (a ne k'o sada, kada je postao pravi *****r, pa mijenja žene ko altuna muževe, i kada mu je od vehabizma samo ostala ona glavata vehabijska šerpa na ramenima).
Vjerovatno si ti zatim, nakon dersova dakle, pohađao i praktična poduku, gledajući i diveći se voždu u autu, dok ti pokazuje kako izgledati-kao-totalni-glupan-u-od-narkodilera-poklonjenom-autu, a pri tom i nabijati strah prolaznicima (a možda i neko dijete napraviti, nakon vožnje-zabačene-glave, do batnjika :confused1:)
Hoću reći, očigledno jesi podosta naučio, liči ti (smrdi ti ćif-lakrdija) na onoga tvojega skota, ali ipak si pretjerao, malko si mi se umislio, pa nisi ti faraon, pardon, nisi ti muhtija pa da se imaš na čemu umišljat... ti si jedna splačina, samo sjenka od razvratnog vehabije... Ti ipak nisi sandžakbeg uistinu, pa da čak eto i Sulejman Ugljanin bude u tvojem vlasništvu, i da ga poklanjaš!!
mislim, sine bre, baš si ga preterao bre
insajder javlja
03-15-2008, 19:51 PM
Ma kada bi ove ovakve insan mogao za ozbiljno uzimati, onda bi i mogla da se krene priča o tome da li je zaista došao vakat da narod Sandžaka zamijeni Sulejmana Ugljanina, bahrijom-lutkom iz prijepolja?? Ali ih ne uzimamo ih za ozbiljno, tako da ćemo ove njihove opaske o promjenama, samo zanemariti...
Ali kada smo već tu, htio bih vam ispričati kako je lutka prošao u kada je htio u Sarajevu da „pokrene biznis“
Prekjuče mi prijatelj iz Sarajeva ispriča...:lol:
Dobio on sve izune i blagoslove, i od serića i muhe, i od vlade i iz beograda i iz Sarajeva...
Ali još bijaše živ jedan veliki sarajevski gazija ... ...
I tako se njih dvojica sastanu negdje u Sarajevu... :D Neznam koliko je tačno, ali se je izgleda bivši sps-ovac, a sada muuuAmerovac Voćar-biznismen-Lutka-Prijepolje, vratio u majčicu srbiju crvenih i našamaranih obraščića... Vjerovatno mu je tada tako zbunjenom, došla i ideja da napusti SDP, i da traži blagoslov od sFetoga oca mitropolita muuAmerija da on – Lutka-extraprofit-mira-marković osnuje novu s'ranku...
I dobi blasloviju!!
Hej, pa jesu li ovi normalni?!
Pričaju serbez o promjenama, i to o kakvim promjenama??! Pa o promjenama sa Lutkom-extraprofiterom!!!!!
:confused: :(
?!?!?!
insajder javlja
03-15-2008, 20:01 PM
nego „luče“ mi se javilo :D:D i da bude stvar još zanimljivija, ovome drvenom advokatu, ili drvenom lutku – pinokiu ali iz beča, ponovo je narastao nosić.. ono znate, pinokio drveni lutak drveni advokat, kada laže, nosić mu krene u dužinu...
evo poglje:
Jako ruzno,a predstavlja uobicajenu retoriku pristalica SDA u Sandzaku.Ako se postavi pitanje :"Zasto vam je sada IZ definirana kao srpska kroz Clanove Ustava Jusufspahic-IZ-a?", onda se dobije kontra-defanzivna konstatacija, da je pola Bosne srpsko! Kao da smo mi dobrovoljno potpisivali ta ubijanja i dobrovoljno pristajali da nam se prave IZ po mjeri srpskih radikala,pa da se sada moze raditi takva komparacija!
Da se razumijemo jednom za sva vremena, pola Bosne se sada zove srpsko, NE zato sto smo mi Bosnjaci Bosne potpisivali Ustave u koje dobrovoljno prihvatamo da je nesto srpsko (jezik,nacija ili IZ ), vec ZATO sto je na tom dijelu BiH ucinjen genocid, etnicko ciscenje itd.,opce poznato. Genocid do sada dokazan u Srebrenici i Doboju,a ne sumnjam da ce biti dokazan i u Bijeljini,Zvorniku,Brckom itd..
naime nakon optužbe na račun moderatrosko-uređivačke ekipe SN-a, ova drvenasta budala iste optužbe sada upućuje na račun rukovodstva SDA Sandžaka!!
Pretpostavljam da je i inače riječ o ružnoj čori, naime samo ružne čore mogu biti onoliko iskomplexirane, kako je ova i pokazala prilikom svoje posjete SN-u; a morete misliti tek koliko je ružna, sada kada joj nos raste do besvjesti?! :thumbdown:
insajder javlja
03-15-2008, 20:30 PM
Mi jos uvijek otkopavamo mrtve i svi ovi procesi nece decenijama biti zavrseni. Na zalost tako je.
Zalosno je da se nekome ko je Bosnjak ovakve stvari trebaju pod nos gurati.
"oni iskopavaju mrtve.." !!
a mi?? šta je s nama?! mi kao da i nismo dio toga ?!?!
ma samo se želi emocijama mu'mina sandžačkih manipulisati.. a što je karakteristično za munafike - "kada ih pogledaš, oni ushićuju.."
ovime se treba "dirnuti u srce vjernika, koji i zaista imaju poprilično emotivan odnos i inače prema bosni, a posebno prema minulom ratu u bosni
Ja neznam za „podršku“ ili pak „osudu“, koja dolazi iz zvanične BH... Rijaset, politički vrh, zatim bošnjačke stranke i sl, ali ona „Bosna“, herojska Bosna iz perioda 92-95, ona je apsolutno na istoj strani kao i ovi koji su u Sandžaku „koalicioni partneri koštunice“
E sad bih želio, ovako javno da iznesem (a puno ih je i na SN-u i na tamoonom koji me znaju lično), dakle ja – "antibosanac", pristalica "srpske" IZ, evo sada JAVNO pozivam ovu budalu, da se sastanemo i kladimo!!! 1000 bosanskih maraka, (ma ako hoće neka budu dvije milje - a to je hiljadu eura!!) da se kladimo da ja npr (a more i nekoliko drugih članova SN-a) zasigurno u svojoj porodici imam više zlatnih ljiljana, i više boraca Armije BH, i oficira, i šehida ... negoli ona!! npr!!
"ona iskopava mrtve" ma laže!! evo kladim se!!
Ona brani BH od nas "zilkićevaca", SDA-ovaca, članova "srpske" IZ itd...
E pa da vidimo – BUJRUM, ko je viši BH patriota: ja ili biljana-emina-plavšić-nurbegović??
I još nešto, ima 100 km od mene, ako mi nađe trojicu boraca ArmijeBH, a koji je porijeklom iz Sandžaka i koji će potvrditi, da je Sulejman izdajnik a da je muuAmerije probosanski, da je patriota, ugledna ulema isli sl, tj da muuAmerije nije izdajnik!! OK za serića, on daje podršku ovome privatnome preduzeću, ma ok ako i to tihić-blento kaže!! Ali nek me upozna sa trojicom običnih pripadnika Armije i ima stotku od mene!! Ja neznam ni za jednog dosada!! Ako ima jedan OK, more bit i dvojica nekih da se nađu, ali trojica šanse nema.. uostalom stotka je spremna!
Imaš među veteranima rata, recimo muuAmerijevog amidžića, čak je i mislim uposlenik u rijasetu.. ima i jedan predsjednik, jedne male ali izdajničke s'ranke u NP, čak i rođenog brata u redovima te negdanje Armije...
To su olakšavajuće okolnosti, dvojica poprilično bliskih!! Ali ne bi nebrinite, ne bi ni ovdje imali uspjeha, jer čak i ova dvojica (nek ne zamjere što ih prozivam!!) su se i javno odrekla izdajnika iz svoje porodice!!
sandzak beg
03-15-2008, 21:21 PM
[ ]
Nas narod u Sandzaku je imao dvije dobre osobine:
-privrzen je vjeri
-slozan je u organiziranju
Obje ove pozitivne osobine su dozivjele veliku eroziju.
E pa buraz, nisu svi isti.[/QUOTE]
Stvarno jedan vrlo vrlo dobar Počrtak jedne analize, ali samo dobar početak.
Naime u Sandzaku a posebno u Novom Pazaru, obe političke grupacije (čitaj SDA i SDP) su izgubile kompas, i sad izgledaju kao muha bez glave, sad ovamo sad onamo, promijenile su sto kolacija i raznih saveza a sve za svoje lične interese i ciljeve, a ne daj bože da su slučajno pomislili na gradjane i nešto dobro učinili za njh, a ovom ludilu se ne vidi kraj.
A što se tiče ovog "ovo nema niđe na svijeTT ... na dunjAA ... :D " u potpisu insajder javlja nemam puno reči, samo ću jedno reći krajnji primer jednog nevaspitanja, jedne osobe koja je puna mržnje a ni sam ne zna prema kome, jednog besomučnog slepila, a ako nije već bolest ludilo, ima jedan u Novom Pazaru koji odgovara njegovom načinu razmišljanja pa ga možde i može spasiti a to je DR. Nikodinović.
Protivnici Bošnjaka i Sandžaka nemaju šta da se brinu kad imaju jednog protivnika ka ovaj "ovo nema niđe na svijeTT ... na dunjAA ... :D " ili ti Insajder javlja.
I zato povuči se i proba da kažeš nešto pametno, ako u tvojem rečniku ima nešta drugo osim vulgarnosti.
S poštovanjem
Sandžak Beg
Deddha
03-15-2008, 23:28 PM
Protivnici Bošnjaka i Sandžaka nemaju šta da se brinu kad imaju jednog protivnika ka ovaj "ovo nema niđe na svijeTT ... na dunjAA ... :D "
E ako nista nisi, ovo si u pravu, stvarno nemaju sta da brinu kad imaju onaku spodobu, koja po uzoru na sima gajina, onako teatralno urlice (ovaj put sa tonovima cobanskog zavijanja) na kameri...samo mu je jos falilo da po uzoru na svog prethodnika teatralno kaze "odzvanjaju sume od uzvika "Allahu ekber", to je dokaz ko su Alijini bojovnici", ili nesto u tom stilu:icon_confused:
samo ću jedno reći krajnji primer jednog nevaspitanja, jedne osobe koja je puna mržnje a ni sam ne zna prema kome, jednog besomučnog slepila, a ako nije već bolest ludilo, ima jedan u Novom Pazaru koji odgovara njegovom načinu razmišljanja pa ga možde i može spasiti a to je DR. Nikodinović.
A htjedoh odgovoriti kako je ovaj nikodinovic bio vasa bratija (a i sad je), ali vidjeh ovo u nastavku tvoga posta, pa nadjoh za shodno da samo to ponovim
I zato povuči se i proba da kažeš nešto pametno, ako u tvojem rečniku ima nešta drugo osim vulgarnosti.
S poštovanjem
Sandžak Beg
Au, ovo tek sad vidjeh, izvinjavam ti se sandzacki boze... ovaj beze:sleep:
P.S I ako moze jos jedna opaska boze... ovaj, beze?! U tvom potpisu ne treba ici tacka na kraju (mozda je to posljedica kasnog tvog saznanja za taj slogan, neznanja kada je za koga koristen, i ustvari dokaz da si ti pogresan covjek na pogresnom mjestu u pogresno vrijeme:icon_down:
Deddha
03-15-2008, 23:59 PM
nego „luče“ mi se javilo... i da bude stvar još zanimljivija, ovome drvenom advokatu, ili drvenom lutku – pinokiu ali iz beča, ponovo je narastao nosić.. ono znate, pinokio drveni lutak drveni advokat, kada laže, nosić mu krene u dužinu...
evo poglje:
Ma samo neka virtuelna kocijasica (oni koji su pratili nju na ovom forumu, znaju kako je neslavno zavrsila, bljujuci najgore kocijaske psovke) pumpa svoj nos, ali samo da zna da postoje i virtuelni udaraci po nosu, i da naredni put moze da se prospe jos vise i gore (mozda ovaj put zaklinjuci se u isusa, hrista boga raspetog, ili povracajuci ostatke od cvaraka):glare:
P.S Nevezano dal' ce ovdje dobiti po toj svojoj slinavoj nosini ili u nekom drugom virtuelnom kutku, samo koliko da se podsjeti da udarci mogu doletjeti i u ovom ovdje "svijetu", ako je bas neko prekardasio, kao ona u posljednjem posjetu ovdje. Onda moze puci i iz mraka neki udarac, a i sama sebe moze nalupati, i cuditi se onda sebi sto je to uradila:sneaky2:
P.S2 Mislim, htio sam je samo podsjetiti da "jos je Mujo u Krajini":lol::icon_xd:
insajder javlja
03-16-2008, 00:24 AM
jedne osobe koja je puna mržnje a ni sam ne zna prema kome
... (blablabla) ... ..
S poštovanjem
Sandžak Beg
mada je dedha već u moje ime odogovorio:thumbup1: neznam šta bih ja posebno imao da dodam na opaske nekakvog pokvarenjaka (a na ovo da je pokvarenjak, namjeravam posebno jednom da se osvrnem...), dakle na njegove opaske da sam slučaj za psihijatra, da sam vulgaran, da nemam ništa pametno i sl
što se tiče mržnje, ja zaista nikoga ne mrzim!! mada ispravno bi bilo reći da prezirem, da mi se gade, da me raduje sve što njih rastužuje i sl!!
ali da mrzim, u doslovnom smislu te riječi, to nikako ne!
što se tiče njegovih riječi da ni sam neznam prema kome, i to je fulio:laugh:
apsolutno mi je jasno, i 100% sam svjestan ko mi je neprijatelj a ko prijatelj!! ali nejse, mučno mi da objašnjavam nekome pokvarenjaku...
Protivnici Bošnjaka i Sandžaka nemaju šta da se brinu kad imaju jednog protivnika ka ovaj "ovo nema niđe na svijeTT ... na dunjAA ... :D " ili ti Insajder javlja.
S poštovanjem
Sandžak Beg
mislim da se (vi) protivnici sandžaka i bošnjaka imate itekako oko čega brinuti!! naime ne zbog mene, ono jes da sam tu da vam se suprostavljam, ali ipak vam nisam ja baš "najglavnija" opasnost...
ČUVAJTE SE ZAPRAVO, ALLAHA UZVIŠENOG!!
ali je interesantno kako jezik ponekad hoće pravo:lol:
prvo me predstavlja za neprijatelja onih što su urlikali u tutinu, za neprijatelja sebe, sjebe, muuAmerija, a onda kaže kako "protivnici sandžaka imaju insajdera za protivnika"
Deddha
03-16-2008, 00:45 AM
Ma ovo je tarik imamovic, on je kao nekakav bog... ovaj, beg, a i prije nego je zatvorena tema za koga glasati, on kad se pojavio ta nazovi stranka je dobila jedan glas u anketi. Obzirom da je i ranije posjecivao neke forume (ugostio ga jednom prilikom znameniti ara, i to bio specijalni gost tamosnjeg, tj. tamo onogasnjeg foruma), i da za tu stranku moze samo on jos glasati, onda su stvari jasne:icon_rotate:
P.S Druga, i zasad jedina preostala mogucnost, je da je onaj njegov bratic, retardirani vodja nekakvog hora:glare:
insajder javlja
03-16-2008, 00:48 AM
e da sada obrazložimo pokvarenost:001_rolleyes:
prvo što zapada u oči kod ovoga đavola je svakako, upravo njegov potpis!
naime on govori o promjenama, spominje množinu kada nabraja one koje se trebaju mijenjati, ali u potpisu mu je jednina:icon_eek:
"gotov je" to znači da je jedna osoba gotova!!
na koga misli??
sad, na stranu to što su sve osobe koje su protiv SDA, ustvari pokvarenjaci zadojeni ili četništvom, ili komplexom niže vrijednosti od četnika, ili su zadojeni vehabizmom, komunizmom... (pogledajte him svima pojedinačni "profil", svaki se uklapa u neki od ovih tagutskih pravaca!!)
dakle, na stranu ta njegova pokvarenost, trenutno bih se osvrnuo na njegovu pokvarenost da laže i krije svoj stav o Muslimanima (o SDA) tako što eto on napada i rasima i SDP!!
znači, pokvarena lažovčino nisi došao ovdje sa dobrim namjerama kako se pretvaraš; nije ti bila namjera da utičeš da se mijenja na bolje, nego ti je jedina namjera bila da dođeš ovdje i izvrijeđaš gospodina Ugljanina!! ne da nas podstičeš da zajednički saznajemo istinu o njemu, ili bilo kome drugom, ne da raspravljamo na nivou islamskoga edeba, da argumentujemo sa islamskim argumentima, jer bi da si to htio, postavio OTVORENO pitanja u vezi njega ili bilo čega drugog!!
gledam neke članove na ofnp-u kako postavljaju pitanja, izvjesni jasmin, a sa pitanjima je baš bio upadljiv moj diskutabilni haver..
postavi i ti ovdje, ali otvoreno!!
"kako objašnjavate taj i taj Ugljaninov potez?"
"zašto ga branite, kad je to i to?"
tako se priča na forumima.. tome oni služe, to je zapravo minimum kako ti reče VASPITANJA, prilikom dijaloga!!
nevaspitanje i pokvarenost je kada se i ne postavljaju pitanja u cilju istine, kada se samo žele iznervirati, izvrijeđati, nasekirati MUSLIMANI ovdje, za koje ti dooobro znaš da vole i cijene svoga islamskoga brata i političkog vođu!!
ne ulazim sada griješimo li ili ne! ne ulaziš ni ti u to, nego jednostavno samo nam želiš nanijeti zlo, tako što ćeš u jednom trenutku početi sa uvrijedama na njegovu ličnost..
pa nisi nam bre ti prvi pokvarenjak!! toliko vas je bilo da vas znamo ko bukvar već!!
znači, bez obzira griješimo li ili ne po pitanju SDA ili bilo čega, velikim slovima sam ti naglasio ko smo mi zapravo, pa ako u tebi zaista imalo ima poštovanja prema tome (mada čisto sumnjam) ti ćeš se opametiti, ili ćeš se ti povući a ne ja!! ako ima poštovanja prema Muslimanima (a od toga zavisi i poštovanje prema Allahu i Resulullahu), onda ću ja itekako napustiti vulgarnost prema tebi!! mada neznam šta sam to lično tebi i govorio??
znači OK što si ti protiv neke političke opcije, mislim nije OK:icon_smile:, ali forumi postoje da bi se na njimaiznosila i suprostavljenih mišljenja, ali reci to čista obraza, a ne "*****rski", u smislu da se predstavljaš za dušebrižnika koji je "uvidio" da su nam političari loši, a zapravo samo želiš postaviti temeljac na već započetu zgradu!! tj samo želiš nered da siješ ali ne opažaš da je cokla već tu!!
Deddha
03-16-2008, 00:51 AM
ČUVAJTE SE ZAPRAVO, ALLAHA UZVIŠENOG!!
Hajd' to i nekako, nego Remza mubarek nezgodno pogadja, eno neka pitaju abiba fijuljanina, ako je dosao sebi od soka (nemoguce brzog trcanja, vrhunski izvedenog skoka u rijeku, vrlo dugog ronjenja po dnu i svega ostalog sto je pratilo, a vjerovatno i dalje prati taj sok):icon_rolleyes:
insajder javlja
03-16-2008, 00:58 AM
Ma ovo je tarik imamovic, on je kao nekakav bog... ovaj, beg,
ako je zaista tačna ova tvoja informacija, da je riječ o 'ADŽI ČETNIKU, onda moj pređašnji post, one riječi ja povlačim!!
naime onim govorom sam htio započeti razgovor sa njim, htio sam onim riječima za početak odgovoriti na njegove optužbe da "nemam ništa pametno" kao i da sam "vulgaran"!! jer zapravo svakoga Muslimana (pa i mene, jer sam ELHAMDULILLAH to!!:closedeyes:) zabrinjava mogućnost da budem onaj koji govori samo gluposti i koji je samo vulgaran!!
ako je ovaj raškaBEK zapravo spomenuti ćarik imamović, onda je ustvari riječ o beznadežnom slučaju, koji je i poreT brade i nekakve islamske ornamentike, zaista toliko otišao u dalalet da mu zaista nema povratka!! i kao takav od mene, ovakvog kakav sam, nije zaslužio NIIIŠTA osim psovke
itd
__________________________________________________ ____
raškaBEK (=raškina zadnja strano, zadnjico) ja taman i da jesam lud, zaista ipak ne bih pao toliko nisko da me nikodinović liječi!!
za razliku od tebe, mi MUSLIMANI i kada smo u najgorim halovima (kao npr: ludilo) ipak smo bolji od nevjernika, tako da him se ne podređujemo kao pacijenti!!
imam ja Plemenitog Lječnika koji je u ovome mjesecu rođen, pa neka me on liječi i od ludila i svega drugog!!! a ti kako ho'š!!
nego nemožemo da stignemo da aktueliziramo temu o rebiulevvelu, jer nam smrdite po forumu, a o tim temama se ne priča dok se nedžaset (ćarikimamović) ne ukloni!!
insajder javlja
03-16-2008, 01:14 AM
Hajd' to i nekako, nego Remza mubarek nezgodno pogadja, eno neka pitaju abiba fijuljanina, ako je dosao sebi od soka (nemoguce brzog trcanja, vrhunski izvedenog skoka u rijeku, vrlo dugog ronjenja po dnu i svega ostalog sto je pratilo, a vjerovatno i dalje prati taj sok):icon_rolleyes:
hajde da se vratimo na temu, promjene su nužne zaista!!
muuAmerija treba mijenjati svakako, što se tiče ovih - rijaseta ja njih ne bih zasad mijenjao! šta vi mislite?
nisu se ljudi još ni stigli pokazati!
kada muuAmerije definitivno ode, rijasetu bi se trebao postaviti zadatak, da prvo ispitaju a zatim pozovu na odgovornost sve one koji su u vrijeme komunizma i slobizma radili kao špijuni!
ako ni zbog čega drugoga, ono zbog moralne satisfakcije onima koji su bili njihove najviše žrtve i koji su se uostalom i borili i za taj rijaset!!
da se uradi nešto slično kao na zeničkoj Pedagoškoj akademiji (koja je radila suprotno od rijasetaBH i isl. fakulteta u Sarajevu). oni su naime ponudili svojim upošljenicima koji su prozvani u onoj "zelenoj knjizi" ponudili dvije solucije:
da daju otkaz ili da dokažu da nisu radili za DB, a Akademija bi him tada i za to snosila sve troškove!
drugo, valjalo bi tražiti od njih da jasnije definišu vezu sa Bosnom, i sa drugim
muslimanskim zemljama u regionu, pa i šire! ne samo zbog Bošnjaka u srb! inače, u vezi saradnje sa turskom IZ, za svaku su pohvalu!
kontakti sa irancima i indonežanima svakako bi trebali biti pojačani, i da se sa kulturnog pređe na viši nivo saradnje, i da se umjesto ambasadora uspostave jači kontakti sa vjerskim zvaničnicima!
i u vezi Bosne i inače, saradnja ne treba biti na nivou kakav je bio dosad! a dosada je bila situacija da se dva poglavara, bez obzira na opšti hajr, međusobno a politikanski podpomažu, vjerovatno zarad nekih zajedničkih talova:thumbdown:
tako a u vezi promjena, jasno je da se muuAmerije ne treba samo mijenjati već i krivično goniti, a ovima dati neki vakat šansu, i ne aktuelizirati njihove mnoge nedostatke dok him se ne pruži prilika da ih isprave!
sandzak beg
03-16-2008, 01:22 AM
"ovo nema niđe na svijeTT ... na dunjAA ... :D" i "Deddha"
Mante se ćorava posla vi treba najpre da odradite "nužne promjene " u vašim ličnostima, a kamoli u Sandzaku ili politici, zeljeno vi berete, vi treba da poradite malo na izgradnji ličnog samopouzdanja i spostvenih stavova a ne ko navijeni.
Bataljite.
S poštovanjem
Sandžak Beg
insajder javlja
03-16-2008, 01:31 AM
"ovo nema niđe na svijeTT ... na dunjAA ... :D" i "Deddha"
Mante se ćorava posla vi treba najpre da odradite "nužne promjene " u vašim ličnostima,
znači ipak je "bog" a ne beK
naravno, ja podrazumijevam da je ovo "bog" samo u njegovoj mašti, i da je istina: LAILAHEILLALLAH!
ali samo "bog" može vidjeti u ličnost!!
samo ironija je jedna da ja zaista i vjerujem da da moram da odradim nužne promjene u svojoj ličnosti, ali da to bude tema na forumu:bored: pa ne ide nekako
u javnosti bih ipak o promjenama u onome što se tiče javnosti:D
što se bre tarko mučiš?! hem si ponižen u čaršiji, hem hoćeš da se i na forumima ponižavaš!! pa znaš li bre tarko da odavde nijedan pokvarenjak nije otišao a da nije bio ponižen!! prođi se pokvarenštine bre tarko :icon_mrgreen:
vBulletin® v3.7.1, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.