PDA

View Full Version : Glas muamera je zarazen!!!

Emir
05-03-2008, 13:13 PM
Jad i beda muamerovog privatnog preduzeca ga je natjerala da sajt koji nosi ime www.glas-islama.com (http://www.glas-islama.com) zaraze raznim trojancima.

Da li je to iz neznanja ili su to neki podli pokusaji spijuniranja tudjih kompjutera vrijeme ce pokazati. Mada oboje je vrlo prihvatljivo jer oni nemaju znanja, a i spremni su na takve podle radnje.

http://www.sandzaknews.com/virus.jpg

Pazite se!!!

Deddha
05-03-2008, 14:29 PM
Pa ja ne znam sta je cudno od semira rebronje i njihovog glasa iz sljama... pa samo ovdje smo vidjeli spijunsku djelatnost bratije u nekoliko slucajeva, a sta da ocekujes od veterana spijunske sluzbe (15 godina oni spijuniraju, eno mirko fijuljanin je jos odavno govorio da oni to smece od novine prvo nose u policiju, da se vidi dal' se smije izdavati ili treba recenzija i korekcija ucitelja sa drugog sprata policijske postaje):icon_rolleyes:

ul_8mart_br?
05-03-2008, 20:30 PM
Nije jasno dje nalazi ove dzahile.

...i pokusava kontrolisati inace slobodni internet prostor.

Ne znam sta je to pokusaj kontrole internet prostora? Ako boli ovaj portal onda ce se bol svakim danom sve vise povecavati, jer ce biti jos novina.
Za relativno kratko vrijeme sandzaknews je postao najposjeceniji internet portal o vijestima i aktuelnostima u Sandzaku i sigurno je da ce svakim danom biti sve vazniji. Ekipa koja stoji iza portala je svjesna vaznosti interneta i uloge koju on ima u kreiranju mnjenja. Nece proci dugo, internet ce postati glavno sredstvo informiranja vecine ljudi, novine; TV, Radio i ostala klasicna glasila ce gubiti na vrijednosti ili svoje teziste staviti na internet. Vec sad je nemoguce stvarati bilo koju vrstu medijske blokade, vrijeme tv bastilja je nepovratno ostalo iza nas. Internet pruza priliku da svako slobodno izrazi svoj stav, ljudi su vec naviknuti da nakon neke vijesti odmah potraze drugi neki izvor i utvrde stvarno stanje stvari.
Prema tome ovaj tekst vrlog zukorlicevog plateznika nije nista drugo do nastavak grubog kidisanja na dr Ugljanina ovaj put ustremljujuci se i na njegovu porodicu. On u svojoj maloj svijesti ne moze da dokuci jednu stvar, da je porodica Sulejman efendije mnogo mnogo sira nego sto je on moze zamisliti. Niska svijest ogrezla u materijalno-interesnim racunicama ne moze da skonta cinjenicu da postoji i porodica utemeljena na duhovnoj vezi koja je jaca od bilo cega. Imena su slucajna, u svim pobrojanim medijima stoji jedan te isti duh, i njega nece moci da ugasi niko na ovom svijetu. Razumijes li to unajmljeni?

fingersbroken
05-16-2008, 13:17 PM
Nije zarazen samo na internetu...

Cega su se dosjetili: objavljuju pisma nesoliktirano, a princip je jednostavan: ko najbolje ispljuje Sulja, njegovo ce pismo bit objavljeno. Kredibilitet pisma? Istinitost? Ko koga pita. Bitna je senzacija, i bitna je politicka manipulacija. Ostalo? Nah... istina? Sta je to? A i nisu oni pisali, nego tamo neki autor... koji je poznat reakciji.

Glas Islama? Boze me oprosti, ta novina je samo glas sljama...