PDA

View Full Version : Zataškavanje zločina

PutNick
05-09-2008, 13:23 PM
U ovoj nasoj usijanoj situaciji malo je potrebno da se nekome desi kakva nesreca, najcesce obicnim ljudima, o cemu posle neko kaze nekoliko rijeci i zavrsi se na tome. A za to smo krivi svi kao zajednica, jer se to nas obicno ne tice, dok god nas neko ne "nagazi".

Puno je ljudi tako pretrpelo zuluma narucenog od strane Muamera Zukorlica, a drzava ne moze, ustvari nece, da ga dovede pred sud ni kao svedoka! A prebijanja i ubijanja ljudi se nastavljaju...

Kriminalna, osvetoubilacka psiha se samo siri i prenosi, pa tako smo docekali da se juce i rodjeni sin Muamera Zukorlica osetio jakim i nozem nasrnuo na svoga druga iz skole, ozbiljno ga ranivsi. A evo vec su prosla puna 24 sata, a da niko o tome nije rekao ni rec, nije bilo nikakvog obavestenja iz SUP-a ni na jednoj televiziji. A naravno da se nije oglasio niko iz Zukorlicevog privatnog mesihata.

Grupa ucenika iz medrese je izbacena samo iz razloga sto njihovi roditelji nisu vise hteli trpeti jednoumlje Zukorlica, iako nisu nikoga napadali, a sin "Kuma" se moze setati medresom i ranjavati ucenike bez ikakvih posledica. Aman, aman... pa zar neko ko je tako vaspitao sina da bude prvi covek Islamske zajednice?

Ja se samo pitam da li ce Bosnjaci Sandzaka dopustiti jacanje kriminalne pozadine Zukorlica, pa da u skorijoj buducnosti imamo zatvaranje nekog regionalnog puta, kako bi njegov sin, ili mozda i on licno probao svoj novi "Ferari"? :icon_rolleyes:

Emir
05-09-2008, 20:35 PM
Evo i detalja http://www.sandzaknews.com/vijesti/hronika/1463-zbog-djevojke-nozem-na-brata-i-druga-u-medresi.html

insajder javlja
05-09-2008, 22:02 PM
neznam samo :icon_rolleyes:sto mi zatvoriste onu temu "o ne soju" ili sl :angry:

a taman sam bio lijepo krenuo.. binasa i njen tatica.. senko vuce.. itd

i svakako sam planirao da u jedan vakat iznesem i posatke o ovom primjeru nesoja, o kuci naviseg bludnika sandzaka..

ovo je strasno! nemam rijeci, mada sam zbog ove vijesti i dosao sada na forum da je postavim, i bas mi je drago sto se evo vec spominje.. a sahi se nema sta reci na ovo

PutNick
05-10-2008, 02:09 AM
Zanimljivo je kako se jedan takav incident uspeo zataskati. Da je bila obratna situacija, i da je neko ozledio Muamerovog sina, a da je taj josh pritom dijete nekog iz Rijaseta, do sad bi, razni nazovi-hodze poput Seada Sacirovica ili onog direktora medrese Nedzada (ne mogu se setiti prezimena) bar po deset puta izasli i davali raznorazne izjave.
Aman, zar je veci strah od Muamera nego strah od Allaha, zar je draze Muamerovo zadovoljstvo od Allahova zadovoljstva?! :icon_rolleyes:
A cudno je i zasto se roditelji povrijedjenog decaka nisu oglasavali. Sta li je razlog tome?

Emir
05-10-2008, 11:03 AM
Valjda su rodbina neka, a i ne verujem da bi smeo da prijavi i da nisu. Sigurno su horde zla odmah obisle tu porodicu da vide "kako su" i da im prenesu "lijepe rijeci".

Sto se tice Sacirovica, on je posebna prica i njemu slicni "Bogobojazni" sluzbenici njihove zajednice. Oni ne prezaju i spremni su sve da ucine rad Muamerovog zadovoljstva. Sreca pa ima dvije zene. :)

Hikmet
05-10-2008, 12:29 PM
njihove komšije su rekle da su ih nekiliko puta posjećivali men i black sa velikim crnim džipovima....mora da su to bili neki narko dileri i mafijaši...:(

tranzicija
05-10-2008, 13:14 PM
Ova informacija o nasilništvu Zukorlića juniora je tačna sto posto. Mešihat bruji o ovome ali samo u brk jedan drugom pričaju.
Da bi se zataškala "Zabranjena ljubav" i da se ne bi porušili rođački odnosi između nasilnika i žrtve, šivenje unesrećenog i prva medicinska pomoć je pružena u privatnoj ordinaciji.

sabah
05-10-2008, 22:19 PM
Kakav babo takav sin.Od njih nista dobro nema da se ocekuje samo zlo ali budite sigurni kose vatre igra od vatre se sagori samo bez naseg sebeta zlo da se nedesi,to isto i ceka i onog futa futnog u beogradu koji samo zla nanosi ovom kraju na celu su onn i no:1 bos ovaj mafijaski klana koji vode njih dvojica SDP i Mesihat,oni usli u koalicuju sa sejtanom i budite sigurni sejtan jednog dana dodje da podmiri svoje.Meni u svemu ovome cudi da policija nezna nista ili ne semije ili je u sprezi sa no:1 bosom.

fingersbroken
05-12-2008, 21:24 PM
Steta je sto se ovaj dogadjaj zbog izbora odmah zapostavi. Nije valjda bio samo u svjetlu predizborne kampanje naglasen? Siguran sam da se sam zukorlic priplasio da ce mu ovaj dogadjaj lose uticat na rejting te ga je stoga i zataskao pred izbore. No, meni ovakvse stvari nisu bitne u svjetlu podrske i izbora, vec su bitne u smislu karaktera ljudi i bitnosti istine i pravde. Imal kakvih novih vijesti vezanih za ovo ili se prica o svemu ovome zavrsava sa izborima?

insajder javlja
05-12-2008, 21:25 PM
a spomenul ko da se mali koljac zove Usama Zukorlic?? :eek:

Emir
05-12-2008, 21:43 PM
Izgleda da je to dobro skriveno bilo. Niko ne smije da se oglasi povodom toga. Izgleda da je jedino na sandzaknews-u postavljena ova vijest.

Haljit
05-12-2008, 21:48 PM
a spomenul ko da se mali koljac zove Usama Zukorlic?? :eek:
Za malo pa Jezid umaJADOvic

insajder javlja
05-16-2008, 17:32 PM
Izgleda da je to dobro skriveno bilo. Niko ne smije da se oglasi povodom toga. Izgleda da je jedino na sandzaknews-u postavljena ova vijest.

Pa Eljo -hodza iz Raduhovaca/Crkvina je inace tetkic muuAmerijev, a njegovo -Eljovo, dijete je napadnuto zbog *****luka...

Helem, Eljo je rodjenog sina pustio da iskrvari, ne htjevsi da prijavi zlocin maloga ali vec u kriminalu "uspjesnog" Usame muuAmera 3lukorlica, doveo u pitanje zivot rodjenoga sina:scared:

"Malom" Usami muuAmerija 3lukorlic, inace ovo nije prvi zlocin, a ako ovoj zemlji ne zavlada pravna drzava, sva je prilika da ce Usama i njegov bludni tata pociniti jos puno puno nekaznjenih zlocina
...
...

Sandokan
06-10-2008, 18:22 PM
Društvo
MUP da obelodani podatke o logorima za Bošnjake
Autor: Beta | 10.06.2008 - 13:49
Poverenik za javne informacije Rodoljub Šabić naložio je Ministarstvu unutrašnjih poslova Srbije (MUP) da obelodani informacije o logorima za Bošnjake koji su za vreme rata formirani na teritoriji Srbije.

Prema navodima Fonda za humanitarno pravo, Šabić je 23. maja 2008. naložio MUP-u da najkasnije za tri dana od prijema rešenja obavesti Fond da li poseduje dokument ili drugi pravni akt o logorima i prihvatnim centrima za Bošnjake iz Žepe u Šljivovici i Mitrovom Polju i dostavi spisak pripadnika MUP-a angažovanih u ovim logorima. Odluka poverenika koja je Fondu prosleđena 29. maja 2008. godine, obavezujuća je, a ukoliko policija odbije da je izvrši, prema Zakonu, Vlada Srbije je dužna da obezbedi izvršenje rešenja i dostavi tražene podatke.
Fond je 31. jula 2007. tražio od MUP-a dokument o osnivanju dva logora i spisak službenih lica nadležnih za upravljanje i nadzor u tim logorima, a MUP je 5. oktobra odbio zahtev u delu koji se odnosi na spisak službenih lica sa obrazloženjem da bi okrivanje identiteta pripadnika MUP-a ugrozilo njihovu bezbednost.
Prema navodima FHP, na deo zahteva koji se odnosi na dostavljanje pravnog akta o osnivanju logora MUP uopšte nije odgovorio. Protiv odluke MUP-a, Fond je 17. oktobra 2007. podneo žalbu povereniku za informacije koji je 23. maja 2008. godine doneo rešenje o poništavanju rešenja MUP Srbije i nalog da bez odlaganja obavesti FHP o traženim podacima.