View Full Version : Ocijeni/prokomentarisi avatar osobe iznad...
Tema ocjene potpisa vech postoji, avatara ne :icon_xd:
p.s. Ja to iz inata, zato sto promijeni avatar, pa... ocijenite sami :D
Moreplovac
06-24-2008, 00:59 AM
Ovaj moj avatar je najbolji na svijetu, znaci od kako postoji svijet, pa sve do sudnjeg dana, nema ljepsi avatar od ovog mojeg, znaci zatvorite ovu temu. Nema nikakve potrebe da se ocenjuju kad se zna ko ce da pobedi. Hajde sad svi ljijepo da mi cestitate.
Ovaj moj avatar je najbolji na svijetu, znaci od kako postoji svijet, pa sve do sudnjeg dana, nema ljepsi avatar od ovog mojeg, znaci zatvorite ovu temu. Nema nikakve potrebe da se ocenjuju kad se zna ko ce da pobedi. Hajde sad svi ljijepo da mi cestitate.
Obrati paznju ponovo na naziv teme... :icon_wink:
Moreplovac
06-24-2008, 01:10 AM
Ada nista.. ponavljali ste... :D obesite se sad jedno konopce i na ona mesihatova vrata se obesite:D hehehehehehe
Moreplovac
06-24-2008, 01:11 AM
Ovaj decko vise mene ima najljepsi avatar stvarno... Ne verujem da ce ko imat ljepsi avatar pa vam preporucujem da zakljucite ovu temu tj da je zakljucate i da batice kljuc u Crno more.. :)
insajder javlja
06-25-2008, 02:10 AM
e haj da malko ocijenimo/prokomentarišemo i @moreplovca, ako već moremo @altunu sa tamoonog :icon_rotate:
(pardon - brez dlake na jeziku:D)
Selam alejkum @ul_8mart_br? samo nesto da pridodam mi nikada nismo bili u koaliciji sa DSS-om, uvijek smo samostalno izlazili na izbore, a ne kao rasim i ostala govna sto se sljepaju uz DS...
??
koalicija je to ipak bila sa dss
malko si mi se zbunio... koalicija je koalicija, bila predizborna ili nakonizborna!
i drugo, i mi smo išli u predizborne koalicije, i to upravo sa tadićem, kada su esko i bajro izabrani za poslanike kao kandidati tadićeve liste
e sad, posebna je priča kada je koja koalicija valjala a kada ne... i da je sada bio pravi trenutak da se nastupi sa posebnom i jednistvenom i nacionalnom listom
itd itd
@Emir... to u vezi islamske zajednice, moze da se resi samo jednim putem, da policija uhapsi svog policajca(muamera zlukorlolovica) i da ga stave u Centralni Zatvor, a one neduzne ljude da puste na slobodu.
a ko je to nedužan?
ja kolko znam oni su spremali "džihad protiv sulja i sda"
Znaci ideju o evropskom Sandzaku je jedino u stanju da realizuje SDA i niko drugi.
nekako mi ovo odudara od zvaničnog stava i sve češćih saopštenja sda:icon_wink:
mislim da se razumijemo, svima je podobro jasno koliko je meni omiljena "žuta pošast", ali ovo oko "realizacije ideje o evro-san-džaku"... pa i sam je gopodin Predsjedik izjavio koliko se sjećam da mu je drago što je tadić prepoznao evropsku orijentaciju Bošnjačke liste...
e moj @moreplovac, koji se bre zijanćer samo ti je da se svađaš, svađaš, svađaš
:lol:
Morepllovac
06-25-2008, 02:46 AM
Decko, mislim da si totalno promasio temu, tema je prokomentarisi/ocijeni avatar a ne osobu....
S' toga.. ovaj tvoj post nema blage veze s' mozgom..
insajder javlja
06-25-2008, 02:47 AM
ala vas ja okupi časkom :lol:
dedha, moreplovac sklon zijanu sa dva L...
samo još kad sad odnekud upadne huzejfe :(
insajder javlja
06-25-2008, 02:49 AM
S' toga.. ovaj tvoj post nema blage veze s' mozgom..
ovaj post ako nisi primjetio ima veze sa tobom:icon_rotate:
treba da mi budeš zahvalan što sam ti čitav post posvetio (još malo se potrudi pa ti otvaram topic: degutantni ad hominem DRZGI DIO-MOREPLLLOVAC)
a to dal ima veze sa mozgom to je manje bitno, pusti mozak sad o tebi sam govorio
Morepllovac
06-25-2008, 02:50 AM
ala vas ja okupi časkom :lol:
dedha, moreplovac sklon zijanu sa dva L...
samo još kad sad odnekud upadne huzejfe :(
Nisam ja dos'o ni na kakav mevljud, vidoh prozivas nesto pa mahsuz reg. novi nick da prokomentarisem tvoje postove.
insajder javlja
06-25-2008, 02:50 AM
Nisam ja dos'o ni na kakav mevljud, vidoh prozivas nesto pa mahsuz reg. novi nick da prokomentarisem tvoje postove.
nemo se ti sad ljutit nešto, malko da i tebe čarnemo
insajder javlja
06-25-2008, 02:52 AM
inače, neka te nemo ić!
dobro nam je ovdje... z3ro je tu, emir, dedha, ja...
čitava ekipa
Morepllovac
06-25-2008, 02:53 AM
inače, neka te nemo ić!
dobro nam je ovdje... z3ro je tu, emir, dedha, ja...
čitava ekipa
Ja sam banovan, ja samo ovo da napisem i idem.
Deddha
06-25-2008, 02:55 AM
Ti ko dok holidej, dodje tiho i udje u legendu:icon_xd:
Morepllovac
06-25-2008, 02:55 AM
Ti ko dok holidej, dodje tiho i udje u legendu:icon_xd:
Sta ti ja znam ko ti je taj.... Tako brate hajde sad stikla ;) pa cucemo se..
insajder javlja
06-25-2008, 02:58 AM
ne diraj zijanćera dok holidej
vBulletin® v3.7.1, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.