PDA

View Full Version : Prijatelji?!

orange
09-19-2005, 20:42 PM
Kaze pjesma:

"Zasto me u obraz ljubis, takvih mi je spisak dug
sto me ljube prijateljski, ja necu da mi budes drug..."

Jeste li nekad bili u situaciji da se zaljubite u prijatelja, druga, kolegicu iz razreda, sa faxa? Kako ste se ponasali prema njemu/njoj i da li je zaista veza izmedju prijatelja bolja nego veza dvoje koji se tek upoznaju?

Ja sam bila u takvoj situaciji u gimnaziji i imam vrlo lose iskustvo... Tri godine bili super drugovi, pomagali jedno drugom, sjedili skupa... i onda se zaljubili u 4. razredu i kao poceli vezu ali... skontali smo da smo bolje funkcionisali kao drugovi. I dan danas mi je zao sto smo ista pokusavali jer bi sada vjerovatno imala druga koji bi mi se i dalje pomalo svidjao, i ja njemu, ali bi se sigurno cesce druzili. Ovako... izgubili smo kontakt jer je blo nemoguce da nas odnos vratimo na ono prijasnje prijateljstvo.

Da li biste vi bili spremni da rizikujete lijepo prijateljstvo zbog veze?

pink
09-19-2005, 22:43 PM
Desilo se da je on bio zaljubljen u mene, a ja izgleda toliko glupa da to nisam skapirala sve dok me jednog dana profesorica nije pozvala na razgovor i postavila mi jedno pitanjce koje me je zamalo sa stolice obalilo... Trudila sam se da i dalje budem ista prema njemu.

Inace ne bih nikad rizikovala dobro drugarstvo. Ni zbog cega.

Reef
09-19-2005, 22:59 PM
Ja mislim suprotno !

Emir
09-19-2005, 23:13 PM
Bez rizika nema dobitka :D

Reef
09-19-2005, 23:29 PM
Recimo npr. eto :D

KamikazA
10-02-2005, 02:48 AM
"Najveci rizik je ne rizikovati" - KamikazA ;)

Desilo se i meni nekoliko puta. Mislim da nije nista lose ako se oboje tako osjecaju. :cool: