PDA

View Full Version : Batnjik - International University

mumuruznik
07-22-2008, 01:22 AM
Ljudi ne mogu da verujem...recite mi da li sanjam...

Idemo dalje...Tadicu i ja sam za tvoju ljubav sa Dachicem...sve ti je oprosteno...

Evo ga jos jedan mali Zhuti.. :)
Koji kao prvo nezna osnovno pravilo pisanja(lupeta ove ..... bez veze, jel' postoji tako nesto u Gramatici???)
Drugo nezna sta je java a sta je san:S, ako se cujete sa njim obavijestite ga u kojem je univerzumu trenutno :)
Trece Idemo dalje? A gdje? Tadicu i ja sam za tvoju ljubav sa Dachicem :ohmy: Nisu valjda nastrani, ili bi on volio da su oni kao sto je on tj nastran?

mumuruznik
07-22-2008, 01:27 AM
Sto se tice Radovana, ocigledno je da se odavno znalo gde se on nalazi, ali da nije bilo politicke volje da se privede pravdi.

Naravno da se znalo, znao je to i Rasim Ljajic koji nije htio da ratni zlocinci budu privedeni pravdi, dok nije Sulejman Ugljanin usao u vladu
SPS se pokaza evropskija stranka od DSS-a.
Nezna, sta ce "gidan", da je Dacic izjavio da on nema nista sa hapsenjem:S Odkud mu sad ovo saznanje da je Dacic ucestvovao u hapsenju, mora da je na ekserima :)

insajder javlja
07-22-2008, 12:49 PM
e ovo moram da ponovim, izvini dijete mumuruza zbog uzimanja autorskih prava

Ljudi ne mogu da verujem...recite mi da li sanjam...

Idemo dalje...Tadicu i ja sam za tvoju ljubav sa Dachicem...sve ti je oprosteno...

auuuuu
"tadiću za ljubav"

e ovo su oni koji su glavni krivci za zločin!!!
ko nevjeruje neka pogleda u šta se u Kuranu kaže za one koji gaje ljubav prma tadiću, i koji za tadićevu ljubav uzgajaju i ljubav prema dačiću...

javila se i bosniaco mada sam se nadao sonover... ipak iznenađen sam prijatno jer sam očekivao sada neke gluposti o pobjedi bosne i sl :D

Hapsenje Napisi odgovor Odgovor sa citatom Prilog promeniti/ponistiti Nadji jos priloga od Bosniaco Prijavi moderatoru ovaj prilog IP adresa Idi na pocetak ove stranice

- SRBIJA preko 10 godina SKRIVA ratne zlocince i genocidne manijake Karadzica i Mladica;

- SRBIJA NE izrucuje Karadzica i Mladica prije odluke SUDA u HAGU 2007. g.;

- SRBIJA NECE da isporuci Mladica jos nekih 10-20 godina kada bude ZABORAVLJEN genocid u Bosni.

TREBALI su ga ISPORUCITI 1996, a NE sada! Sada je prekasno da se ucini pravda za BiH i Bosnjake!

Crkli dabogda i Tadic i klika!

i bolna istina (izvjesni @emiRA):
Bol i tuga ,, su me pritisli vise nego radost - ustavri radost samo one sekunde kada sam čuo.. srce će se cijepati svakoj majci muslimanki svaki put kad ga bude vidjela na TV zbog činjenice da mu one nece moci suditi, vecina njih nece moci ni gledati suđenej ipak je mržnja prevelika da ga narod očima nemože gledati. SMATRAM DA BI PRAVDA BILA DJELIMIČNO ZADOVOLJENA SAMO ONDA AKO BI MU SE SUDILO U SARAJEVU.

eto tako govore na orffffnp-u orđ.

ja se ipak nadam da će ovdje svijest otići malko dalje pa se ozbiljnije govoriti o uzrocima zločina;)