PDA

View Full Version : pitanije

insajder javlja
08-14-2008, 01:38 AM
moje se pitanije odnosi "ludo a" iliti "et" iliti "mankiEJ" ili prosto @
tj na njegovu primjenu:D

naime ja sam ga koristio (shvatajući tako virtuleni bonton/edeb:D;)) uvijek kada bih spominjao naziv akaunta ilti nik forumaša
??
:confused1:
skoro mi "@"putnick reče da se dotični znak koristi uz nick, ali samo kada se dotična osoba oslovljava, tj proziva, tj kada je u pitanju vokativ ??

kaže:
"takav je adet kod nas ... ovo tvoje mi shvatamo kao nepristojno ..."

nije da nemam povjerenja u tarickatnicka, ali volio bih kada bi mi neko potvrdio taj zakon?? jesam li baš pogrešno shvatio upotrebu @-a, i ako jesam, ima li onda neka druga oznaka kojom bi se "obogatio" nickname pri pisanju i time razlikovao od reallyname u samome textu ??

Emir
08-14-2008, 10:21 AM
@insajder_javlja

Pojma ti nema ova tema, jos je stavio u Ljubav :)

@Putnick
Trebali bi da banujemo ovog insajdera

@insajder_javlja
Kontas :)

insajder javlja
08-15-2008, 15:14 PM
tema je otvorena zato jer mi treba mjesto gdje bih JA (kao i inache zheljan znanja, i chesti postavitelj pitanja) imao gdje da postavljam pitanja/pitanija :D:D

sto se tiche izbora podforuma, razlog koji me je vodio je upravo (@:confused1:)putnick :p

PutNick
08-16-2008, 01:13 AM
@insajder javlja:
Znaci sa tobom nema nista diskretno. :icon_rolleyes:
@Emir
Trebalo bi ga banovati, a kao razlog da se navede neumce orijentisanja na forumu, i postavljanje suvisnih pitanja. :icon_rotate: Ali, makar je naucio nesto novo. :icon_xd:

insajder javlja
08-16-2008, 02:31 AM
@insajder javlja:
Znaci sa tobom nema nista diskretno.

pa ima ponešto...

@Emir
Trebalo bi ga banovati

ih kad bi se samo smjeli usuditi :icon_lol::icon_mrgreen:

insajder javlja
08-16-2008, 02:34 AM
nego meni, niko neodgovori na moje pitanje vezano za sajber-bonton?! :confused1:

osim putnikova savjetovanja na msn-u
putnik mi je čak i naglasio da bih trebao to bataliti, jer kako on reče "smijaće mi se..."
:icon_lol::D
pa eto, temu saam otvorio, narušio putnikovu diskreciju, pa ako je baš smiješno da raspalimo ...
:icon_mrgreen:

Jabuka Divljaka
08-24-2008, 14:33 PM
sellam aleikum wr wb

insider javlja, sta si nam ovo htio javiti..

?