View Full Version : World Cup 2006 (GERMANY)
Jos 273 dana do pocetka svetskog prvenstva u fudbalu koje ce se ovoga puta odrzati u Nemackoj. Dodjite da zajedno gledamo ;)
Evo oficijelne strane WM 2006 (http://fifaworldcup.yahoo.com/06/en/index.html)
Sta mislite ko ce sledece godine osvojiti ovaj Cup? Ko su vasi favoriti?
Deddha
09-20-2005, 00:29 AM
Ja mislim da che kup osvojiti onaj ko bude najbolji :D
Dedha, za koga naVijash ? Ja se nadam da cemo moc da se potovarimo kod tebe :)
fingersbroken
09-20-2005, 05:25 AM
Ja mislim da che kup osvojiti onaj ko bude najbolji :D
Ako si mislio najbolji po igri onda ako pitas sansa, serifa od pazara, reci ce ti, i dokazati, da to i nije bas tako. A ako si mislio najbolji po nekim drugim sposobnostima (uticaj, veze sa kladionicama, pregovaranje situacije itd.. ) onda si u pravu :)
Birdum-Bardum
09-20-2005, 14:46 PM
Naravno, Turska!!! Pa na svojem su terenu, u Njemackoj. :D
Sandokan
09-20-2005, 22:35 PM
Ja mislim da che ga osvojiti BOSNA!
Birdum-Bardum
09-21-2005, 08:21 AM
Mislim da će u finalu igrati Bosna-Turska i da će Turska pobjediti na penalima. Turska je u prednosti, kući je. :D
:D Moram ipak da PRIMETIM da su vam prognoze :D
Još se ne zna ni spisak učesnika, a ni raspored po grupama a vi već o pobedniku :confused:
Siguran sam da će u polufinalu igrati neka afrička ekipa - verovatno Nigerija ili Gana
Ja mislim da che ga osvojiti BOSNA!
... kako trenutno izgleda Bosna nece ni ucestvovati... - a kad bi slucajno uspeli da se kvalificiraju, ipak mislim da nebi imali ikakve sanse na titulu...
fingersbroken
09-21-2005, 14:53 PM
Al vi mislite... stvarno mislite (Bogami ne znaci da postojite :) ).
Dok sans vec razmatra... hm... pa na red su majka mu stara.. sad ce verovatno neko da se i oko toga postara... malo tamo.. malo namo... interesi ovakvi.. interesi onakvi.. Pa mogla bi i Tursk a nesto dobit.. Il Evropsku uniju il svetsko prvenstvo :D
And_U_Price
09-21-2005, 18:25 PM
Pa ni Turskoj nije siguran plasman na SP, a ni Bosni. Doduse Bosna moze da namesti sa SCG ali necu o tome :) Ja sam u to vrijem ako Bog da u Barseloni na apsolventskoj ekskurziji, pa cu bas da dam prijedlog na faksu da se u cijenu aranzmana uracuna bar jedna tekma svetskog prvenstva u povratku :)
Deddha
09-22-2005, 15:28 PM
Siguran sam da će u polufinalu igrati neka afrička ekipa - verovatno Nigerija ili Gana
Potpisujem. No, svi nekako nepravedno zapostaviste Iran :(
And_U_Price
09-22-2005, 15:34 PM
Mislim da Iran nema tu snagu da prodje prvi krug. Uostalom videcemo. Brazil je svakako najveci favorit, a ja bih najvise voleo da prvenstvo osvoji Nemacaka.
Deddha
09-22-2005, 15:39 PM
Prvenstvo ne osvajaju ni Brazil, a Njemachka josh manje. Ovo prvenstvo pripada Portugaliji. Poslushajte starog lisca u prognoziranju ;)
Birdum-Bardum
09-23-2005, 09:08 AM
Auuuu, da mi Allah dz.s. oprosti, zaboravih na Iran. Naravno Iran svakako ulazi u polufinale. Dakle, prva 4 tima su Turska, Iran, Bosna i Njemacka (ako pobjedi Schroeder), a ako ne pobjedi Schroeder nego Merkelova, onda nek to bude neka od ovih africkih zemalja. Ovo ce prvenstvo biti puno iznenadjenja po ovim mojim prognozama. :D
Sandokan
09-23-2005, 09:16 AM
Pa ni Turskoj nije siguran plasman na SP, a ni Bosni. Doduse Bosna moze da namesti sa SCG ali necu o tome :) Ja sam u to vrijem ako Bog da u Barseloni na apsolventskoj ekskurziji, pa cu bas da dam prijedlog na faksu da se u cijenu aranzmana uracuna bar jedna tekma svetskog prvenstva u povratku :)
Vidim da TI u to vrijeme nisi u Bgd-u!
Da TI igra Partizan ,bio bi tu sigurno.
NEPOKOLEBLJIVI
09-23-2005, 13:43 PM
Ko ce osvojiti? Veoma nezahvalno je prognozirati ali svakako je lako navijati za svoje... :cool:
Deddha
09-25-2005, 01:26 AM
Vidim da TI u to vrijeme nisi u Bgd-u!
Da TI igra Partizan ,bio bi tu sigurno.
Ma ne bi, on gleda samo evro utakmice. Pravi indijanac :D
And_U_Price
09-27-2005, 20:30 PM
@Sandokan: Ja sam mislio da cu biti u Barseloni za vrijeme svetskog prvenstva. Ko je pominjao BG? Uostalom, sta se to tebe tice gde cu ja da budem. Moja stvar covece...moja stvar. I zato razguli.
@Deddha: Ne gledam samo evro, gledam i neke druge ali i to je moja stvar!!
Sandokan
09-27-2005, 20:44 PM
@Sandokan: Ja sam mislio da cu biti u Barseloni za vrijeme svetskog prvenstva. Ko je pominjao BG? Uostalom, sta se to tebe tice gde cu ja da budem. Moja stvar covece...moja stvar. I zato razguli.
@Deddha: Ne gledam samo evro, gledam i neke druge ali i to je moja stvar!!
Ma nije me briga ,NEGO MI KRIVO SHTO JA NE MOGU U BARSELONU!!
Sandokan
06-12-2006, 09:35 AM
Ima josh budala.....
http://www.sportskacentrala.com/fudbal/sp2006/scg-hol/srpnavijac6-lajcig.jpg
ul_8mart_br?
06-12-2006, 10:31 AM
hm, ovakva zastava ne postoji trenutno.
Ovaj tip valjda nosi holandsku zastavu koju je greskom izvrnuo.
Bilo bi veselo da u finalu igraju Amerika i Iran ili Izrael i Iran :)
(Ako ove dvije ekipe ucestvuju u takmicenju)
ul_8mart_br?
06-12-2006, 22:53 PM
Ovoj Ceskoj pripshe da igra u polufinalu, samo da kombinatorika ne napravi da se u drugoj turi sretnu sa Brazilom.
Sandokan
06-12-2006, 23:18 PM
Italijani pobjedili(2-0) uz obilatu pomoch sudije koji nije dosudio DVA chista penala za Ganu!!??
Sandokan
06-13-2006, 23:37 PM
Hrvati su bili odlichni sa Brazilom nochas al nisu imali sreche!
Hrvatski navijachgi su pokazali cijelom svijetu kako se navija za svoju domovinu!
Birdum-Bardum
06-14-2006, 06:24 AM
Gledao sam utakmicu i mogu vam reći moje mišljenje je da su Hrvati bili bolji od Brazilaca. Žestoko su napadali gol Brazila i zaista su od početka do kraja igrali otvoreno i hrabro. Odbrana im je također bila odlična tako da Brazilci nisu mogli doći do izražaja i izvoditi njihove legendarne završnice uz naravno atraktivne golove. Zaslužili su da bude minimum neriješeno i jedan bod, ali šta je tu je.
ul_8mart_br?
06-14-2006, 08:27 AM
Hrvatima je nedostajao jedan dobar centarfor, ali jasno je da su Brazilci isli na "ler", rutinski su obavili posao.
Ali mec Francuska-Svajcarska je skandalozan, kao nekad kad su igrali Njemacka-Austrija. Hajde da mi podijelimo poene, pa cemo lako sa Togoom i Korejom!
Sandokan
06-14-2006, 08:49 AM
Ne mislim da che neko bash tako lako sa Togom.
ul_8mart_br?
06-15-2006, 22:54 PM
Obratite paznju na Ekvador!
Birdum-Bardum
06-16-2006, 06:45 AM
Ekvador je interesantno iznenađenje i osvježenje u svojoj grupi. Privuko je i moju pažnju tako da će veoma interesantno biti dokle će doći.
Hvala.
Trenutno argentina dere scg. 3:0 42-gi minut
ibnIsmail
06-16-2006, 19:01 PM
jarane 6:0 napumpashe "nokiu",a zanimljivo ovo shto je u toku holandija-obala slonovache,sudija ochigledni rasista,shto bi reko drug falja ovi holandjani mu djeluju namirisano i dotjerano,trenutno 2-1 za holandiju,a nadat nam je se da ce ga holandija primit makar josh 2 puta:D
ibnIsmail
06-16-2006, 19:53 PM
pobedishe mandarine:(
Sandokan
06-16-2006, 20:24 PM
Ko visoko leti.....
NEBOJŠA
06-16-2006, 23:16 PM
ko ovde spominje partizan ????
Ma ni ovi iz slonovace nisu za teren. Onolike sanse promasise ljudi, ono je cirkus. Doduse jeste da je sudija bio naklonjen holandjanima.
ibnIsmail
06-17-2006, 01:25 AM
ma mandarine su bile zbunjene skroz,videlo se na chehri njihovog legendarnog trenera,za njega je ovo bila najduzha utakmica u zhivotu,zanimljiva scena je bila kad se pokoshkashe drogba i neznam kako se zove onaj iz kolekcije mandarina,kad mu drogba htjede odkinuti djechji dodatak
Evo Iran se nesto cupa... inshallah ocekujem pobjedu :)
ibnIsmail
06-17-2006, 17:10 PM
slaba ti dova emire,nego krivo mi beshe shto figo dobi kopachku u glavu,chovo naviko na poljupce,i ova sljedeca je zanimljiva,Gana ce razvalit chehe...
NEBOJŠA
06-18-2006, 17:02 PM
Hrvatska-Japan 0-0 !!! Hrvati promasili penal to je sve na ovoj tekmi !!!
NEBOJŠA
06-19-2006, 19:09 PM
Saudijska Arabija-Ukrajina 0-3 !!! 50. minut !!!
Evo SCG gubi 2:2, kazem gubi jer je vodila 2:0 od Obale Slonovace
ul_8mart_br?
06-21-2006, 23:03 PM
Izgubili su u pravom smislu te rijeci: OS 3 - SCG 2
NEBOJŠA
06-21-2006, 23:46 PM
ovo je kraj konacno Srija ce po prvi put u istoriji havala Bog konacno je kraj sa nekakvom zastavom za koju ja ni dan danas ne znam cija je !!! da je sve ovo vestacki dokazuje I ova bruka koju su beki ljudi priredili u ime Srbije I Crne Gore !!! znam d ace NASA SRBIJA !!! IMATI pravo podrskiu kao i svi ostali koji znaju ko su sta su dokaz ovog raspada I transparent UF da nije ….!!! Sto se tice CG oni ce biti kao San Marino ali valjda ce uzeti neki bod nekome nekad !!!
ul_8mart_br?
06-21-2006, 23:52 PM
E ja volim takve ljude, koje u najtezem trenutku preplavi optimizam. Nedaj se Nebojsa, dakako je za ovu golgotu kriv barjak SCG, a poslije njega i CG. Sad ce biti sve drugacije...
NEBOJŠA
06-22-2006, 15:57 PM
nije kriva CG sada kad svako bude imao svoja znamenja i kada za njih budu navijali varvari u PG i za 50 000 ljiljada ljudi kao ceo stadion bude pevao himnu i pruzao podrsku naravno da ce biti bolje !!!
NEBOJŠA
06-22-2006, 21:53 PM
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/b/b9/Flag_of_Australia.svg/800px-Flag_of_Australia.svg.png
NAPRED AUSTRALIA !!!
ul_8mart_br?
06-22-2006, 23:25 PM
Fudbal, i pored toga sto je to sport nekako ulazi i u sferu vitestva, pa su obraz i cast postali nekako neizostavljivi dio te igre. Medjutim cast i obraz danas nismo mogli vidjeti kod hrvatskog tima, kad je Simonic poslije drugog zutog kartona trebao napustiti mec, praveci se tosa i on i citava ekipa, ostao na terenu, koristeci dekoncentraviju sudije. Sva je sreca da su Australijanci prosli dalje jer bi mec morao sutra biti ponovo igran zbog ove greske, sve u svemu cestitke za dobru igru Australijancima.
P.S. Brazil se polako budi :)
NEBOJŠA
06-23-2006, 00:38 AM
tako je slazem se u potpunosti !!!
ul_8mart_br?
06-24-2006, 20:28 PM
Ovi Njemci su tipicna turnirska ekipa. Na prvo oko prosjecna ekipa, kojoj niko do sad nije davao velike sanse na ovom prvenstvu, sto su potvrdili rezultati njihovih pripremnih utakmica; medjutim od meca sa Kostarikom oni igraju konstantno odlicno, kao i danas protiv Svedske. Interesantna cinjenica je da su Njemci na svim svjetskim prvenstvima na kojima su ucestvovali uvijek prolazili u cetvtfinale.
ul_8mart_br?
06-27-2006, 12:28 PM
Svajcarci odose u historiju kao tim koji je sa prvenstva diskvalifikovan bez primljenog gola.
NEBOJŠA
06-27-2006, 12:38 PM
pa kako su onda eliminisani ???
ul_8mart_br?
06-27-2006, 19:41 PM
penalima
NEBOJŠA
06-28-2006, 19:03 PM
pa ipak su primili gol !!!
NEBOJŠA
06-30-2006, 19:55 PM
Provukose se Nemci kroz iglene usi !!!
ul_8mart_br?
07-01-2006, 00:48 AM
Ne znam jeste li primjetili ovog mladog Poljaka sto igra za Njemacku, Podolski ili tako nesto, kad je pozdravio publiku u hitlerovskom stilu poslije uspjesno izvedenog penala. Stici ce ga valjda kazna Fife, muka mi je od pokondirenjaka, ene i on neki Njemac!
ibnIsmail
07-01-2006, 10:45 AM
kako ene i on neki njemac,pa jesil mislio da su njemci neshto drugo:),taj ti se neskida s njemachkih medija,jaro on ti je kruna njihovog sporta,nadmashio je i shumahera,a shta mislish na kakvoj glavi kruna mozhe stojati
NEBOJŠA
07-01-2006, 13:52 PM
napred Brazil !!!
NEBOJŠA
07-01-2006, 22:03 PM
****** 1-0 za Francuze napred Brazil !!! idemo do šeste titule !!!
ibnIsmail
07-01-2006, 23:06 PM
papa brazil,francuzi razbishe brazilce,Zidan je pred penziju kruniso svoju karijeru tako shto je porazbijo fudbalsku elitu
ul_8mart_br?
07-01-2006, 23:11 PM
Treba da potpisemo peticiju da Zidane nastavi da igra fudbal!! Makar cemo ga gledat jos 2 puta.
ul_8mart_br?
07-03-2006, 23:21 PM
Ovo svjetsko prvenstvo se pretvorilo u evropsko. Definitivno je evropsko prvenstvo u fudbalu mnogo jace od mundijala, jer je mnogo autsajdera na ovom drugom. Izuzme li se Brazil i Argentina, zaista ne vidim koji jos timovi mogu ucestvovati na jednom super jakom turniru. Trebalo bi napraviti neke izmjene, npr iz sjeverne amerike je previse 4 ekipe, fakticki jos samo Kanada ostaje. Logicnije je da iz juzne amerike ide 6 ekipa a iz sjeverne 2. Inace desavaju se nelogicnosti da recimo Trinidad&Tobago ili Kostarika budu na mundijalu dok recimo jedan tim Kolumbije, Cilea ili Urugvaja ne budu. U najmanju ruku, moralo bi se ici na prosirenje broja ekipa iz juzne Amerike na racun drugih.
ul_8mart_br?
07-06-2006, 09:22 AM
Poslije plasmana Francuske u finale, jedan od najboljih igraca u francuskom timu Franck Ribery izjavio je da poslije finala namjerava ici na Hadz. Inace, Ribery je presao na Islam poslije vjencanja sa svojom suprugom Waniba'om: "Islam je za mene pokretacka snaga i na terenu i izvan njega. Uz iman sam uspio, i poslije prvenstva zelio bih ici na Hadz".
ul_8mart_br?
07-09-2006, 22:00 PM
Engleski tabloid The Sun je prekjuce uslikao Zidana na balkonu hotelske sobe sa cigarom u ruci, u trenutku sam shvatio zasto ostavlja fudbal. Zelio sam da Francuska osvoji kup, ne zbog Francuza i Francuske, nego zbog srcanih "crnih" Francuza, sa kojima su cak i francuske novine uoci i na pocetku prvenstva tjerali dalgu i sprdali se.
Zidan nije izdrzao psovke onog Italijana, nadam se da nisu bile rasisticke.
Ja ne mogu da verujem kako ga puce glavom. Covek je pao ko svijeca. Ono je nevidjeno!!!!!!!!1
ul_8mart_br?
07-10-2006, 11:51 AM
Zinedine Zidane je proglasen najboljim fudbalerom prvenstva u Njemackoj. On je osvojio osvojio 2012 glasova ispred Canavaroa (1997) i Pirloa(715).
ibnIsmail
07-10-2006, 12:57 PM
menadzer bajerna alfa i omega dojche fudbala franz beckenbauer je sinoc izjavio da mu nije jasno shto Zidan napushta fudbal,kazhe ako bi on prihvatio bajern mi bismo ga rado uzeli za sebe, Zidan je kralj ne samo frakcuskog vec i svjetskog fudbala,on je u utakmici sa brazilom maltene sve sam odradio,u njemachkoj ga josh zovu i chovjek sa chelichnom maskom jer je rijetko nasmijan,a po pitanju sinocnjeg ekscesa beckenbauer kazhe Zidan je chovjek koji nije te fele da izaziva konflikte,vec je bio isprovociran...
ul_8mart_br?
07-10-2006, 13:45 PM
Poslije plasmana Francuske u finale, jedan od najboljih igraca u francuskom timu Franck Ribery izjavio je da poslije finala namjerava ici na Hadz. Inace, Ribery je presao na Islam poslije vjencanja sa svojom suprugom Waniba'om: "Islam je za mene pokretacka snaga i na terenu i izvan njega. Uz iman sam uspio, i poslije prvenstva zelio bih ici na Hadz".
http://www.haberx.com/newspictures/26/266200SmallPicture.jpg
Elhamdulillah, od sad navijam za Francusku stalno. Ni Irance nisam video da uce na stadionu :)
ul_8mart_br?
07-10-2006, 17:59 PM
Italija je ponijela titulu prvaka, medjutim danas svi mnogo vise paznje poklanjaju Zidanu i njegovom iskljucenju sa finala, narocito onome sto mu je italijanski fudbaler-provokator rekao. U nekim engleskim i francuskim tabloidima izasli su tekstovi o psovkama koje je recitovao pogani materazzi: Naime, prvo mu je opsovao majku, zatim mu je rekao da mu je sestra prostitutka i na kraju zavrsio sa: muslimanski teroristo!!
Sandokan
07-10-2006, 22:09 PM
Upotreba moderne tehnologije naljutila je Tjerija Anrija.
- Znam da se FIFA već godinama bori za zabranu korišćenja televizijskog snimka prilikom sumnjivih situacija. Takođe, znam da ni Elizonda ni njegovi pomoćnici nisu videli šta se dogodilo. Znači, odluku da se našem kapitenu pokaže crveni karton doneo je neko ko je ispred sebe imao monitor. Ako je to istina, onda je trebalo da kamere i mikrofone upotrebe kako bi saznali šta je Materaci rekao Zidanu. Sve što želim da poručim Zi-Zuu, a mislim da to treba da učini i Francuska i ceo fudbalski svet, jeste jedno veliko „hvala“. To je to - iskren je Tjeri Anri.
http://img55.imageshack.us/img55/2850/zizou7ph.gif
ul_8mart_br?
07-12-2006, 10:11 AM
"U svojoj porodici sam naucio zdrav karakter i strogost kao dio tradicije. Uvijek sam se ponosio sa svojim korjenima."
Ovo su rijeci Zejneddin(Zinedine) Zidane'a, inace Alzirca porijeklom. U svojoj karijeri od doseljenika iz getoa do kralja fudbala, mogu pretpostaviti sta je sve prezivio u jednoj ssovinistickoj sredini kao sto je francuska. Jednom je francuski fasisticki politicar LePen izjavio da podrzava Zidanea u drzavnom timu Francuske zato sto mu je otac "Harki". Harki je naziv za Alzirce koji su u ratu Alzira za nezavisnost pomagali Francuzima tj izdajnici svog naroda. Zidane je negirao ovo..
Nakon rasistickih uvreda materazzija na zavrsnici SP, udarac Zidanea nije bio samo prost udarac jednom igracu, vec u stvari udarac rasistickoj Evropi.
ul_8mart_br?
07-12-2006, 22:59 PM
Danas je Zidane gostovao u programu jedne francuske TV i rekao da je uzrok njegove reakcije na finalnom mecu SP bila psovka njegove majke i sestre. "Nisam izdzao, bila je to trenutna reakcija. Prihvatam kaznu za ono sto sam ucinio, ujedno se izvinjavam svoj djeci svijeta, i ja sam otac i znam da ovo nije dobar primjer. Nisam smio odgovoriti na provokaciju."
Dodao je da je krivac materazzi, i da se ne kaje zbog ucinjenog, jer bi to znacilo da prihvata psovke koje su mu upucene.
Smio bih se zakleti da je sa mnogo "najvecih" mjesta sugerirano Zidaneu da ne govori o rasisticko-vjerskim psovkama materazzija.
Inace postoji mogucnost da mu bude oteta titula najboljeg igraca SP.
Birdum-Bardum
07-17-2006, 08:45 AM
Zidane je zaista kralj fudbala i tu se nema šta dodati. Ako je on onako odreagovao, a znamo kako je i koliko Zidane smiren i staložen onda je sigurno da je Materazzi kriv i da je izrekao nešto teško na račun Zidanea.
Gledah neku anketu po Francuskoj o postupku Zidanea i svima je on i dalje nacionalni heroj i vjeruju da je Materazzi izrekao teške riječi.
Ovaj slučaj naravno će se dalje rješavati zbog javnosti i pobliciteta FIFA-e. Zatraženo je od Zidanea i Materazzija da daju izjave pismenim putem FIFA-i.
Hvala.
Birdum-Bardum
07-21-2006, 07:44 AM
20.07.2006 - FIFA Zidanea kaznila s tri, a Materazzija s dvije utakmice zabrane igranja zbog incidenta u finalu SP-a
Zürich • FTV/TTX
Disciplinska komisija Međunarodne nogometne federacije, nakon saslušanja, kaznila je Francuza Zinedinea Zidanea s tri, a Talijana Marca Materazzija s dvije utakmice zabrane igranja zbog incidenta u finalu Svjetskog prvenstva u Njemačkoj. Kako je Zidaneu to bila posljednja utakmica u karijeri, prihvatio je da kao kaznu za crveni karton u finalu SP-a u Njemačkoj odradi tri dana društenokorisnog rada.
vBulletin® v3.7.1, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.