![]() |
|
|
#1 |
|
Banned
Datum uclanjavanja: Jun 2007
Godine: 31
Komentari: 472
![]() |
ja ne sumnjam da ima neko da odma' postavi citat ajeta u kojem se kaže da ima ljudi koji su ko hajvani, a ima i gorih od hajvana...
pa ako je već stalo nekom da govori o Dinskim temama, nije li ovo zanimljivo pitanje?? kako gori od hajvana, ili isti ka hajvan? insansko je sure uvijek! ....? a možda je baš zbog toga i gori, jer ima sure insana i samim tim mogućnosti insanske, a opet se spušta na hajvansko... pa je neko insanskoga sureta i mogućnosti da bude plemenit, da bude od hajra.. a on jok no zavidan svijetu... i takav je krvoločniji-gori od vuka il npr, neko je štetočina, pa je gori od miša.. miš će na Proživljenju u zemlju bit utjeran, pretvoren u zemlju,, ma koliko zijana nanio, a ovaki bahsuzi -gori od miša- će zavikat: kamo sreće da smo ko miševi, da smo miševi, pa da i mi zemlja postanemo, da ne demo u džehennem! ko npr kad uzmu da oni islamiziraju, ka da him objava dolazi, a ne dolazi him vala! pacovi, štetočine, i nezgodne bolesti šire.. itd |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Banned
![]() |
il krmci.. pa i oni su stvorenja i znakovi..
tako su npr oni u svom svijetu jedini karakteristični po tome, da njima nikakav problem nije da dva vepra jednu krmaču "opslužuju" da izvinete! jedan po jedan, i nikakve borbe nema.. pijetlovi bi se recimo ukrvili! e pogledajte ovu sliku, zar nije ona očit primjer toga!? ![]() ne da nešto politizujem, nego mi često ova (i opet da izvinete na grubom, ali jasnom izražavanju) krmeći pogled padne noom.. ove bale kako su otegle na crvenu haljinu, koju oni u onijem arrivalsima tako lijepo opisaše... e pogle ovoga diplomate (koji je ovo matrak, ambasador?), on se ko svaki vepar okrenuo bezbrižan i nezainetersovan na drugu stranu!! e pa nije mi za vepra, on je u krmsko sure stvoren, s krmskim sposobnostima, al ovi kako god da ih okreneš vidiš ljude, a kad se zamisli insan, vidi da se apsolutno isto ka veprovi i krmaće ponašaju PA KO JE TU ONDA GORI?! KRMCI PO SURETU, KOJI SAMIM TIM I NE MOGU DA BUDU SEM KRMCI IL KRMCI PO OSOBINAMA, A KOJI IMAJU EVENTUALNU MOGUĆNOST DA BUDU HALIFE |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Banned
![]() |
E pogleda'te neki Lazar što je piso (link)
Eve jedan dio, što mi upade u oči: Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Banned
![]() |
Opaka je bolest mržnja.. to kad obuzme čovjeka, vrlo mu je teško izliječiti se..
Gledajte ove koji su obolili od mržnje prema Islamu, kako him nikakav argument ne more pomoći! "Mržnja prema Islamu". Mislio sam na amiše, trenutno aktivne na forumu, koji su doduše pod izgovorm "odbrane od novotarija" zamrzili sve što je islamsko! Mrze šije, mrze sufije, mrze narod obični...... _ _ _ Ima jedna dova u Kuranu: Rabbena la tuzig qulubena... zig, zejg, koji ulazi u srca, qulub, da Allah sačuva, je kada demco npr sluša i sluša i sluša neprestano sluša napade i loše vijesti o nekom.. I onda te loše vijesti i napadi, te otrovne informacije toliko se ukorijene u srcu da je ono kasnije apsolutno nesposobno da prihvati istinu o onome na koga su se odnosile te informacije.. Eto zato oni mrze šije, a ne zbog toga što su šije neuzubillah otpadnici od Islama Hazreti Mevlana na primjeru hazreti Alijinog ubice u Mesneviji objašnjava tu bolest... On je naime toliko volio Imama Alija, da kada mu je Imam rekao da će on biti njegov ubica, ovaj je plačući zamolio da ga Alija odmah ubije da do toga ne bi došlo! Ipak, odaljio se od Sejjida i dugo vakta slušo razne priče o hazreti Aliji! Ako je muminsko srce nezaštićeno, onda se ova bolest - zejg učvrsti u njemu! Kod nas su sihirbazi imali povećanu aktivnost neđe od 2000 do 2005 po pitanju jedne stvari! Naime oni klošari gradski, koji i nemogu biti drugo do sluge raznih sihirbaza i šejtana (da ne okolišam: Muamera Zukorlića u prvom redu, pa Rasima Ljajića itd), su ispisali na milione informacija, netačnih informacija po gradskim zidovima, auto sprejom! Sjetite se kako je grad izgledao ružno sa onim A ispravljenim u P (SD..), pa opet u A, pa u P...., pa sa onim uvrijedljivim grafitima "lopovi" i sl.., a hiljadama Sandžaklija je zbog toga ušao u srce zejg, jer su svakodnevno čitali "bjegunac" i "lopovi"... Kasnije su i inače te dvije optužbe bile tolike "primljene" kao da su same po sebi argument i dokaz, a nikome nije padalo na pamet da stane i pita: pa dobro ko je te i gdje pobjegao, ko je to i šta ukrao?? Eto, ko nije shvatio ozbiljnost ovoga, ko misli da sam pretjerao kada sam rekao "sihir", neka preispita sebe, nek se prisjeti kako je reagovao kada bi čuo ove optužbe? Tiho kao da je nekakva laž već sama po sebi istina, iako bi se negdje u dubini i nekom djeliću srca koje nije zatrovano zejgom znalo da je riječ o potvorama Ima ona jedna narodna "Puno puta ponovljena laž postaje Istina" Ono, laž nikada ne može postati Istina, ali puno puta ponovljena, ona se prihvati kao takva Zato je lijepa ova Kuranska dova, nalazi se na prvoj stranici sure Ali ImranLast edited by forumash; 02-07-2010 at 21:01 PM. |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Banned
![]() |
Citiraj:
![]() što li mi ovo sad pade noom![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Asistent
Datum uclanjavanja: Sep 2005
Godine: 34
Komentari: 312
![]() |
onaj tamo sa slike sto ga je postavila esmeralda jel i on spada u hajvane, ili je to stoka divlja, ipak hajvan ti je i krava i ovca a da nevridjamo tako plemenite zivotinje sa ovom divljom stokom
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Banned
![]() |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Asistent
![]() |
sto znaci da je ovo divlja stoka, gora od hajvana, jel tako ili nekako drugacije, i ko mu dodje sad gori, muamer ili ovaj pikinejzer, ko je tu hajvan a ko je gori od hajvana
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Asistent
![]() |
selam alejkum lino, vidim gledas a nepises nista, mozda ti nije jasno o cemu se radi ali ova mala gnjida sto se rukuje sa ovim jevrejom je desna ruka muamera zukorlica i predsjednik ovog BKZ nedavno osnovanog(hoce on ko demek da bude vodja bosnjaka) zamisli ova stoka mala sto se rukuje sa ovim jevrejom da je vodja bosnjaka
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Asistent
Datum uclanjavanja: Jan 2010
Komentari: 215
![]() |
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Banned
![]() |
Citiraj:
mada, očito je bilo da si i nagraisao nedje, da te je ipak neki djavo stigo zapišat, ili makar poprskat (da izvineš na otvorenosti) jer je provijavala ili nekakava naklonost prema svešteniku boga sa vrha piramide,, ili antagonizam prema muslimanskim političkim vodjama u sandzaku.... heljenejse, uglavnom drago mi je bilo sto na forumu ima i takvih kao ti, i mogu reć da si ti nekim procentom ili promilom jedan od razloga što sam se aktivirao ponovo... a što se tiče moje pameti, mogu ti reć da zaista i jesam poprilično inteligentan..., poprilično sam i obrazovan...., ali nešto se plaho ne zadržavam na tome, niti obraćam neku veliku pažnju tim svojim osobinama, tako da ovaj tvoj komentar pa makar i da je bio dobronamjeran, i ne dopire puno ![]() ..... nego reko' da ti ipak nešto odgovorim, jer je ova tvoja zajedljivost, (nekako mi vesvesa, a more bit i netačna...) imala neke malkoozbiljnije namjere od moje pameti![]() |
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Banned
Datum uclanjavanja: Dec 2008
Komentari: 33
![]() |
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Akademik
Komentari: 937
![]() |
"Od svih insana, hijene su najodvratnije, a kad se na to doda i opaki karakter, to je dovoljno da ove zivotinje budu omrazene kod ljudi ."
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Akademik
Komentari: 937
![]() |
Krupna divljač za niske strasti i zadovoljavanje nefsa. Oni to isticu kao svoju vrlinu i svoje zadovoljstvo za rad sebe i drugih ne uvazavajuci nikog osim sebe i svoje pamiti smestenoj u divljackoj glavi sa ocima bez njih sa usima a bez njih.
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Banned
![]() |
razmišljam, za kojeg li je hajvana karekteristično svađalaštvo ??
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Banned
![]() |
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Banned
![]() |
il svraka jer galami?
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Asistent
Datum uclanjavanja: Feb 2009
Komentari: 401
![]() |
na jednu on pet, u pravu si
|
|
|
#19 |
|
Banned
![]() |
ili se more desiti nekakvo ukrštanje.. pa recimo imamo psa i svraku, laje na svakog prolaznika, i grakće iz čista mira..
svađalice, evo ovaj en. je npr takav.. uspio je na temi 'uznemiravanja' da se posvadi sa onim nesretnim bosnjakom, na ne znam ni sam koju temu, valjda nešto oko vjere.. i usio je da se posvadi samnom, opet bez teme. doduše jesam mu rekao da lupa, i kasnije mu i pojasnio ..evo ga i ovdje došao... pravi lajavac i graktaroš... iako još nemogu da shvatim šta je htio ovim postom... i druga stvar, gadu mali, ako ti je stalo da se svađamo hajde bolan ko muškarci da se nađemo, a nemoj mi uništavat ove teme, ako nisi primjetio ovaje sa kuranskim ajetom otvorena.. nego mi se lijepo predstavi na PP, pa ću ja rado raspravit sa tobom ko muškarac.. gora si ljiga od bosnjaka, on smeta po forumu, ali njemu bar znam identitet pa se ne more reći da se krije ko ti iza nikova i sl pa haj mi se predstavi, pa ću te ja nać, nije problem |
|
|
|
|
|
#20 | |
|
Asistent
Datum uclanjavanja: Feb 2009
Komentari: 401
![]() |
Citiraj:
izvini FURUNAŠ , shvatio sam da je tvoje pisanje ovdje ustvari revolt, ti si neko ko je ovdje nekada bio pa si zapostavljen pa sada miniraš i smetaš,,, nema teme da nisi na njoj, to govori da nešto haćeš, a način na koji diskutuješ sa svima govori i šta hoćeš,, samo da smetaš, IZGLEDA DA LIJEČIŠ BOLESNE SINDROME, JOŠ JEDNOM IZVINI NISAM SKONTO DA SI BOLESTAN, HALALI.
|
|
![]() |
| Obrada teme | |
| Tipovi prikazivanja | |
|
|