![]() |
|
|
#41 |
|
Banned
Datum uclanjavanja: Jun 2007
Godine: 31
Komentari: 472
![]() |
Nego neka sad hajvana, bar na kratko... Mene i dalje ne popušta "opsesija" da provalim u ličnost cikirikija, i elhamdulillah vrlo sam dobro dosad u tome...
pa vidim da: 1 liči na mene, po stilu i načinu izražavanja.., - i to ne primjećujem samo ja; 2. priziva Pobjedu, Allahu ekber... šta drugo reći; 3. nije baš najvještiji u ijekavizaciji Bošnjačkog Sandžačkog; 4. "fino" se obraća provokatorima 5. (već sam 90% siguan) ... ali da napomenem da je navijao za Bajern protiv žabara subhanallah: NE POSTOJE DVA OVAKVA ČOVJEKA! 6. gaji "simpatije" prema beću makiću 7. ala si me preveslao i 8. pošto voli tu brojku ![]() Last edited by forumash; 03-12-2010 at 01:35 AM. |
|
|
|
|
|
#42 |
|
Asistent
Datum uclanjavanja: Oct 2009
Komentari: 485
![]() |
|
|
|
#43 | |
|
Banned
Datum uclanjavanja: Feb 2010
Komentari: 50
![]() |
Citiraj:
![]() nije za one sa slabijim zeludcem |
|
|
|
|
|
|
#44 | |
|
Banned
Datum uclanjavanja: Feb 2010
Komentari: 50
![]() |
Citiraj:
Allahume sali ala Sejjidina ve Mevlana Muhammed ve ala Ali Sejjidina ve Mevlana Muhammed. Da i doci ce brzo izbori, i "cudit" cemo se sto ce isti ti "bosnjaci" svoj glas prodavati za 20 eura ili dva kila brasna i litar zejtina. Da Dragi Allah Zakloni i Svojom Zasitom sacuva od ovih i ovakvih i njihova shera, Inshllah. |
|
|
|
|
|
|
#45 |
|
Akademik
Datum uclanjavanja: Dec 2008
Komentari: 937
![]() |
E ovi pojedinci IZuSovi su definitivno gori od hajvana. Veceras smo mogli da cujemo od Seada Sacirovica da za sebe kazu da su bezobrazno-sarmantna elita (bezobrazno-sarmantna stoka)
Cini mi se da su prespavali mnoge godine pa se bude tek sada,oni ne znaju ni za zastavu,ni za blagdane,ni mnoge manifestacije koje su se desavale proteklih godina. |
|
|
|
![]() |
| Obrada teme | |
| Tipovi prikazivanja | |
|
|